Hüseyini Google'de bile aramam ben aha şuanda google deyim boşluğa geldim "H" harfine bastım "Hamsi,hande yener,halil yazıcıoğlu" çıkıyor Hüseyin çimşir yok
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
hüseyinin olduğu bir takım yerine 10 kişi oynamak bile daha iyi, adam diye güvenip oynatıyorlar, arkadaş o boyla gitsin fındık toplasın, en azından bir işe yarar
gökhan ünal+umut bulut+selçuk inan+hüseyin çimşir... arkadaş satın bu adamları, yerine fatih'i alın, bırakın 8 kişi oynayalım, fatih gibi ruhunu sahaya yansıtan, canıyla kanıyla bu oyunu oynayan adamlar olsun, bunlar gibi işe yaramazlar değil, topa vurmaktan aciz ruhsuz herifler
nerde bu takımda bir fatih tekke, nerde bir gökdeniz, onları satıp yerine aldığımız üç-beş kişi bize fayda mı getirdi ? fatih tekke, zamanında orta sahanın yaratıcı eksikliğine rağmen umut ile gökhanın toplamından daha fazla gol atan adam.. yok arkadaş ya sorun bu adamlarda da değil, takımda tüm işler yolunda gidiyormuş gibi kadroyu bir türlü bozmayan hocada sorun !
Yorum