Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu anda Hüseyin'in ataklara çıkıp, bir nevi Servet'lik yapmasını beklemiyorum.

Defansif görevlerini geçen seneye oranla daha iyi yapıyor. Hatta takım atağa çıkarken, herhalde taktik icabı, Song ve Egemen bek olup Hüseyin stopere geçiyor. Rakip ataklarında da rakibi ilk karşılayan isim Hüseyin oluyor. Bu da demek oluyor ki Ersun Hoca'nın taktik dizilişinde ve oyun anlayışında vazgeçemeyeceği ilk isim Hüseyin.
    Çok yerinde tespitler.
    Bu arada Hüseyin'in iyi oynamadığını düşünüyorum Konya maçı için.
    Ama Allah var takımın en kötülerinden de değildi.

Yorum

• ilk gol hüseyin veyseli tutuyor veysel arkadan gelip topu alıp atıyor büyük ! kaptan izliyor,2.gol hüseyin kaptırıyor song tek kalınca panik yapıyor (songunda payı var) gol geliyor, hemen sonrasında kafa topuna çıkıyor hava hakimiyeti süper olan kaptanımız, ıska geçince defans şaşırıyor top erdalda oda vuruyor üst direk !! son dakikalar topu dışarı atacak ya şükür ki top direği sıyırdı yoksa biz kafayı sıyıracağız.. ne kadar süper ynarsa oynasın hep hata yapıyor yaptığı hatalar gol oluyor. bunda tek hata onun değil defansında var ama hatayı ilk başlatan kaptan !!! yeter artık ben ceyhun oynasın istiyorum

Yorum

• Ben de nedense Konyaspor maçını Hüseyin'in en az hata yaptığı maç olarak görüyorum.Savunmaya yaslanmak dışında bir hatası yoktu, pas hatalarını da asgariye indirdi hatta neredeyse hiç yapmadı.

Bir gariplik var ama bakalım. Hüseyin'i ilk maçlarda beğenmedim sadece takımın içinde sırıtmadığını ve hatalarını telafi edecek takım savunmamız olduğundan belli olmadığını gözlemlemiştim şimdi ise stoperlere yaslanmak dışında hatasız oynadığını düşünüyorum. Serkan Balcı'yı da maçın en iyileri arasında göremedim ancak istatistiksel olarak yaptığı asistlerin hürmetine en iyilerdendi diyebilirim.

Umut Bulut-Isaac, hadi asistler için Serkan'ı da dahil ettim listeye, bunları saymazsak maçın adamı Hüseyin'di bence.Ki en ağır eleştirenlerdenim.

Ya bende problem var, ya farklı şeylere dikkat ediyoruz maç izlerken.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın kardeşim,
          adam en sert mualiflerince bile oynadığu iyi oyun ile takdir edilirken böyle bir yorum çok mantıklı değil bence...
          Adamı sevmeyebilirsiniz lakin Allah adil olmayanı sevmez.. Hakkını yemeyin bari.
          evet Allah adil olmayanı sevmez. kendisini dünyaya yıldız diye kanıtlamış futbolculara burda türlü türlü laflar söylenirken sesi çıkmayanlar iki maç iyi oynadı diye Hüseyin i baş tacı yaptı. arkadaş doğruyu söylemiş günümüz futbolunda böyle tipler alt liglerde oynuyor. artık herkesin oyuna çift yönlü katkısı oluyor yeri geliyor kalecilerin bile.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Ne zekasız yazarlar varmış 6 maçın sonunda Hüseyin'in oynadığı futbolu baş tacı eden...
            Meğerse Kaptan Hüseyin neymiş. Ersun Hoca'da ne kadar da yalancıymış...ufkumuzu açıyor zekalı arkadaşlar.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Ben de diyorum ki bugün lidersek bunu oyuncular içinde en çok Hüseyine borçluyuz...o böyle oynasın zirveden kopmayız..

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de diyorum ki bugün lidersek bunu oyuncular içinde en çok Hüseyine borçluyuz...o böyle oynasın zirveden kopmayız..
                İyi günler kardeşim Cengiz.

Bence Song'un ,Umut'un,Gökhan'ın Egemen'in Promise'nin Selçuk'un hakkını vermen lazım gibi geliyor bana.
                Yani borcun çoğu azı yok takım oyunu oynuyoruz.

Yorum

• son 6 haftayi baz alirsak, Hüseyin A Milli Takim aday kardosuna cagirmali idi !

.
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kaptanımızın son maçtaki oyununu "beğendim" dersem yalan söylemiş olurum... açıkçası bu hafta beklenen verimlilikte değildi... ama O'na olan güvenim tabi ki aynı... her hafta aynı yüksek performansı beklemek pek de insaflı olmaz diye düşünüyorum... 34 maçta 5-6 maç bu görüntüyü her oyuncu çizer zaten...

yalnız kafamı kurcalayan bir soru var?... "yumurta - tavuk" meselesi gibi bir şey... takım kötü/iyi oynadığında mı Hüseyin de kötü/iyi oynuyor, yoksa Hüseyin kötü/iyi oynadığında mı takım da kötü/iyi oynuyor?... bu konudaki (işi gücü ortalığı karıştırmak olanlar veya körü körüne yazanların fikirlerini merak etmiyorum!) fikirlerinizi merak ediyorum...

unutmadan, sanırım Hüseyin bu hafta kulübede Ceyhun'un oturduğunu unuttu ve bu yüzden iyi değildi...
                    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Biriki şeyde ben yazayım,hemde buraya,kendi sayfama

Hoca ilk 11 de fazla bir değişikliğe gitmedi ve takım lider.
                      Kalede yerden yere vurulan Tolga.GS maçında kimse sahada görmek istemiyor.
                      Sağda; Yerden yere vurulma ortalaması takımın yerden yere vurulma ortalamasının hayli üzerinde iki vasıfsız! Arkadaşımız.
                      Biri ıslıklanan,yuhalanan Tayfun,diğeride Son maça kadar Hocadan torpilli ve 3 asistli Serkan.
                      Stoperde büyük şef son iki maçın hatalı bulunanı,34 maç konusunda bazı kafalarda soru işaretli.Yerden yere vurulma ortalamamızın altında,kredili.
                      Yine yanında Egemen ona laf eden görmedim,nazarlık.Ortalalaması süper.
                      Solda Cale;son iki maçta kademe hatalı ama kredili hataları golle neticelendi.Ortalaması iyi.

Hüseyin,sadece kendi gayretiyle yerden yere vurulma ortalamasını takım ortalamasının da altına indirmeyi başardı.Şimdilik sessizlik hakim.
                      Colman 6 maçtır sadece 1 maç iyi.Kredisi müthiş.Sorgulanmaya başladı lakin.
                      Selçuk oda sorgulanmaya başladı,bir iyi bir kötü deniyor taraftar nezdinde.Ama kredisi yüksek.

Gökhan hiç beğenilmiyor bazı çevrelerde.KAfası başka yerdeymiş(ne demekse)
                      Umut Bulut azdaha kesik yiyordu taraftardan,isaac gelir o gider.Ama taraftarın dediği olmadı.
                      İsaac kredisi bol.

Barış,çalış çalış çalış.
                      Ergin zaten ortada yok ama yerden yere vurulan bir garip öz evlat.

Ceyhun,Hüseyinin yerine oynaması gereken.
                      Ferhat berbat.

Sylva müthiş.
                      Onur olağanüstü.

Yukarıdaki yazılar taraftarın bu sayfalardaki genel düşünceleri.

İlk 11 şuanda 16 puanla lider.

Ve takımda özellikle,Tolga,Serkan,Umut,Gökhan,Colman,Cale,Tayfun biraz Selçuk çokça Hüseyin yerden yere vuruluyor.
                      Nerden baksan ilk 11 in 8-9 adamı

Şaka gibi.

İşte istikrarın önemi.
                      Diyorum.
                      Ve şükürsüzlük görüyorum.

Uğur melekeyi okudum az evvel,metal yorgunluğu diyor.
                      GS maçı kadro seçimi merak konusu.

Yorum

• İlk olarak Cx_TURKiYE_Cx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ilk gol hüseyin veyseli tutuyor veysel arkadan gelip topu alıp atıyor büyük ! kaptan izliyor,2.gol hüseyin kaptırıyor song tek kalınca panik yapıyor (songunda payı var) gol geliyor, hemen sonrasında kafa topuna çıkıyor hava hakimiyeti süper olan kaptanımız, ıska geçince defans şaşırıyor top erdalda oda vuruyor üst direk !! son dakikalar topu dışarı atacak ya şükür ki top direği sıyırdı yoksa biz kafayı sıyıracağız.. ne kadar süper ynarsa oynasın hep hata yapıyor yaptığı hatalar gol oluyor. bunda tek hata onun değil defansında var ama hatayı ilk başlatan kaptan !!! yeter artık ben ceyhun oynasın istiyorum
                        ilk golde hüseyin arkadaki adamı tutuyordu,ekstra olarak veysel'in önüne atladı ama işe yaramadı..ikinci golde ise song'dan başkasına hata bulunması enteresan..erdal'ın direkten dönen topunda ise ıska geçen kişi egemen korkmaz..kim oynarsa oynasın bu zihniyete..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Bahtiyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet Allah adil olmayanı sevmez. kendisini dünyaya yıldız diye kanıtlamış futbolculara burda türlü türlü laflar söylenirken sesi çıkmayanlar iki maç iyi oynadı diye Hüseyin i baş tacı yaptı. arkadaş doğruyu söylemiş günümüz futbolunda böyle tipler alt liglerde oynuyor. artık herkesin oyuna çift yönlü katkısı oluyor yeri geliyor kalecilerin bile.
                          sorun zaten takımının kaptanını sadece iki maç iyi oynadığında baştacı yapanlarda..artık herkesin oyuna çift yönlü katkısı oluyor ama bizde hiçkimsenin hüseyin kadar defansif katkısı olmuyor..devre arasında gelirse vieira mutlu olursunuz inşallah
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biriki şeyde ben yazayım,hemde buraya,kendi sayfama

Hoca ilk 11 de fazla bir değişikliğe gitmedi ve takım lider.
                            Kalede yerden yere vurulan Tolga.GS maçında kimse sahada görmek istemiyor.
                            Sağda; Yerden yere vurulma ortalaması takımın yerden yere vurulma ortalamasının hayli üzerinde iki vasıfsız! Arkadaşımız.
                            Biri ıslıklanan,yuhalanan Tayfun,diğeride Son maça kadar Hocadan torpilli ve 3 asistli Serkan.
                            Stoperde büyük şef son iki maçın hatalı bulunanı,34 maç konusunda bazı kafalarda soru işaretli.Yerden yere vurulma ortalamamızın altında,kredili.
                            Yine yanında Egemen ona laf eden görmedim,nazarlık.Ortalalaması süper.
                            Solda Cale;son iki maçta kademe hatalı ama kredili hataları golle neticelendi.Ortalaması iyi.

Hüseyin,sadece kendi gayretiyle yerden yere vurulma ortalamasını takım ortalamasının da altına indirmeyi başardı.Şimdilik sessizlik hakim.
                            Colman 6 maçtır sadece 1 maç iyi.Kredisi müthiş.Sorgulanmaya başladı lakin.
                            Selçuk oda sorgulanmaya başladı,bir iyi bir kötü deniyor taraftar nezdinde.Ama kredisi yüksek.

Gökhan hiç beğenilmiyor bazı çevrelerde.KAfası başka yerdeymiş(ne demekse)
                            Umut Bulut azdaha kesik yiyordu taraftardan,isaac gelir o gider.Ama taraftarın dediği olmadı.
                            İsaac kredisi bol.

Barış,çalış çalış çalış.
                            Ergin zaten ortada yok ama yerden yere vurulan bir garip öz evlat.

Ceyhun,Hüseyinin yerine oynaması gereken.
                            Ferhat berbat.

Sylva müthiş.
                            Onur olağanüstü.

Yukarıdaki yazılar taraftarın bu sayfalardaki genel düşünceleri.

İlk 11 şuanda 16 puanla lider.

Ve takımda özellikle,Tolga,Serkan,Umut,Gökhan,Colman,Cale,Tayfun biraz Selçuk çokça Hüseyin yerden yere vuruluyor.
                            Nerden baksan ilk 11 in 8-9 adamı

Şaka gibi.

İşte istikrarın önemi.
                            Diyorum.
                            Ve şükürsüzlük görüyorum.

Uğur melekeyi okudum az evvel,metal yorgunluğu diyor.
                            GS maçı kadro seçimi merak konusu.
                            malesef bu taraftar modeli ben olamıyorum olcay abi.söylediklerinin %99 una katılmıyorum...

lakin;tolgalı ve hüseyinli bir takıma da şükredemiyorum...

bilmem nedendir...
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Kaptan yükselişte...
                              Başarılarının devamını diliyoruz...
                              Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• hüseyin çook kötüydü yaa vasat vallahi inş. arada gidersin
                                α η т є - ς l
                                TRAßZoONnSPoOrRAŞK
                                ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim