Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Edward John Ikem Newton

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    *Gereksiz Bilgi*

Bugün cumada aynı camideydik, adam Müslümanmış
    Aynen. Türk asıllı eşi sayesinde müslüman olmuş
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

36K Followers, 108 Following, 46 Posts - See Instagram photos and videos from Eddie Newton (@eddienewton24)
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İnanıyorum ki çok katkısı olacak.
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Eddi zaten Müsluman ve Türk eşi var. Bu yüzden buraya adapte olması kolay ileride bizim teknik direktör olması ihtimali de var bana göre.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

Genç yetenekli isimleri takıma kazandırması gerekiyor. Bu konuda çok yetenekli aşırı yetenekli. Birkaç futbolcu kazandırsa bize tadından yenmez.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

.

Yorum

*Gereksiz Bilgi*

niye gereksiz olsun adama sevgim arttı

Yorum

Başarının gizli kahramanı gibi...

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

İlk 11'de 10 yabancı oyuncu var ya hocan yabancı olacak ya da böyle yardımcın olacak yönetim çok doğru iş yaptı..

Yorum

*Gereksiz Bilgi*

Tersine çok gerekli bir bilgi oldu.Adam enişteymiş artık kesin uyum sağlayamaz fikrim değişti.Yanancı oyuncuların performansını yükseltme gibi nokta bir görev verildiği doğruysa bu da çok iyi haber ,yine klas bir adım daha atılmış

Yorum

Yönetim nasıl böyle vizyoner bir iş yaptı valla şaşırdım. Tebrik etmek lazım.
                        Gerek yabancı oyuncuların çokluğu, gerek Sturridge gibi psikolojik sıkıntılı vatandaşının varlığı, gerekse şampiyonluk stresi kaldıracak bir geçmiş, tam bizlik bir adam.

Yorum

Henüz zamanı değil, hedefe kilitlenmişken transfer konuşulmaz ama Eddie abimizin yaz transfer döneminde önereceği oyuncuları merakla bekliyorum. Chelsea'de Abraham, Mount, Odoi, Tomori gibi oyuncularla yakından ilgilendiğini okumuştum. Dışarıda 100 tane kiralık topçuları vardır. Chelsea seviyesinde olmayan ama bizim seviyemize uygun birilerini getirir umarım. Premier lig, championship takımlarından bile ucuza oyuncu getirse bizim ligde iş yapacağını gördük.

Ekleme:

Yanındaki Fatih Dinçer, İsveç'ten transfer antrenörümüzmüş. Eddie abimizle bacanaklarmış.
                          En son Ufuk tarafından düzenlendi; 17.02.2020, 22:52.
                          ( ゚д゚)

Yorum

Kulübede görünce güven veriyor. Başarılı bir hamle.
                            Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Henüz zamanı değil, hedefe kilitlenmişken transfer konuşulmaz ama Eddie abimizin yaz transfer döneminde önereceği oyuncuları merakla bekliyorum. Chelsea'de Abraham, Mount, Odoi, Tomori gibi oyuncularla yakından ilgilendiğini okumuştum. Dışarıda 100 tane kiralık topçuları vardır. Chelsea seviyesinde olmayan ama bizim seviyemize uygun birilerini getirir umarım. Premier lig, championship takımlarından bile ucuza oyuncu getirse bizim ligde iş yapacağını gördük.

Ekleme:

Yanındaki Fatih Dinçer, İsveç'ten transfer antrenörümüzmüş. Eddie abimizle bacanaklarmış.
                              Yazın Sörloth durmaz kesin yeni Sörlothlar için ciddi bir portföyü vardır...
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Bu abimizin takım içi denge, taktik, fiziksel antrenman katkısı var mıdır ? İngiltere'den gelmiş olması hasebiyle insan İngiltere liginde ki topçuların yarısı kadar performans ve fizik kondisyonu kendi takımında arıyor .

Yorum

Çalışıyor...
                                X