Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer bir gün şampiyon olursak, şampiyon olan kadroda hüseyinin olmayacağına eminim.

al bendende okadar.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Futbolu bilmeyenlere ! Milli takımlarda Teknik Direktörlük yapmış futbol adamlarından sonra
      Stepanov'da eklendi....

"Trabzonspor'da iken Fatih Tekke, Gökdeniz ve Hüseyin'le çok iyi arkadaş oldum.Fatih çok iyi bir transfer yapıp Rusya ya gitti.Gökdeniz ve Hüseyin avrupanın önemli takımlarında oynayabilecek kapasitedeler.Fatih, Hüseyin ve Gökdeniz Trabzonspor'u gerçekten çok seviyorlar. Bu arkadaşlar paradan çok formayı düşünüyorlar.Açıkcası bende onlara uydum.Trabzon da parayı unuttum.Trabzonspor da yaşadıklarım bana büyük ders oldu."
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Futbolu bilmeyenlere ! Milli takımlarda Teknik Direktörlük yapmış futbol adamlarından sonra
        Stepanov'da eklendi....

"Trabzonspor'da iken Fatih Tekke, Gökdeniz ve Hüseyin'le çok iyi arkadaş oldum.Fatih çok iyi bir transfer yapıp Rusya ya gitti.Gökdeniz ve Hüseyin avrupanın önemli takımlarında oynayabilecek kapasitedeler.Fatih, Hüseyin ve Gökdeniz Trabzonspor'u gerçekten çok seviyorlar. Bu arkadaşlar paradan çok formayı düşünüyorlar.Açıkcası bende onlara uydum.Trabzon da parayı unuttum.Trabzonspor da yaşadıklarım bana büyük ders oldu."
        Metin Abi, röportajın bu kısmını okuduğumda benim de aklıma aynı şeyler geldi (buraya alıntı yapmak)...

ama artık ben kesinlikle kanaat getirdim ki, kim ne derse desin; Hüseyin ne yaparsa yapsın; bazı renkdaşların düşüncesi değişmeyecek...

o yüzden Hüseyin hakkında açık ve net bir önyargıyla yaklaşım gösteren arkadaşların ne yazdıklarını umursuyorum, ne de onlara bir şey anlatmak gibi bir derdim var...

havanda su dövüyoruz çünkü...
        "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğruya doğru..

Gerçekten de "sadece" havanda su dövüyorsunuz..
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğruya doğru..

Gerçekten de "sadece" havanda su dövüyorsunuz..
            siz de mi Hüseyin hakkında açık ve net bir önyargıyla yaklaşım gösteren arkadaşlardansınız?...

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Metin Abi, röportajın bu kısmını okuduğumda benim de aklıma aynı şeyler geldi (buraya alıntı yapmak)...

ama artık ben kesinlikle kanaat getirdim ki, kim ne derse desin; Hüseyin ne yaparsa yapsın; bazı renkdaşların düşüncesi değişmeyecek...

o yüzden Hüseyin hakkında açık ve net bir önyargıyla yaklaşım gösteren arkadaşların ne yazdıklarını umursuyorum, ne de onlara bir şey anlatmak gibi bir derdim var...

Belki de önyargılı olan sizlersiniz? Belkide havanda su döven bizleriz?
              #!/bin/bash

Yorum

• İlk olarak Ghetto tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Belki de önyargılı olan sizlersiniz? Belkide havanda su döven bizleriz?
                ben çok açık cevap verebilirim, önyargılı birisi değilim... öncelikle bu durumu netleştirdiğimi düşünüyorum...

bir diğer husus da, ben yukardaki cümlelerimle burada Hüseyin'i eleştiren herkese "önyargılıdırlar" demedim... ben de burada Hüseyin'i eleştirebilirim... benim demek istediğim Hüseyin'i eleştirenler arasında önyargılı arkadaşların da olduğudur... bu durumu da netleştirdiğimi düşünüyorum...

önyargıyla yazanların kimler olduğu hakkında çok net bir fikre sahip değilim... elimde net veriler yok çünkü... ipucu olarak değerlendirebileceğim tek şey, benim yukardaki cümlemi "direkt" olarak üstüne alıp, savunmaya geçen arkadaşlar olup olmadığıdır...

sevgilerimle...

Yorum

• Bir gerçek varki,lafım Hüseyin'e dir;gol atman lazım.

Bitti.

Gol sevimliliktir.Sempatidir.

Yorum

• Bir ortasaha oyuncusu düşünün aşağı yukarı 10 yıldır top oynuyor atttığı goller bir elin parmaklarını geçmiyor. 5 metre ileriye pas atamıyor adam geçemiyor. Maç boyunca tek yaptığı rakibin oyununu bozmaya çalışmak arada bir başarılı olmak. Ankaragücü maçında 1,50 lik Jabanın 1,80 lik Hüseyinin yanından bütün toplara kafa vurduğunu esefle gördük. Yani 10 cm yukarı bile zıplayamıyor. Takımda banko oynaması iyiliğinden değil takımdaki büyük eksikliklerden.....

Milli takıma alınmış... Emre Aşıkta defalarca milli takımda oynatıldı iyi bir oyuncumu...hayır. onun yerinde onlarca adam var oynatılacakç Yusuf bir defa milli oldu peki kötü oyuncumu hayır. Yani milli takımda oynamak başarılı olmak demek kaliteli olmak değil.

Ha insanlık olarak iyi bir adamdır efendidir bu ayrı konu. Ona laf deyilmaz ama Rusyanın vasat takımlarından başka kimse almaz oynatmaz. Bizde başka büyük takımdada yeri yoktur. Hiç bir takım onu istemez. Çünkü vasat adam çok sıradan.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ben ilk defa bir futbolcudan bu kadar şüpheliyim ben seni beğenmezken hayranlarının olmasını hayret içinde izliyorum tamam gol krallığına oyna demiyorum ama biraz gol at en azından kaleyi bulan bir şut çek orta sahada oynuyorsun kaptan idmanlardan sonra bir saat şut çalışması yap birşey kaybetmezsin ki
                      UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Faik okuduğunu, okuduğunu da anladığını zannetmiyorum. Stephanov'u da yalancı çıkardın sırada kim var ? Futbolu bilmeyen ondan bundan avanta alan lobilerin etkisi ile hareket eden bir futbol adamının görüşlerini tekrar tekrar hatırlamakda fayda var.

İskoçya Milli Takımını 90 Dünya Kupasına götüren, Alex Ferguson'un arkadaşı, şu anda Uefa'nın teknik patronu olan Andy Roxburgh'un FourFourTwo'daki röportajından;
                        "Defansif ortasaha oyuncularının görevi kontraatakları durdurmak. O oyuncu ileri çıkıp forvete pozisyon yaratmayacak, çünkü top dönüp te karşı takım atağa kalktığında durdurması gereken kişi o."
                        En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 20.02.2008, 14:54.
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Faik okuduğunu, okuduğunu da anladığını zannetmiyorum. Stephanov'u da yalancı çıkardın sırada kim var ? Futbolu bilmeyen ondan bundan avanta alan lobilerin etkisi ile hareket eden bir futbol adamının görüşlerini tekrar tekrar hatırlamakda fayda var.

İskoçya Milli Takımını 90 Dünya Kupasına götüren, Alex Ferguson'un arkadaşı, şu anda Uefa'nın teknik patronu olan Andy Roxburgh'un FourFourTwo'daki röportajından;
                          "Defansif ortasaha oyuncularının görevi kontraatakları durdurmak. O oyuncu ileri çıkıp forvete pozisyon yaratmayacak, çünkü top dönüp te karşı takım atağa kalktığında durdurması gereken kişi o."
                          Rakibi durdurmak evet ama aldığı pası direkt olarak yine rakibe vermekte varmıdır görevleri arasında... Ya da her maçta kaleciye birbirinden tehlikeli geri pasları atmak.....

Yada 1,80 boyu varken her pozisyonda beline gelen adama kafa vurdurmak.

Valla bence antrenmanlarda kullanılan tahta adamları orta sahaya diksek daha çok rakip keser. Daha yararlı olur.

Kimse kusura bakmasın bu kadar uzun boyu olupta kullanamayan adamın bence bu takımda yeri yok. İlerde bir gün bu takımı bırakırsa ( ki ona o kadar parayı başka hangi takım verir bizden başka) göreceğiz bu kaliteli adamı.... bakalım hangi büyük klüpler alacak onu.
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ben Ne Olursa Olsun HÜseyİn ÇİmŞİr Futbolunu BeĞenenler Arasindayim Bunda Bİrazda Trabzonlu Olmasinin Payi Vardir.
                            İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Faik o kadar dengesiz konuşuyorsun ki görende her maç adamın aynı şeyleri yaptığını sanacak. Ezberini boz artık. Kötüyse köytüye eyvallah. Bursa maçında Tribundeydin yuh olsun senin seyrettiğin maça ! iki gol attık birinde asisti öbüründe de asist öncesi kestiği topu doğru yere göndermesi var Hüseyin bunları yaparken gözünümü kapattın. Ayman'ın attığı gol öncesi 50 metrelik pası kim atmış bir bak ! hala aynı teranelerdesin.

Eğmişsin önüne kafanı sürekli aynı şeyleri söylüyorsun.

Bende kaptanımın takımımı alsın götürsün tek başına maç alsın isterim, topları kessin, milimetrik pas atsın, gol atsın. Bunlarda yetmez karizmatik olsun yakışıklı olsun isterim. Ama böyle oyuncu dünya da kaç tane ?

Hüseyin şu ortamda bu kadrroda 4-5 adamımızdan biridir ve Kaptanımızdır.
                              Trabzonspor √
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• 'Bir ortasaha oyuncusu düşünün aşağı yukarı 10 yıldır top oynuyor atttığı goller bir elin parmaklarını geçmiyor.'

bir futbolcunun attığı gol sayısı hocasının verdiği görevle orantılıdır, eğer hocası ona ileri çıkmama görevi vermişse futbolcunun bunda suçu yoktur, futbol kesinlikle ama kesinlikle gol atmak değildir, yani en azından ilkokul 5. sınıfa kadarki sınıf maçlarına kadar öyleydi ama sonrasında gerçekleri görmeye başladık, sen de kısa zamanda görmeye çalış göreceksin.

'Ankaragücü maçında 1,50 lik Jabanın 1,80 lik Hüseyinin yanından bütün toplara kafa vurduğunu esefle gördük. Yani 10 cm yukarı bile zıplayamıyor. Takımda banko oynaması iyiliğinden değil takımdaki büyük eksikliklerden.....'
                                bunun zıplamayla ne alakası var, sanırım espri yapıyorsun, burada olsa olsa pozisyon alma hatası vardır ki hüseyinin safkan bir stoper değil ortasaha oyuncusu olduğunu hatırlatırım, yıllardır bir mevkide oynamaya alışmış bir oyuncunun mevkisini değiştirdiğinde ne hallere düştüğünü eğer ki halısahada maç yapıyorsan genelde oynadığın yer dışında bir kez oynayarak anlayabilirsin, ki profesyonel futbolun halısahadan ne kadar uzak olduğunu yer tutmanın aşırı tecrübeye dayalı olduğunu tahmin edebiliyorsundur.

'Milli takıma alınmış... Emre Aşıkta defalarca milli takımda oynatıldı iyi bir oyuncumu...hayır. onun yerinde onlarca adam var oynatılacakç Yusuf bir defa milli oldu peki kötü oyuncumu hayır. Yani milli takımda oynamak başarılı olmak demek kaliteli olmak değil.'
                                emre aşık bu ülkede şampiyon olmuş 4 takımın üçünde de oynamış hiçbir zaman boşta kalmamış gayet başarılı bir futbolcudur defalarca şampiyonlar liginde başarılı maçlar çıkarmıştır iyi oyuncudur, milli takımda oynamak demek başarılı olmak demek değildir ama belli bir kalitenin üzerinde olmak demektir.

futbol demek gol demek değildir futbol çalım demek değildir
                                herkesin bir görevi vardır ve hüseyin görevini mükemmele yakın bir şekilde yapan bir oyuncudur, trabzonspordan gönderilip geri gelip formayı alan iki oyuncudan biridir ki diğeri de fatih tekkedir, her gelen hocanın vazgeçilmezidir, milli takıma kadar gitmiştir, paf takımda oynadığı dönemlerde ayağından top alınmayacak kadar iyi bir yeteneği vardır sonraları oynadığı mevkiden dolayı bazı yetenekleri körelmiş olabilir ki bunda kendisinin suçu yoktur, hüseyinin ortasahada oynamadığı yani defansta oynadığı maçları dikkatle izleyin ortasahamızın ne kadar çabuk geçildiğini göreceksiniz ki oynadığı o mevki futbolcunun en çok zorlandığı bölgedir, koskoca ortasaha sağ sol açık rakip futbolcunun onlarca seçeneği var ve siz bunu sezip pozisyonunuzu belirleyip akını kesmek zorundasınız akabinde insanın ne arapası atacak ne dripling yapacak enerjisi ve dikkati kalmaz tek düşündüğü şey kazandığı topu top kapmakla enerji kaybetmemiş nispeten iyi pas yapabilen bir arkadaşına iletmektir ve hüseyin bu konunun ustasıdır
                                şuna emin olun ki bir gün herhangi bir hocası hücuma destek vermesini isterse hüseyin orada da kendisini gösterecek ve başarılı olacaktır, hüseyini dikkatle izleyeneler oyunu ne kadar güzel açtığını rahatlattığını ve arada sırada çok akıllıca ara paslar attığını bilirler, hata yapıyor mu yapıyor arada sırada saç baş yolduruyor mu evet, ama bu adam mevkisinin en iyi 5 adamından biridir türkiye sınırlarında, siz kabul etseniz de etmeseniz de ve aksini iddia edenlerin kusura bakmasınlar ama futbol bilgisine ve oyunu izlemesine şüpheyle yaklaşırım
                                bir lafa bakarım laf mı diye,
                                bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Yükleniyor...
                                X