Abercrombie insanlara hitap şeklinize çeki düzen verirseniz sevinirim.Bıdı bıdı yapmayın diyorsunuz da yazdığınız mesajı siz okudunuz mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohhh be ben genEde diyecegim HUSEYIN SEN BIZIM HER SEYIMISSIN ! olumune Huseyin, Huseyine olene kadar destek hep destek tam destek istersen kendi kalene her hafta golleri at Huseyin sen bizim her seyimizsin.ohh be HUSEYINDEN BASKA KIMSE TANIMAM BEN HOP hUSEYIN hUP
Huseyin,
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleohhh be ben genEde diyecegim HUSEYIN SEN BIZIM HER SEYIMISSIN ! olumune Huseyin, Huseyine olene kadar destek hep destek tam destek istersen kendi kalene her hafta golleri at Huseyin sen bizim her seyimizsin.ohh be HUSEYINDEN BASKA KIMSE TANIMAM BEN HOP hUSEYIN hUP
Huseyin,
Valla buna ne desek, ne cevap versek boş olacak, havada kalacak...
Birilerinin herşeyi olmak basit kritermiş de bizim haberimiz yokmuş...
Valla biz çok kasıyormuşuz, iyi kaliteli futbolcu diye...
Herşeyimiz olsun, yeter..
Herşeyimiz....
Yorum
-
İlk olarak lejyoner61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 yaşında babamla stada gitmeye başladım o stadın her karışını biliyorum ve bu vuruş kaleye çakilmiş şut olduğundan adım gibi eminim
Ha bu Hüseyin'dir çeker şutu dersen ona karışmam tabi
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
bu takıma 3 rio ferdinand 4 gökdeniz 2 tekke bir de kuduçini verseler ama hüseyini burada tutsalar..biz yine zorlanırız..bu kadar diyorum..ve bu denli savunulmasına inanın hayret ediyorum..biz kesinlikle ama kesinlikle şampiyon olamayız..flaş transferler de gelse hüseyin gitmedikçe 10 kişi oynamaya devam edeceğiz.sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak attagümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takıma 3 rio ferdinand 4 gökdeniz 2 tekke bir de kuduçini verseler ama hüseyini burada tutsalar..biz yine zorlanırız..bu kadar diyorum..ve bu denli savunulmasına inanın hayret ediyorum..biz kesinlikle ama kesinlikle şampiyon olamayız..flaş transferler de gelse hüseyin gitmedikçe 10 kişi oynamaya devam edeceğiz.
Böyle bir takımda Hüseyin iş yapabilir ama... Mentör olarak...
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel kardeşim şut mu veriyor pas mı veriyor daha o kesin bile değil. Kaldı ki Şut veya pas yaptığı her neyse Profosyonel futbolcular derneği'ni ordan yapıyor. Yüzü de diğer tarafa dönükse ordan oraya 60 metre var yahu
Ha bu Hüseyin'dir çeker şutu dersen ona karışmam tabi
Abi bu şut gol oldu diyorum ya Kaçkere.....Més Que Un Club
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bu şut gol oldu diyorum ya Kaçkere.....( Geçen Hafta Dışında...
)
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
Yorum