Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Emekleri için teşekkürler. Özellikle bu sezon bazı maçlarda kilit golleri vardı. Fakat boş kaleye attığı golleri bile sürekli sosyal medyada paylaşarak enteresan bir kafa yapısına sahip olduğunu gösteriyordu. Göztepe'ye gitmiş olsaydı ailesi İzmir'de olduğu için tercih etti derdim fakat Denizlispor nasıl bir vizyondur merak ediyorum. Açıkçası eski gücünde olmadığını sürekli vurguluyorduk fakat oturmuş bir hücum hattımız olduğundan yeni gelecek santraforun ne katkı vereceği büyük soru işareti...
Üst sıra takımın fizik kalitesini kaldıracak yapısının kalmadığını, kendisine güvenemediğini, bir iki sezon süt liman takılacağı bir takımda son vurgununu yapmak istediğini düşünüyorum.
Zaten gidip de denizli, göztepe vs. takımlarla görüşen bir adam bu saatten sonra gelmesin zaten. Defolup gidebilir.
Bu adam buyuk takim kaldiramazdi bu saaten sonra. Hic uzulmedim gidisine sahsen.
Yorum