bana sorarsanız hüseyin den bir savunma oyuncusu olarak en iyi yararlanılabilir. stepanovla ikili olurlarsa yararlı olurlar onun dışında hüseyin ofansif olarak bu takıma verebileceği pek bir şey yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hüseyin Çimşir
Daraltma
X
-
Abi bende sana geçen seneki 3-2'lik Ankara maçını hatırlatıyım.Hüseyin'in zamanla hataları yüzünden yediğimiz 2 kafa golünü.2 goldede adamları Hüseyin tutuyordu.Kendinden kısa boylu adamları.İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana sorarsanız hüseyin den bir savunma oyuncusu olarak en iyi yararlanılabilir. stepanovla ikili olurlarsa yararlı olurlar onun dışında hüseyin ofansif olarak bu takıma verebileceği pek bir şey yok
İşin aslı Hüseyin'den olsa olsa iyi bir taraftar olur.Çıksın bizim gibi tribüne ordan destek versin takıma.Ne de olsa Trabzonlu, Trabzonsporlu.Ama futbolcu değil.
Yorum
-
doğru diyorsun belki ayaklarıyla savunma yapar ama o kadar boya rağmen kafa toplarında çok zayıf daha bir kere kafa vurduğunu görmedim aslında en güzeli seneye yada en kısa sürede onu zenit e vermek fatih de istemiş ya oun yanınaİlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bende sana geçen seneki 3-2'lik Ankara maçını hatırlatıyım.Hüseyin'in zamanla hataları yüzünden yediğimiz 2 kafa golünü.2 goldede adamları Hüseyin tutuyordu.Kendinden kısa boylu adamları.
İşin aslı Hüseyin'den olsa olsa iyi bir taraftar olur.Çıksın bizim gibi tribüne ordan destek versin takıma.Ne de olsa Trabzonlu, Trabzonsporlu.Ama futbolcu değil.
Yorum
-
bu msjlari okuyunca insan harbi kendine soruyor Hüseyin degilmiydi bu takimin banko adami 2 yil ust uste sampiyonlugu kilpayi kacirdigimizda, Hüseyin degilmiydi tekmeye kafa sokan, Hüseyini begenmiyenler daha iyisini gostersinler lütfen. Fatih Akyelden, Gokdenizden, szymekden daha az pas hatasi yapiyor ama Hüseyinin en ufak hatasini hemen kötüye kullanmak istiyor bu taraftar. Hüseyine hep küfür eden ve her topu alisinda homurdayan bu taraftara Hüseyinin bakis acisi cok dogaldir. Herzaman gol atan futbolcuyu bas taci yapan ama hammallik yapanlari gormemezlikten gelen bu taraftarin yüzüne bile bakmazsa haklidir Hüseyin.
BMW X5 i hakketmis bir futbolcudur, tek milli oyunucumuzdur! Sizin dediginiz kadar kötü olsa milli takimda isi olmaz. Ayip be!
Ben begeniyorum ve takdir ediyorum! Daha iyisi varsa ciksin oynasin!Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
Hüseyin bu takımda bulunduğu sürece futbolunun üzerine ne ekledi? Kendinde ne geliştirdi? Sadece ve sadece parasını artırmayı düşündü o kadar..İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu msjlari okuyunca insan harbi kendine soruyor Hüseyin degilmiydi bu takimin banko adami 2 yil ust uste sampiyonlugu kilpayi kacirdigimizda, Hüseyin degilmiydi tekmeye kafa sokan, Hüseyini begenmiyenler daha iyisini gostersinler lütfen. Fatih Akyelden, Gokdenizden, szymekden daha az pas hatasi yapiyor ama Hüseyinin en ufak hatasini hemen kötüye kullanmak istiyor bu taraftar. Hüseyine hep küfür eden ve her topu alisinda homurdayan bu taraftara Hüseyinin bakis acisi cok dogaldir. Herzaman gol atan futbolcuyu bas taci yapan ama hammallik yapanlari gormemezlikten gelen bu taraftarin yüzüne bile bakmazsa haklidir Hüseyin.
BMW X5 i hakketmis bir futbolcudur, tek milli oyunucumuzdur! Sizin dediginiz kadar kötü olsa milli takimda isi olmaz. Ayip be!
Ben begeniyorum ve takdir ediyorum! Daha iyisi varsa ciksin oynasin!
Yorum
-
evet üç hafta öncesine kadar hüseyini sonuna kadar savunan biriydim.fakat böyle oynayıp taraftara artistlik yapacaksa bir saniye durmasını istemiyorum defolsun gitsin.bir trabzonlu olarak taraftarın neler düşündüğünü anlaması gerekirken yaptığı davaranış hiçte hoş değildi.yine trabzonlu biri olarak arkadaşlarını sahada ve maç öncesi motive edecek adam olacakken her seferinde taraftara küsmesi artık bukkınlık getirdi .peki soruyorum biz kime küselim.sabahlara kadar uyuyamıyorum.milletin kafa bulmalarından bıktık artık.taraftar çok şey mi istedi? iyi oynayın dedi.tepki koydu .zorlarına gittityse defolsunlar.İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu msjlari okuyunca insan harbi kendine soruyor Hüseyin degilmiydi bu takimin banko adami 2 yil ust uste sampiyonlugu kilpayi kacirdigimizda, Hüseyin degilmiydi tekmeye kafa sokan, Hüseyini begenmiyenler daha iyisini gostersinler lütfen. Fatih Akyelden, Gokdenizden, szymekden daha az pas hatasi yapiyor ama Hüseyinin en ufak hatasini hemen kötüye kullanmak istiyor bu taraftar. Hüseyine hep küfür eden ve her topu alisinda homurdayan bu taraftara Hüseyinin bakis acisi cok dogaldir. Herzaman gol atan futbolcuyu bas taci yapan ama hammallik yapanlari gormemezlikten gelen bu taraftarin yüzüne bile bakmazsa haklidir Hüseyin.
Yorum
-
Evet kapasitesi bu ise; bu futbol kapasitesi ile Türk liginde değil mozambik liginde top toplayıcı olmalı. Bir futbolcu maç boyunca paslarının % 80 'ni geri pas olarak verir mi ya? bu kadar korkalık olabilir mi? Artık onun gibi futbolculara ihtiyacı yok bu takımın ve bu ligin.
Yorum
-
gayseli ayhanda milli takımda.... farketmiyor..İlk olarak yalnizsimitci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHuseyin'i elestirenlere soru
Huseyin neden milli takimda ?????
kendi oyuncumuzun degerini kendimiz bilelim yeter
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu msjlari okuyunca insan harbi kendine soruyor Hüseyin degilmiydi bu takimin banko adami 2 yil ust uste sampiyonlugu kilpayi kacirdigimizda, Hüseyin degilmiydi tekmeye kafa sokan, Hüseyini begenmiyenler daha iyisini gostersinler lütfen. Fatih Akyelden, Gokdenizden, szymekden daha az pas hatasi yapiyor ama Hüseyinin en ufak hatasini hemen kötüye kullanmak istiyor bu taraftar. Hüseyine hep küfür eden ve her topu alisinda homurdayan bu taraftara Hüseyinin bakis acisi cok dogaldir. Herzaman gol atan futbolcuyu bas taci yapan ama hammallik yapanlari gormemezlikten gelen bu taraftarin yüzüne bile bakmazsa haklidir Hüseyin.
evet son denızlı maçına kadar bakın hüseyin hakkındakı yorumlara hep onu savundum hep ona destek olmayaçalıştım ama son maçtan sonra benim için bitmiştir yapamaz arkadaş trubune karşı sorumluluğu var sen kaptansın haa yok ben kaptanlığı beceremem dıyosan o bandı çıkaracaksınsorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
Yorum
-
kaptan olunca değişti bu adam..yanında hasan oluncada hepten bozdu kafayı...aslında fatih gidince topçuların alayı sıyırdıya neyse..bazen çalım yapmaya çalışıyo o sadece ben kaptanım yaparım edası..başka bişey değil..dayı dayı diklenmeler hakeme..kaptanlık bu değil.be adamın kaptanlığı alınıp hasandan olabildiğince uzak tutulmalı bence..bide kimseden pas istemsin topçu sanıyo kendini..... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu msjlari okuyunca insan harbi kendine soruyor Hüseyin degilmiydi bu takimin banko adami 2 yil ust uste sampiyonlugu kilpayi kacirdigimizda, Hüseyin degilmiydi tekmeye kafa sokan, Hüseyini begenmiyenler daha iyisini gostersinler lütfen. Fatih Akyelden, Gokdenizden, szymekden daha az pas hatasi yapiyor ama Hüseyinin en ufak hatasini hemen kötüye kullanmak istiyor bu taraftar. Hüseyine hep küfür eden ve her topu alisinda homurdayan bu taraftara Hüseyinin bakis acisi cok dogaldir. Herzaman gol atan futbolcuyu bas taci yapan ama hammallik yapanlari gormemezlikten gelen bu taraftarin yüzüne bile bakmazsa haklidir Hüseyin.
çoğumuzun ruyasında goremeyecegı parayı al sonra kotu oynayınca ıyısı varsa gelsın.yok ole yagma.aldın oarayı seve seve oyanayacaksın yoksa oynatgırlar seve seve.
azı cogu yok arkadas.para ıskerken ıyı oynamaya gelınce.tıssssssssss
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum