Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor forması giydiği günden beri bu takımın futbolcusu olmadığını söyleyip durdum.Hasan'ın da futboluu zerre kadar sevmem ama kaç maçtır oynamayan Hasan'ın attığı ara pasını gördünüz mü?

Bu takımın el frenisin, kamburusun Hüseyin.Şu aldığın paranın yarısını bonservis olarak istesek kaç klüp transfer teklifi yapar, ben kestiremiyorum.Trabzonspor'u sevdiğini biliyorum, bize yarar sağlayacağın en iyi yer tribündür.Gel beraber destekleyelim!
    Selman maçta gördüm Hasan'ın attığı arapasından sonraki gözyaşlarını.Kendini zor tuttun ağlamamak için.ççç
    Colmandante

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Travelair, Hüseyin Cimşir in şimdiki ruh halini ve durumunu çok iyi dile getirmişsin.Bu adamın Trabzon Spor camiasında aldığı eleştriyi inanın kimse almamıştır.Hüseyin çok kötü bir form grafiği çiziyor evet haklısınız ama bu durumda olmasının sebeblerinden biride ne yazık ki kendi taraftarı.Bu takıma kimler geldi Mise Mise lermi santrafor olarak alınıp 2 sene oynayıp 1 gol atanlar mı,hiçbiri bu kadar eleştirilip yuhalanmadı.Hatta hiç biri bu kadar küfür yemedi.Takımda biri atağa çıkarken yanlış pas yapsa Hüseyindendir,kim koşarken düşse ,Hüseyin önüne geçdi koşu yolunu kapattı Hüseyindendir denildi.Hatta Rize deki maçdan dönüşte Trabzon Spor un otobüsünün bozulmasından sonra Hüseyin in arkadaşlarından yardım isteyip Araklı dan araç istemesinden sonra,KOskoca kaptan bu araçları mı çağırdı,Trabzon Spor a yakışırmı diye eleştrildi.İnsaf..
      Artık Hüseyin bu takımdan gitmesi gerek kendi sağlığı ve çıkarları için.Adma kafayla gol atıyor.Sitede o atmadıki top kafasına çarptı deniliyor.Tamam her futbolcu eleştirilir ama bu kantarın topuzu olayınıda unutmamak lazım.Ben de biliyorum ve görüyorum bazı şeyleri,ama şu anda Hüseyin in mevkisinde Ondan daha iyi oynayabilecek bir adam var mı? bu adamı yuhlamak küfür etmek yerine Ona destek verilse ,biir kez dahi olsa BÜYÜK KAPTAN diye tezavratı yapılıp destek verilseydi daha güzel olmazmıydı.?
      Evet Hüseyin sen bu takımda kalma çünkü bazı etüdler yapılmadan ne olursa olsun senden biliniyor...Yüzde 90 tarafından bence bilinçli olmadan sevilmiyorsun adın çıkmış...ne yaparsan yap artık adın çıkmış.....Ne kadar sen Trabzon Spor u sevsende yüzde 90 seni sevmiyor......git.
      Uğur abi bilmiyorum maça gittin mi ama takım sahaya ısınmaya geldiğinde ilk önce büyük kaptan tezahüratıyla Hüseyin çağrıldı.
      Colmandante

Yorum

• yok arkadaş ben taktım bunun aldığı yıllık paraya...

2.100 trilyon !!!

Allah'ım sen sabır ver...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uğur abi bilmiyorum maça gittin mi ama takım sahaya ısınmaya geldiğinde ilk önce büyük kaptan tezahüratıyla Hüseyin çağrıldı.
          ya sonrası Onuda yazsana Osman Arkadaşım bu adama edilen küfür Trabzon Spor tarihinde kime edildi?
          2 ezikteyken bize küfür eden Fatihe mi?neyse daha yazmak istemiyorum.dAHA örnekler vermek istemiyorum..
          bordomavi.net
          Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yok arkadaş ben taktım bunun aldığı yıllık paraya...

2.100 trilyon !!!

Allah'ım sen sabır ver...
            Bin kere söyledik sözleşmede yazan rakamları hiçbir futbolcu almıyor diye. Yeter artık ! bozuk plak gibi aynı şeyleri söylemekden bıkmadınız mı !
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor forması giydiği günden beri bu takımın futbolcusu olmadığını söyleyip durdum.Hasan'ın da futboluu zerre kadar sevmem ama kaç maçtır oynamayan Hasan'ın attığı ara pasını gördünüz mü?

Bu takımın el frenisin, kamburusun Hüseyin.Şu aldığın paranın yarısını bonservis olarak istesek kaç klüp transfer teklifi yapar, ben kestiremiyorum.Trabzonspor'u sevdiğini biliyorum, bize yarar sağlayacağın en iyi yer tribündür.Gel beraber destekleyelim!
              TRABZONSPOR formasını ilk ne zaman giydi siz o zaman kaç yaşındaydınız o zaman bu takımın topçusu olmadığını anladıysanız büyük taraftarsınız tebrikler

Yorum

• Acaba Hüseyin kötü oynadığının farkında mı? Eğer farkındaysa, hocasından dinlendirilmesini istemesi çok mu zor? En azından ligin sonuna kadar oynamaması hem bize hem de Hüseyin'e faydalı olur bence.

Düşünüyorum da, Dardanel'den gelip, sene başına kadar yedek oturan Mehmet Topal futboluyla kaptanımız Hüseyin'i tabiri câizse 'ezdi'. Ya da Hasan Üçüncü; sezon başından beri oynadığı 2-3 maçta, sene başından beri oynayan Hüseyin'e oranla daha fazla yarar sağladı takımına.

Artık bu durumda Hüseyin'in durup bi düşünmesi lazım. Takımının kaptanı olduğunu, bunun sorumluluğunun ağır olduğunu ve beceremeyecekse bu işi bırakması gerektiğini bilmesi gerek.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bin kere söyledik sözleşmede yazan rakamları hiçbir futbolcu almıyor diye. Yeter artık ! bozuk plak gibi aynı şeyleri söylemekden bıkmadınız mı !
                  ben bunu bilmiyodum ama hadi 1,5 trilyon diyelim o zaman...bu adam resmen her yıl kulübe kazığı çakıyor !

Ayrıca prim falan derken yine de o rakama her halukarda yaklaşır...
                  En son Koray tarafından düzenlendi; 14.04.2008, 12:17.

Yorum

• İlk olarak şeytanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TRABZONSPOR formasını ilk ne zaman giydi siz o zaman kaç yaşındaydınız o zaman bu takımın topçusu olmadığını anladıysanız büyük taraftarsınız tebrikler
                    97-98 sezonunu tabi ki net hatırlamıyorum.Tv 'de profesyonel olduğu sezonda ki maçlarını da veriyor, izliyoruz, o zaman ki Hüseyin neyse şimdi ki Hüseyin'de aynı.Benim bahsettiğim Antalyaspor'dan bize geldiği tarih.Yani 2002-2003 sezonu.Bırakın da onu da hatırlayalım.

Yorum

• Evet bu aşamadan sonra gitmesi bizim ve onun adına hayırlı olacaktır dedik.

Müsade isteyip,kendini iyi hissedeceği,futbolunu rahat kafayla icra edebileceği biryerde hem başarılı hemde haliyle mutlu olacağını vurgulamıştık.

Bu ortak fikirde birleşmek varken,halen daha bu takımın kaptanını uğurlama tabiri yerine kovma tabirine layık görenleri ibretle izliyorum.

Bir saygı bir sevgi yada herhangi iyi bir şeyi haketmiyormu giden biri.
                      Kötü ve formsuzluk ayıp bişimidir.

Bizi utandıracak bir mazisimi var bu adamın...

Yazıklar olsun diyorum,yazıklar olsun.

Ayıptır günahtır yahu.

Adam gibi adamdır ve adam gibi de müsade isteyip gider.

Aldığı parayı ağzına sakız edenler;milli bir kaç futbolcundan biriydi hüseyin.Hadi bizde torpili vardı,ya orda?

Hüseyine son sözlerim;Git kardeşim.Giy sırtına 61'i.

Her giden gibi ardından;bizde böyle oynamıyordu diyeceğimiz günleri görür gibiyim.

Kafan nerde rahatsa..Orda mutlu ol.

Burda bu iş bitti.

Olmayacak artık.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Her giden gibi ardından;bizde böyle oynamıyordu diyeceğimiz günleri görür gibiyim.

Burda bu iş bitti.

Olmayacak artık.

Kendi adıma konuşuyorum asla demicem !.. bn onun en iyi olduğu halini de iyi hatırlıyorum...

şuankinden tek eksiği eskiden kafa toplarında daha iyiydi

güle güle Hüseyin...

Yorum

• ziya gitti,nuri gitti artık sıra en başta hüseyin olmak üzere 5 kişi dışındaki gereksiz 20 kişi de sabırsızlıkla bekliyoruz
                          Umut Bulut

Yorum

• Göz görüyor, adam çok ama çok beceriksiz ve Trabzonspor gibi bir takımın oyuncusu hiç değil. Bu kadar eleştirildiği yerde giderek hem kendisine hem de bize iyilik yapmış olur.

Yorum

Evet bu aşamadan sonra gitmesi bizim ve onun adına hayırlı olacaktır dedik.

Müsade isteyip,kendini iyi hissedeceği,futbolunu rahat kafayla icra edebileceği biryerde hem başarılı hemde haliyle mutlu olacağını vurgulamıştık.

Bu ortak fikirde birleşmek varken,halen daha bu takımın kaptanını uğurlama tabiri yerine kovma tabirine layık görenleri ibretle izliyorum.

Yazıklar olsun diyorum,yazıklar olsun.

Ayıptır günahtır yahu.

Adam gibi adamdır ve adam gibi de müsade isteyip gider.

Aldığı parayı ağzına sakız edenler;milli bir kaç futbolcundan biriydi hüseyin.Hadi bizde torpili vardı,ya orda?

Hüseyine son sözlerim;Git kardeşim.Giy sırtına 61'i.

Burda bu iş bitti.

Olmayacak artık.
                              muhterem yazıyorsunuz ama gitmeyecek buna eminim

Yorum

Adamına göre değişir.. Bize ağzı ile kuş tutsa yaranamaz.
                                İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                milli bir kaç futbolcundan biriydi hüseyin.Hadi bizde torpili vardı,ya orda?
                                Farketmez biz milli formayı giydiğinde bile küfür ediyorduk ona.
                                İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Var tabi mesela iyi oynadığı maçlar. Utanıp yorum yapamadığımız bazende "ne yaptı ki ?" dediğimiz maçlar oynamıştır kendileri...
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

Yükleniyor...
                                X