Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bide O Devrin İkincisini Gördük..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• bu sezon hüseyin'le geçecek ama şampiyonluk için bir ernst de bize lazım
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Yönetim sözleşmesini halen uzatmadı. İnşallah uzatmayacak yönetimimiz uygun şekilde kendisine teşekkür edip yolları ayıracaktır.

Yorum

• Benim üzüldüğüm tek şey herşeyiyle mücadele etmesine rağmen yeteneklerinin iyi şeyler yapabilmesine müsade etmemesi. Şu takımın Hüseyin Çimşir'den alması gereken tek özellik forma aşkıdır.. Gerisi bizim için yetersiz kalıyor, buda bir gerçek.

Yorum

• sözleşmesi uzatılmayarak takımımızın daha üstün bir takım olacağı inancı taşıyorum.şu an kaptanımız.trabzonspora verdiği hizmet için teşekkür edilecek bir insandır.ama artık ön libero mevkisine nokta transfer yapılmalı.hüseyinle sözleşme yenilenmemeli.genç ve dinamik bir takım kuruldu ve bu böyle devam etmeli
            arsenalda 19-23 yaşları arasında ilk 11 de oynayan rahat 5 oyuncu var sanırım.kaleci slyva dışında song ve hüseyin önümüzdeki senelerde oynamamalı.
            Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hüseyini barcelonaya koyalım. Takım hücum yapamaz. Kendisini cok takdir ediyorum iyi mücadele ediyor ama olmuyor malesef.

Yorum

• ceyhun hüseyin gibi sadece defansif özelliği olan orta sahalar modern futbolda kalmadı
                  yaya toure bile o kadar forvet varken orta sahada çalım atıp pas dağıtabiliyor
                  bu zamana kadar ne hüseyin nede ceyhundan bir çalım izledim veya pas organizasyonu
                  Bordo Mavi...

Yorum

• hüseyin bu takımda olduğu surece bir çalım atıp topu oyuna sokabileceğini düşünmüyorum.eğer onda oyle bir yetenek olsaydı uc kez sampiyon olurduk.

Yorum

• plaklar takıldı galiba.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• Umarım hiç olmazsa yarın şuraya olumlu bir şeyler yazabilme şansımız olur

Hadi bakalım, rast gele
                        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Sana da başarılar Hüseyin.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Halâ aynı.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Gollerden sonra çok iyi seviniyor ççç ççç

Zaten takım adına yapabildiği tek şey bundan ibaret...
                              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                              **Latocan**

Yorum

• Hüseyin tam VIP adam sahanın ortasından maç izliyor. Ya Ersun hocam Allah aşkına ya bu adam bizi 1 kişi eksik oynatıyor...
                                "53"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim