Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hüseyin Çimşir

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçtan önce Hüseyin'siz bir Trabzonspor izlemek istiyorum demiştim. Maça tutuk başladı ama çabuk toparladı. Şu oyununu sezon boyunca yaysa kimseden en ufak bir eleştiri gelmez. Ama istikrarı sağlamalı ve her maç üzerine koymalı artık.

Tebrik ediyorum, çok süper değildi ama çok iyiydi.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bu macin yildizi, ne Selcuk, ne Cale nede Gokhan.

Tek yildiz vardi, oda Huseyin Cimsir. Vallaha super oynadi kaptanimiz.....
      Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• @ Arslan61

avatarını görünce tuhaf oldum, tıpkı Fatih gibi gülümsüyorum şimdi ekran başında
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• bir tanesin bir tane kaptan, utandır utandırmaya devam et.
          bir lafa bakarım laf mı diye,
          bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• İlk olarak Semih Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @ Arslan61

avatarını görünce tuhaf oldum, tıpkı Fatih gibi gülümsüyorum şimdi ekran başında
            tam anlayamadim kardes, yani dedigime katilmiyormusun??yoksa sadece avatarmi hosuna gitti
            Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• ben diyorum sizlere bu büyük kaptan bu sene çok güzel futbol oynacak diyordum kimse inanmadı ama şimdi herkes mütiş diyor

bakın arkadaşlar bu sene kaptan geriyi düşünmüyor fazla şimdi daha rahat tavranıyor ve bu da oyuna yansıyor adamın bakın adamın sağından attı solundan geçdi ne kadar rahat buratan belli bazen hataları olacak tabi normal
              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• yıllarca seni eleştirdim ama iyi oynadığında seni beğenmeyecek kadar nankör değilim bence ankaraspor maçında cale ile birlikte sahanın en iyisiydin ve oyunu iyi izleyen hoca standart değişiklik olan hüseyin-ceyhun yerine colman ceyhun yaptı sen her zaman iyi oyna ben her zaman seni alkışlarım teşekkürler kaptan...
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Hüseyin şaşırttı bizi inşAllah böyle devam eder.
                  Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak corleone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bir tanesin bir tane kaptan, utandır utandırmaya devam et.
                    Bu çok yanlış bir enerji. Hüseyin başarılı olursa, Hüseyin'i beğenmediğini sık sık tekrar eden (bunların birisi de benim) kişiler utanmazlar. Utanmalarını gerektirecek bir durum yoktur.Eğer utanmaları gerektiğini düşünüyorsanız da inanın utanmış olmaktan gurur duyarlar. Trabzonsporlu olmak böyle bir şey, taraftar olmak böyle bir şey.

Hüseyin'i bir kaç klasik hatası dışında çok beğendim. Ama ceyhun'un potansiyelinin hüseyin'inkine nazaran çok üst düzey olduğunu da gördüm.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• bu takimda yeri oldugunu bu aksamki oyunuyla ortaya koydu.
                      kestigi toplar haricinde kazandigi toplari da olumlu kullandi.
                      ayrica theo weeks in müdahelesi sariyi degil kirmizi karti gerektiriyordu.
                      resmen hüseyini sakatlamak icin ayagina basti.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Eyvallah kaptan... Ama böyle devam et zira kenarda bekleyen de senin kadar iyi ...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Ben hala hüseyinin bu takımda as oynayabilecek kabiliyette bir futbolcu olduğuna inanıyorum.. Umarım beni yanıltır.
                          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                          **Latocan**

Yorum

• Çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim.

Ancak geçen seneki oyununun çok üzerinde bir performans çıkardı.

Yiğidin, hakkını vermek gerekir.

Bu durum arkada Ceyhun'un beklediğini bilmekle de açıklanabilir.

Sonuçta kazanan Trabzonspor olsun diyorum.

Yorum

• Hüseyin bugün on numara top oynadı. Ankaralıyı da o attırdı oyundan. Böyle devam et avatarımdan vazgeçeceğim
                              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• rekabet yaramış. bi ara ters bi çalım yaptı noluyoruz dedim atağın devamında çok enteresan bir pasla hüseyin olduğunu hatırlattı
                                genel olarak iyiydi böyle devam kaptan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim