Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boş mukaveleye imza atmadın mı sen hala.Hani özevlattın Trabzonluydun Trabzonsporluydun Trabzonsporda oynamak sizin için bir şeref değil mi 2 trilyonluk sözleşmeyi imzalarken profesyonel olursunuz ama,çakma özevlatlar sizi.Sırf Trabzonlusun diye 2 trilyonluk sözleşme imzalamışsın sana hangi aklı başında yönetici sunar bir daha o sözleşmeyi.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• 1200000 / 12 = 100000 TL ...100 milyar yani...100 milyar aylık ..Çok iyi para..
      Hüseyin imzayı atar. Yazıyorum buraya ATAR..
      ....................Celliac ..................

Yorum

• 3 kulvarda mücadele etmek için geniş kadro gerekli.
        Bunun UEFA'sı var.

Eldekileri(yabancı konusuna bişey demiyorum)mutlaka elinde tutmalısın.

Ama bu dağınık yönetim anlayışı,kadronunda dağılması anlamına gelecekse vahki,vah.!

Kadroyu dağıtmayın.

Ekleyin,çıkarmayın.

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Unutmadık o boyla Alex'e vurduğu kafaları.
          Yazmıyayım diyorum ama böyle deli saçması yazılar görünce dayanamıyorum.

Kısa boylu futbolcular hadi genelleme yapayım insanlar uzun boylu insanlara göre daha yükseğe zıplar.Bu tamamen fizyolojik bir şeydir.Kaldıki Alex Türkiye liginde en iyi topa çıkan futbolculardan biri fiizik olarak da atletik bir yapıya sahip Hüseyin hem ağır hem uzun boylu burda zamanlamasını iyi yapan topa kafayı vurur.

Hüseyin'i eleştirmek için gerekli doneler değil bunlar başka yollar deneyin.
          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1200000 / 12 = 100000 TL ...100 milyar yani...100 milyar aylık ..Çok iyi para..
            Hüseyin imzayı atar. Yazıyorum buraya ATAR..
            Bende Eminim Hüseyini Malesef bırakmazlar !
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben çocukluğumdan beri amatör kulüplerde top oynuyorum.sözleşmenin amatörünü de gördüm profu nu da bilmem neyini de!bırakın bu teraneleri!

önce benim yazdığımı iyi anla!

ben hüseyinin parasından,milyarlarından mı söz etmişim yazımda?iyi okuyun bakalım!

komik olmayın!önce iyi okuyup anlayın sonra yorum yazın!

O zaman Başkan veya Yönetimin başlığına doğru alalım seni.. Hüseyin ile alakası yok senin bahsettiğin konunun..
              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende Eminim Hüseyini Malesef bırakmazlar !
                Sence neden??
                İkide bir bunu yazdığına göre bir fikrin vardır herhalde?
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

ben çocukluğumdan beri amatör kulüplerde top oynuyorum.sözleşmenin amatörünü de gördüm profu nu da bilmem neyini de!bırakın bu teraneleri!

önce benim yazdığımı iyi anla!

ben hüseyinin parasından,milyarlarından mı söz etmişim yazımda?iyi okuyun bakalım!

komik olmayın!önce iyi okuyup anlayın sonra yorum yazın!
                  Ünlem işareti koyunca yazdıklarınız daha mı inandırıcı oluyor?
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tabi ki daha inandırıcı oluyor... bir de aralara "bırakın bu teraneleri" "yazdıklarımı iyi okuyun" gibi emir kipli cümleler de serpiştirdin mi, inanma da yanında yat...

Hüseyin; kalsan da gitsen de seni seviyoruz, seveceğiz...
                    "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• kal ula inadına kal al paranı otur aşşa
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o msj ımı;ünlemin anlamını ''inandırıcımı oluyor'' diye yorumladınız ya daha ne diyeyim komik

İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tabi ki daha inandırıcı oluyor... bir de aralara "bırakın bu teraneleri" "yazdıklarımı iyi okuyun" gibi emir kipli cümleler de serpiştirdin mi, inanma da yanında yat...

Hüseyin
                        3 gün gülerim şu yorumlara
                        En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 15.06.2009, 18:43.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sence neden??
                          İkide bir bunu yazdığına göre bir fikrin vardır herhalde?
                          Yok valla bilgim yokda öyle hissediyorum Her sene böyle acıtasyon yapıyorlar her sene oluyor bu ya

Bak İlk olarak "Hüseyin Rusyada" ondan sonra "Hüseyin Almanyada" daha sonra "Hüseyin'e sahip çıkılmıyor mu?" daha daha sonra "Hüseyin Kalabilirim diyor" En son olarakda "Hüseyin çimşir gemisini bırakmadı" diye manşeti atıp olayı bağlıyorlar bir inmedi şu gemiden atıcam kendimi güverteden.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman Başkan veya Yönetimin başlığına doğru alalım seni.. Hüseyin ile alakası yok senin bahsettiğin konunun..
                            hı hı olur

bir kez daha belli ettiniz nasıl anlayıp yorumladığınızı.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

hı hı olur

bir kez daha belli ettiniz nasıl anlayıp yorumladığınızı.
                              Dalga geçmeye başladığını düşünüyorum..
                              Sen gülmeye devam et, Allah bozmasın..

Yorum

• hüseyin umarım bizden daha iyi bir takıma gider bizden aldığın paranın gani gani fazlasını alırsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim