Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vallaha çok garip taraftar var. Adam bırakıp gitse takımı zor durumda bıraktı gitti derdiniz. Hocası yok takımın şuan. Biri gelse bile gelene kadar birinin takımı çalıştırması gerek. Bırakıp gitse takım kendi halinde takılsa daha mı iyi? Bu adam bizim kaptanlığımızı yapmış Trabzonlu, Trabzonsporlu biri. Takımın ihtiyacı varsa tercih olmadığının farkında. Ünal hoca nasıl zor zamanda elini değil gövdesini taşın altına koyduysa o da koydu, hala koyuyor.

Kalıp kalmamasını değil yeterliliğini tartışalım bence.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Allah yardımcısı olsun, inşallah başarılı olur.

Yorum

• hüseyini futbolculuğunda sevmezdim ama daum denizli gibi isimleri görünce hüseyin kalsın diyorum

Yorum

• Hüseyin’in topçuluğunu da kimse beğenmezdi, Bursa’da şampiyonluk yaşadı. Bahtı açık olsun.

Yorum

• İnşallah başarili olur.
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Açıkçası beklentim çok büyük değil, çoğunluk gibi...

Ama sıfırdan yeni bir teknik direktör bu koşullarda çok zor olacaktı. Mantıklı seçim ama sonuç ne olur zaman gösterecek...

Bize destek düşer, umarım iyi şeyler olur...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bursasporun sampiyon olmasinda o begenmedigin paslarin büyük katkisi oldu ama.
                Bursa tarafı öyle değil de bizi Trabzonspor kısmı ilgilendiriyor sonuç olarak. Uğurcan'a kale vuruşu kullandırtmamaktan başka bir faydası olmamıştır kendisinin. Çaldığımız süreler sayesinde kendi sahamızla çok önemli 1 puanlar aldık.
                Naber?

Yorum

• Allah yardımcısı olsun

(UEFA)

Yorum

• Bütcemizin kisitli olmasindan, yeni gelecek olan teknik direktörün takimi tanimamasindan (yabanci olacaksa) ve takimi neredeyse 2 senedir taniyor olmasindan Hüseyin Cimsir ismine sicak bakiyorum.

Ünal Hoca da ilk geldiginde burun kiviranlar ve kendisini yetersiz görenler olmustu. Hatta Agaoglu'nu yermistiler ama zaten klasik TS taraftarinin hareketleri oldugu icin yadirgamam eger yine aynisi olursa.

Takimin basina kim gecerse gecsin destegimi esirgemem, zira baska TRABZONSPOR yok!
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Başarılar hocam Allah yardımcın olsun.

Yorum

• Huseyin Cimsir, Sturridge in ve Sosanin teknik direktorlugunu yapacak oylemi? Allah kahretsin bu duruma getiren herkesi

Yorum

• Abi bu gerçek mi ya?

Hüseyin ile devam edilecekmiş?

Yorum

• Güzel seçim bence. Başarılar diliyorum.

Yorum

• Başarılı olur inşallah.En azından mevcut düzen bozulmasın yeterli.

Yorum

• Ünal hocanın ekibinden birisinin takımla devam etmesi çok şaşırtıcı. Hüseyin sende git yeni gelen ekibin önünü aç. yönetimin önünü aç. hiç gurur yokmu sende. Ekiple gelinir ekiple gidilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim