İlk olarak el fanatico tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
denizli maçını yenemedik diye böyle söylüyolarsa vah halimize o zaman... sanki hüseyin in olduğu her maçımızı yeniyormuşuz gibi...İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"bu takım hüseyinsiz yapamaz" cümlesini bu takımın aklına biri çok pis kazımış ama...
Yorum
-
şimdi pavel nedved ne alaka?İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületabı alcaksınız pavel nedvedıye sızde haklısınızÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
iyi diyorsun hoş diyorsun da nedved hiç bir zaman ön libero değildi ki.orta sahanın ortasında oynamışlığı var ama bu bizim anladığımız anlamdaki ön libero kavramından çok farklı.İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleön liberomuza cok ıyı bı adam alınırya yıldız onun ıcın dedım bızı aşası acmazÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
Ne hikmetse, Hüseyin'in gideceğine dair haberleri okurken sanki aynı mevkiye yeni bir transfer yapılıyormuş gibi heyecanlanıyorum. İlginç, ama öyle. Böyle düşünmeme belki de bizatihi yine kendisi sebep olmuş olsa gerek...
Bu açıklamam belki Metin abi tarafından pek hoş karşılanmayacak, ama öyle düşünüyorum.En son İHSAN tarafından düzenlendi; 07.06.2009, 21:57.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
Hüseyin'e Bundesliga'dan teklif!
Trabzonspor ile henüz masaya oturmayan kaptan Hüseyin Çimşir'in, Bundesliga'dan iki ciddi teklif aldığı ve bu teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.
Olağanüstü Genel Kurul kararı alınması nedeniyle yaşanan kritik süreçte sözleşmeleri sona eren Serkan ve Hüseyin'le henüz bir görüşme yapılamadı. Bu futbolculardan Hüseyin'in bordo mavili takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği ve Bundesliga'dan iki takımdan aldığı teklifleri değerlendirdiği öğrenildi. Bu arada Hüseyin için Beşiktaş ve Galatasaray'ın da teklif yapma hazırlığında olduğu iddia edildi-1461 TRABZON-
Yorum
-
Matheus gelsin hoca olarak..
Hem de ön libero oynar, bizim taraftar beğenir onu iyi top keser, oyun açar, top dağıtır
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum