Hocam hep destekeldim seni, ama futbolculugunda nefret edilirdin, simdi sirada teknik direktorluklede nefretle anilacaksin. hemde eline tarihi bir firsat, altin tepsiyle verilmisken... huseyini oynatmaya devam et sen, beraber yok olup gideceksiniz. bu kadar insanin ahini aldiniz, allah sizi bildigi gibi yapsin. her mac bariz hata yapan bir oyuncuyu neden oynatma zorunlulugu hissedersiniz? manyakmisiniz siz afedersiniz?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Aslında ilk başladığında farklı şeyler deniyordu, maçlardan sonra farklı şeyler söylüyordu ama ne olduysa birden klâsik yerli td halini aldı. Ve ısrarla aynı şeyleri tekrarlıyor. Öne geçiyoruz, takım yatıyor. Stoper çıkarıp stoper alıyor. Dünya'da başka örneği var mı çok merak ediyorum.
Futbolcuyken yalandan yan pas, geri pas yapıyordu. Hatta "ileriye de pas yapsam, şut atsam Real Madrid'te oynarım" tarzı absürd de bir şeyler söylemişti. Şimdi o yan pası, geri pası bile takımına yaptıramıyor. Bizim kaderimiz bu zihniyet olmamalı. Trabzonspor'u Trabzon'a hapsettikçe bu vizyonsuz zihniyetten kurtulamayacağız.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Yorum
-
Sayın Çimşir git köyünden 5-10 dönüm yer al hayvancılığa başla istersen Muzaffer'i de yanına alırsın çoban olarak,kafa kafaya verir şampiyonluğu nasıl verdiğinizi konuşursunuz...
Sana hocalık görevi verildiğinde umudum vardı belki dedim bu bir varoluş hikayesi olur fakat sen var olanı da yok ettin...Teknik taktik hiç bir becerin olmadığı gibi puan kayıpları sonrası yaptığın açıklamalar tam facia...Sen sorun çözücü olarak orada duruyorsun arkadaş Antalya maçından sonra yaptığın rakibin 5 tane dinamik oyuncusu vardı bize zorluk çıkardı ifadesi senin nasıl vasıfsız bir teknik direktör olduğunu ortaya koyuyor...Sen ve senin gibi yetersizleri Allah bu kulüpten içeri sokmasın daha ne diyelim.Ağasarlı_61
Yorum
-
1) Defans rakibi cok geride karsiliyor, neredeyse kalemize diziliyorlar ve rakip cok rahat sut imkani buluyor.
2) Kanatlar en etkili silahimizdi, yaratici 10 numaramiz da olmadigi icin skorer oyuncularimizla genelde kanat aksiyonlariyla rakibi deviriyorduk ama Huseyin geldiginden beri kanatlari rakibe biraktik, bol bol orta yaptiriyoruz.
3) Ziya Dogan futbolu oynuyoruz. Bu takim hucumda parcalayan takimdi, Huseyin geldiginden beri haftalar ilerledikce defansif orta sira Anadolu takimi olduk. Sorloth'a uzun pas atarak gol atmaya calisan takim olduk, utanc verici.
4) Bu lanet olasi bloklar arasi mesafe niye bu kadar uzak ? Arkadasim sen niye mesafeyi genis alana yayiyorsun, amacin ne ? Defansla forvet arasinda 500 metre var, Riza Calimbay da bunu yapiyordu.
Sahada taktik disiplin takim oyunu vs.. olmamasi normal sonuc cunku Huseyin bunlari bilmiyor, calistiramiyor. Yardimci ekip tam facia, Akcaabat Sebat'ta falan calismis 3. lig antrenorleri bu takimi calistiriyor.
Antrenor kalitesi cok onemli, yardimcilari da iyi olmali. Okan Buruk ile yer degisseler 36 senelik hasret bitecekti, Sergen bile bizi sampiyon yapardi. Milletin eski topculari basarili antrenor, bizimkiler köyde mangal yaparken bir telefonla maasli eleman olmus kisiler..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Arkadaşlar, Hüseyin Çimşir'e olan kızgınlığınızı anlıyorum. Ben de taktik anlamda yaptıklarını eleştiriyor ve fazlası ile kızıyorum. Ama inanın en günahsız olan isim Hüseyin Çimşir! Hazır olmadığı halde onu bu göreve getiren bir yönetim var. Baş sorumlu yönetimdir. Ego ve kibir savaşı verip sezon ortasında iyi bir hava yakaladığın hocayı (Ünal Karaman) gönderip yola yardımcı hoca ile devam edersen olacağı budur. Teknik ekip desen benzer şekilde görünüyor. Muzaffer Bilazer belki iyi bir Trabzonsporludur, gelecekte iyi bir hoca olacaktır ama şu an Trabzonspor'da olmasını anlayamıyorum. Daha yazacak çok şey var ama olan oldu artık...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, Hüseyin Çimşir'e olan kızgınlığınızı anlıyorum. Ben de taktik anlamda yaptıklarını eleştiriyor ve fazlası ile kızıyorum. Ama inanın en günahsız olan isim Hüseyin Çimşir! Hazır olmadığı halde onu bu göreve getiren bir yönetim var. Baş sorumlu yönetimdir. Ego ve kibir savaşı verip sezon ortasında iyi bir hava yakaladığın hocayı (Ünal Karaman) gönderip yola yardımcı hoca ile devam edersen olacağı budur. Teknik ekip desen benzer şekilde görünüyor. Muzaffer Bilazer belki iyi bir Trabzonsporludur, gelecekte iyi bir hoca olacaktır ama şu an Trabzonspor'da olmasını anlayamıyorum. Daha yazacak çok şey var ama olan oldu artık...
Yönetim mi Hüseyin Türkmen'i ısrarla oynat diyor
Yapmayın Allah aşkına
Yorum
-
650. sayfadayız. Sırf Hüseyin'in eskilerini okumak için geri gideyim dedim ve görülen en eski sayfaya gittim (150). İlginç bir şekilde kendimi de buldum orda
. Bi uğrayın ve MUTLAKA okuyun o sayfayı. Ünal Hoca zamanında futbolcular ve teknik heyet arasında sağlanan müthiş TAKIMDAŞLIK RUHUnun neden ortadan kalktığını ve Hüseyin'in neden olmaması gerektiğinin cevabını çok iyi bulacaksınız.
SELAM VE HÜRMETLE.
Yorum
-
Görüyoruz durumu maç bittiğinden sonra 22 ve 40 yaşındaki acemi iki Hüseyin sayfasında küfürler ,hakaretler havada uçuşuyor asıl sorumlu Ağaoğlu ortada yok hala kralsın başkan yıkama yağlama durumu.İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi ne zannediyorsunuz? Trabzonspor taraftarı yanlışa yanlış der merak etmeyin. Bizi Allaha tapar gibi kula tapan adamlarla karıştırmayın lütfenFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
hala onursuzca Hocalik yapiyor insanda utanma olur istifa ederdi ama senin futbol oynarken bile onurun yoktu Nefretim büyük oglum olsaydi ismi Hüseyin yemin senden dolayi degistirirdimYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum