Boş mukaveleye imza atmadın mı sen hala.Hani özevlattın Trabzonluydun Trabzonsporluydun Trabzonsporda oynamak sizin için bir şeref değil mi 2 trilyonluk sözleşmeyi imzalarken profesyonel olursunuz ama,çakma özevlatlar sizi.Sırf Trabzonlusun diye 2 trilyonluk sözleşme imzalamışsın sana hangi aklı başında yönetici sunar bir daha o sözleşmeyi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Yazmıyayım diyorum ama böyle deli saçması yazılar görünce dayanamıyorum.İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUnutmadık o boyla Alex'e vurduğu kafaları.
Kısa boylu futbolcular hadi genelleme yapayım insanlar uzun boylu insanlara göre daha yükseğe zıplar.Bu tamamen fizyolojik bir şeydir.Kaldıki Alex Türkiye liginde en iyi topa çıkan futbolculardan biri fiizik olarak da atletik bir yapıya sahip Hüseyin hem ağır hem uzun boylu burda zamanlamasını iyi yapan topa kafayı vurur.
Hüseyin'i eleştirmek için gerekli doneler değil bunlar başka yollar deneyin.
Bordomavi.net
Yorum
-
Bende Eminim Hüseyini Malesef bırakmazlar !İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1200000 / 12 = 100000 TL ...100 milyar yani...100 milyar aylık ..Çok iyi para..
Hüseyin imzayı atar. Yazıyorum buraya ATAR..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben çocukluğumdan beri amatör kulüplerde top oynuyorum.sözleşmenin amatörünü de gördüm profu nu da bilmem neyini de!bırakın bu teraneleri!
önce benim yazdığımı iyi anla!
ben hüseyinin parasından,milyarlarından mı söz etmişim yazımda?iyi okuyun bakalım!
komik olmayın!önce iyi okuyup anlayın sonra yorum yazın!
O zaman Başkan veya Yönetimin başlığına doğru alalım seni.. Hüseyin ile alakası yok senin bahsettiğin konunun..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Sence neden??İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Eminim Hüseyini Malesef bırakmazlar !
İkide bir bunu yazdığına göre bir fikrin vardır herhalde?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
-
Ünlem işareti koyunca yazdıklarınız daha mı inandırıcı oluyor?İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben çocukluğumdan beri amatör kulüplerde top oynuyorum.sözleşmenin amatörünü de gördüm profu nu da bilmem neyini de!bırakın bu teraneleri!
önce benim yazdığımı iyi anla!
ben hüseyinin parasından,milyarlarından mı söz etmişim yazımda?iyi okuyun bakalım!
komik olmayın!önce iyi okuyup anlayın sonra yorum yazın!Bordomavi.net
Yorum
-
tabi ki daha inandırıcı oluyor... bir de aralara "bırakın bu teraneleri" "yazdıklarımı iyi okuyun" gibi emir kipli cümleler de serpiştirdin mi, inanma da yanında yat...İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ünlem işareti koyunca yazdıklarınız daha mı inandırıcı oluyor?
Hüseyin; kalsan da gitsen de seni seviyoruz, seveceğiz..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
o msj ımı;ünlemin anlamını ''inandırıcımı oluyor'' diye yorumladınız ya daha ne diyeyimİlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnlem işareti koyunca yazdıklarınız daha mı inandırıcı oluyor?
komik 
3 gün gülerim şu yorumlaraİlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabi ki daha inandırıcı oluyor... bir de aralara "bırakın bu teraneleri" "yazdıklarımı iyi okuyun" gibi emir kipli cümleler de serpiştirdin mi, inanma da yanında yat...
Hüseyin
En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 18:43.
Yorum
-
Yok valla bilgim yokda öyle hissediyorum Her sene böyle acıtasyon yapıyorlar her sene oluyor bu yaİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSence neden??
İkide bir bunu yazdığına göre bir fikrin vardır herhalde?
Bak İlk olarak "Hüseyin Rusyada" ondan sonra "Hüseyin Almanyada" daha sonra "Hüseyin'e sahip çıkılmıyor mu?" daha daha sonra "Hüseyin Kalabilirim diyor" En son olarakda "Hüseyin çimşir gemisini bırakmadı" diye manşeti atıp olayı bağlıyorlar bir inmedi şu gemiden atıcam kendimi güverteden.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
hı hı olurİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Başkan veya Yönetimin başlığına doğru alalım seni.. Hüseyin ile alakası yok senin bahsettiğin konunun..
bir kez daha belli ettiniz nasıl anlayıp yorumladığınızı.
Yorum
-
Dalga geçmeye başladığını düşünüyorum..İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehı hı olur
bir kez daha belli ettiniz nasıl anlayıp yorumladığınızı.
Sen gülmeye devam et, Allah bozmasın..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

inadına kal al paranı otur aşşa
Yorum