Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ne alaka?
    işte tam da böyle bir cevaptan bahsediyordum...
    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      işte tam da böyle bir cevaptan bahsediyordum...
      neyden bahsettiğinizle ilgilenmiyorum...
      onu yazarken aklımdan herhangi kötü bir düşünce geçmedi...sadece birkaç kötü yorum duymakla takımı terketmeyeceğini belirttim.zira yattara da küfür duyuyor alanzinho da...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 kulvarda mücadele etmek için geniş kadro gerekli.
        Bunun UEFA'sı var.

Eldekileri(yabancı konusuna bişey demiyorum)mutlaka elinde tutmalısın.

Ama bu dağınık yönetim anlayışı,kadronunda dağılması anlamına gelecekse vahki,vah.!

Kadroyu dağıtmayın.

Ekleyin,çıkarmayın.
        Hüseyin olmasa da olur. Hiç değilse Ceyhun veya Faty Papy'nin önünü açar.... Ceyhun'un toplam oynadığı 5-10 maç var onlarda da toplam 4 golü var, ya Hüseyin'in? Golü geçtim acaba kaç tane asisti var ?

Yorum

• hüseyin bu takımdan artık gitmeli. boşuna yere kendini acındırmasın. aldığı ücret karşılığında verdiği hizmet tamamen bir hayalkırıklığıdır

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            anne-babamız bizleri büyütürken forumda yazı yazarken şunlara bunlara dikkat edin diye bir takım nasihatler vermedi... genel bir edeb, genel bir terbiye verdi... biz de buna istinaden elimizden geldiğince gerek burada, gerekse de farklı platformlarda bunu uygulamaya çalışıyoruz...

Hüseyin'e (veya bir başka futbolcumuza) stadyumda o küfürleri eden şahıslar maalesef bu edeb ve terbiyeden uzak kalmış kişilerdir diye düşünüyorum...

o küfürler hanginize edilse hoşunuza gider?... veya hangi tanıdığınıza edilse, burada yaptığınız gibi dillendirirsiniz?...

afferim o küfürleri edenlere... siz de iyi halt ediyorlarmış gibi gelin burada yazın...

ha bu arada yukarda demek istediğine gelince... Hz. Peygamber'e de ne hakaretler, ne eziyetler yapıldı ama vazgeçmedi... örnekte hata olmaz... demek ki Hüseyin'in de Trabzonspor tarafı öyle güçlü ki, bu dengesizlerin yaptıkları O'nu yolundan çeviremiyor... şimdi bu yazdıklarımdan sonra, "karşılaştırdığın şeye bak" diyenler olacaktır... onlara zaten diyecek lafım yok...
            Stadta Hüseyine vaya baska bir futbolcuya küfür edenleri bizde burada tasvip etmiyoruz. Hüseyinin yerinde kendi kardesleri veya akrabalari sahada olsa ayni küfürü ederlermi etmezler. en üzücü tarafi ise bu kisilerle sizinle ayni düsüncede olmayanlari (Hüseyinle ilgili) bir kefeye koymaniz.buradaki yorumlara bir bakin küfür veya hakaret varmi zaten yazan olsa mesajlari silinir ve ceza alirlar ama benim icin hüseyin kötü futbolcudur,Aldigi parayi hakketmiyordur,trabzonsporun futbolcusu degildir gibi sözler hakaret niteligindeyse o zaman haklisiniz.özellikle Hüseyin sempati duyanlarin mesajlarina okursaniz kime hakkaret edilgini görürsünüz.artik kimse unutmamali bu formayi kafa kagidindaki dogum yeri degil hakkedenin giymesi gerekliligi.
            En son esirgolge tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 23:49.
            Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

• Yıllarca HÜSEYİN bu takımda,kısa maceraları oldu SAKARYA ve ANTALYA sorarım sizlere ne bir artısı var takıma.

Örnek;
              Semih;
              yıllarca kulübede oturduğu halde küsmedi ve takımını veee milli takımın kurtarıcısı oldu,beğenir veya beğenmezsiniz ben özverisinden dolayı takdir ediyorum.

Sen HÜSEYİN hiç kaleye şut atmazmısın ben hatırlamıyorum,idmanlarda da kesici rolüğndemisin merak ettim.Sen TRABZONSPOR kaptanısın,lakin KAPTAN olarak bu takıma hiçbir katkın olmadı,

Hatırladıklarım;
              Şenol Güneş;Efsane
              Turgay;Geçilmez sağ bek,
              Kemal ;Kemik stoper
              Ogün ;Her ne kadar kızsam da her yerin adamı oynat oynasın,sırıtmazdı,
              Ünal ;İmparator
              Hami;Kelimeler yetmez

FATİH;O bİR SULTAN o bir KRAL o BİR imparator

YAAA SEN HÜSEYİN ?

Yorum

• Kaptan Da Giderse Bu Takım Hanqi Deerine Sahip Cıkcak Yattarayamı En ufak Arıda Takımını satan Adama 100 100 Zam Yapılıyor Bu fedakar adama İndirim deniliyor Bu adam Yüreğiyle oynuyor Kafası yarılsa Cıkmıyor oyundan Bize Yurekli Takımını Seven Adamlar Lazımm Kaptan gibi..

Yorum

• İlk olarak Emin Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yıllarca HÜSEYİN bu takımda,kısa maceraları oldu SAKARYA ve ANTALYA sorarım sizlere ne bir artısı var takıma.

...
                  Antalya'dan transfer olmasını takiben iki yıl ligin öneli libaroları arasındaydı . O takımda önünde Aurelio , onunda önünde Hami oynuyordu .

Tabi geçen yıllarda ligimizdeki oyun anlayışıda çok değişti , yani futbolcunun bu denli göze batmasındaki sebeplerden biride futolumuzdki bu gelişmeydi . 8 yıldan beri bu gelişimimi iyi analiz edememiş ve önlemini alamamış bir futbol idareside var eleştirilmesi gereken . Bunda Hüseyin kaptanın pek kabahati yok .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunda Hüseyin kaptanın pek kabahati yok .
                    Hüseyin in tek kabahati yeteneklerinin kısıtlı olması ve bir üst düzey takım oyuncu olmayışıdır,inan bana o formayı verseler ve şöyle söyleseler 10 sene bu takımdasın,ne yapar ne eder o formanın hakkını sonuna kadar verecek yeteneklere sahip bir oyuncu olurdum ve kendimden fazlası ile söz ettirirdim.Kendimi geliştirirdim FAZLA SÖZ söylemeye gerek yok sanırım.

Yaşım 34 hala futbol oynuyorum.

Yorum

• İlk olarak otuken55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      avukatlığa bu kadar hevesliydiniz de ne diye muhtaç ettiniz hüseyin'i ellere desem olur mu?
                      Ben avukat oldum, hem de %10 gibi bir oranın başarabildiği şekilde 4 yılda yaptım bunu,heves işte..

ama adam olamadım demek ki hüseyin hala bana vekaletini vermedi..

Tavsiye ederim avukatlığı, olaylara değişik açılardan bakabilmeyi sağlar..
                      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Trabzonsporlu huseyin parasinda indirime gidildigi icin takimdan ayrilma karari almis.
                        Sonra huseyin elestirildigi zaman o bizden cok daha fazla Trabzonsporlu oluyor.Forma icin oynayan adama bakin hele.
                        1.2 trilyonu begenmiyor.
                        Yonetimide kiniyorum.Hadi sozlesme geregi gecen sene bu adama hic hakki olmayan 2.2 trilyonu verdiniz.Bu sene niye boyle bir teklif sunulur.31 yasinda vasat mi vasat bir futbolcuya bu kadar para teklif edilir mi.Yaziktir,gunahtir.
                        Hatir,gonul nedeniyle yillarca takimdan cuvalla para kazandi ama bu takima verdigi somut bir katki hatirlamiyorum.
                        Git huseyin git, yetti artik.

Yorum

• yahu yok mu hatırlı gönüllü biri beni şu takıma koysun 2 sezon, 500milyardan oynarım valla..(!)
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu yok mu hatırlı gönüllü biri beni şu takıma koysun 2 sezon, 500milyardan oynarım valla..(!)
                            niye atilan her yoruma karsi kendini cevap vermek zorunda hissediyorsun ki?
                            huseyinin vekaletsiz avukatligini yapmaya ne cok merakin varmis.
                            ustte degisik acidan bakmayi ogrenirsiniz diye bir sey zirvalamissin pek fazla sallayan olmamis.
                            sen yazdikca huseyin karsitlari daha fazla yaziyor.bir durul,iki dakika nefes al,iki uc gun su basliga girme be mubarek..
                            En son GolaMTuRi tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 01:13.

Yorum

• Hüseyin'i harbiden isteyen bir takım var mı acaba ?

Yorum

• bana kalırsa zenıtle anlaşacak
                                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim