İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Edward John Ikem Newton
Daraltma
X
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*Gereksiz Bilgi*
Bugün cumada aynı camideydik, adam Müslümanmış
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*Gereksiz Bilgi*
Bugün cumada aynı camideydik, adam Müslümanmış
Yorum
-
Henüz zamanı değil, hedefe kilitlenmişken transfer konuşulmaz ama Eddie abimizin yaz transfer döneminde önereceği oyuncuları merakla bekliyorum. Chelsea'de Abraham, Mount, Odoi, Tomori gibi oyuncularla yakından ilgilendiğini okumuştum. Dışarıda 100 tane kiralık topçuları vardır. Chelsea seviyesinde olmayan ama bizim seviyemize uygun birilerini getirir umarım. Premier lig, championship takımlarından bile ucuza oyuncu getirse bizim ligde iş yapacağını gördük.
Ekleme:
Yanındaki Fatih Dinçer, İsveç'ten transfer antrenörümüzmüş. Eddie abimizle bacanaklarmış.En son Ufuk tarafından düzenlendi; 17.02.2020, 22:52.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenüz zamanı değil, hedefe kilitlenmişken transfer konuşulmaz ama Eddie abimizin yaz transfer döneminde önereceği oyuncuları merakla bekliyorum. Chelsea'de Abraham, Mount, Odoi, Tomori gibi oyuncularla yakından ilgilendiğini okumuştum. Dışarıda 100 tane kiralık topçuları vardır. Chelsea seviyesinde olmayan ama bizim seviyemize uygun birilerini getirir umarım. Premier lig, championship takımlarından bile ucuza oyuncu getirse bizim ligde iş yapacağını gördük.
Ekleme:
Yanındaki Fatih Dinçer, İsveç'ten transfer antrenörümüzmüş. Eddie abimizle bacanaklarmış.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
Yorum