Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abercrombie insanlara hitap şeklinize çeki düzen verirseniz sevinirim.Bıdı bıdı yapmayın diyorsunuz da yazdığınız mesajı siz okudunuz mu?

Yorum

• Yahu benim yazdığım mesaj nereye uçtu....

Allahım yarabbim, sen aklımı koru...

Ahanda tam buraya bırakmıştım... Bu kesin Hüseyin'in işidir.

Yorum

• benim mesajımda uçmuş birşeyde dememiştim halbuki

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ohhh be ben genEde diyecegim HUSEYIN SEN BIZIM HER SEYIMISSIN ! olumune Huseyin, Huseyine olene kadar destek hep destek tam destek istersen kendi kalene her hafta golleri at Huseyin sen bizim her seyimizsin. ohh be HUSEYINDEN BASKA KIMSE TANIMAM BEN HOP hUSEYIN hUP Huseyin,
          kendi kalene gol at diyorsunuz da puanları hüseyin cebindenmi veriyor bu nasıl bir mesaj

Yorum

• İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ohhh be ben genEde diyecegim HUSEYIN SEN BIZIM HER SEYIMISSIN ! olumune Huseyin, Huseyine olene kadar destek hep destek tam destek istersen kendi kalene her hafta golleri at Huseyin sen bizim her seyimizsin. ohh be HUSEYINDEN BASKA KIMSE TANIMAM BEN HOP hUSEYIN hUP Huseyin,
            Gayet güzel bir yaklaşım...
            Valla buna ne desek, ne cevap versek boş olacak, havada kalacak...
            Birilerinin herşeyi olmak basit kritermiş de bizim haberimiz yokmuş...
            Valla biz çok kasıyormuşuz, iyi kaliteli futbolcu diye...
            Herşeyimiz olsun, yeter..
            Herşeyimiz....

Yorum

• İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2 yaşında babamla stada gitmeye başladım o stadın her karışını biliyorum ve bu vuruş kaleye çakilmiş şut olduğundan adım gibi eminim
              Güzel kardeşim şut mu veriyor pas mı veriyor daha o kesin bile değil. Kaldı ki Şut veya pas yaptığı her neyse Profosyonel futbolcular derneği'ni ordan yapıyor. Yüzü de diğer tarafa dönükse ordan oraya 60 metre var yahu

Ha bu Hüseyin'dir çeker şutu dersen ona karışmam tabi

Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

• bakışı ve mimikleri John McClane'i hatırlattı
                Hadi eyvallah..

Yorum

• Enteresan bir topluluğuz...

Maç esnasında çekilen fotoğrafa böyle yorumlar yapabilmek...

Neyse...

Yorum

• O icimizden biri

Yorum

• hüseyin gibi topa basan futbolcu dünyaya gelmedi

Yorum

• ula hüseyin kanser ettin bizi ne zaman bizi kurtarcan bu zulümden bilmiyorum ama herhalde gitmeni bekleyen çok taraftar olduğunu bil

Yorum

• bu takıma 3 rio ferdinand 4 gökdeniz 2 tekke bir de kuduçini verseler ama hüseyini burada tutsalar..biz yine zorlanırız..bu kadar diyorum..ve bu denli savunulmasına inanın hayret ediyorum..biz kesinlikle ama kesinlikle şampiyon olamayız..flaş transferler de gelse hüseyin gitmedikçe 10 kişi oynamaya devam edeceğiz.
                          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu takıma 3 rio ferdinand 4 gökdeniz 2 tekke bir de kuduçini verseler ama hüseyini burada tutsalar..biz yine zorlanırız..bu kadar diyorum..ve bu denli savunulmasına inanın hayret ediyorum..biz kesinlikle ama kesinlikle şampiyon olamayız..flaş transferler de gelse hüseyin gitmedikçe 10 kişi oynamaya devam edeceğiz.
                            Dediklerin doğru ama biz bu kuduçini'yi kırk yıl arasak bulamayız zaten....

Böyle bir takımda Hüseyin iş yapabilir ama... Mentör olarak...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güzel kardeşim şut mu veriyor pas mı veriyor daha o kesin bile değil. Kaldı ki Şut veya pas yaptığı her neyse Profosyonel futbolcular derneği'ni ordan yapıyor. Yüzü de diğer tarafa dönükse ordan oraya 60 metre var yahu

Ha bu Hüseyin'dir çeker şutu dersen ona karışmam tabi

Abi bu şut gol oldu diyorum ya Kaçkere.....
                              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi bu şut gol oldu diyorum ya Kaçkere.....
                                Bu resim hangi maçtan yaa... Hiç hatırlamıyorum... Hele de Hüseyin Çimşir'in gol attığını... ( Geçen Hafta Dışında... )
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X