Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Rodallega Martinez

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamı belese isteyen yok bizimkiler yıllık 1.5 verecek... 1 verin yeter yoksa güle güle .

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yokluğun gözü kör olsun, defalarca saç baş yoldurtan adama 15 gol attı diye mahkum kalıyoruz [emoji4]

Yorum

• Ergen tripleri bıktırdı artık. Göndermeli storyler, twitler falan. Yollayın gitsin yahu, koskoca kulübü sirke çevirdi adam.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk aldığımızda da uğraştırmıştı. Ha bugün gelecek Türkiye'ye ha yarın derken 1-1.5 aylık bir süreçti alınması...

Gidecek mi kalacak mı hala belli değil...

Bu durum, futbolcuyu ister istemez itici hale getiriyor.

Keşke buna ortam sağlamasa ama malesef çok dikkat çekti olumsuz anlamda...

Olur da takımda kalırsa, önümüzdeki sezon kötü oynadığı ya da performans gösteremediği maçlarda tribünlerde "Hugo Hugo" tezahuratları yerine başka şeyler duyacaktır...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• geri gelirse önerilen paradan aşağısını teklif etsinler, bir daha gitsin kulüp arasın.
            başka kulüp bulamadan her döndüğünde düşük ücret önerilsin.

Yorum

• Denizlispor ile görüştüğü iddiası DOĞRUYSA ve yönetim tarafından ka nıtlanırsa derhal yoıl verilmeli...

Hep yapıcı olma çağrısında bulundum Hugo'ya karşı ama Türkiye'de bizden başka bir takımla görüşmesi kusura bakmayın da abes geliyor...

Görüşüyorsa da gitsin...

Çok uzadı bu süreç...
              Arafilboylu

Yorum

• hıyar ağası denizlisporla 1,1 milyona anlaşmak üzere. biz de 1 milyon önerdik. vay anasını be adam dünyayı gezdi takım bulamadı. trabzonda kurulu düzenini 100 bine bozacak. yokluğun gözü çıksın.

Yorum

• 900 bin avro + bonuslara oynuyorsa oynasın, oynamıyorsa Carteline geri dönsün, Böyle görmemişler ellerine para geçtiğinde ne yapacağını şaşırıyor arkadaş.
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• 33 yaşına gelmiş, 19 gole katkı sağlamış, muhtemelen son transferini yapacak bir futbolcu pazarlığa tutuşuyor diye azar işitiyor hakaret yiyor. kendinize gelin beyler ne yapmasını bekliyordunuz.

Geçtiğimiz sezon 1 milyon 600 bin alırken niye 800-900 bin eurolara oynasın. önemli olan orta yolu bulmak.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bu saat den sonra istediği yere gitsinç 100 bin icin uefa düşünmeyip küme düşmeği düşünüyorsa bye bye
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Gece eski maclara baktim, cok bencil, her yerden kaleye vurmus, birde kafa vuruslari berbat, bence bu seneki performansinin en büyük nedeni, takimin hücum gücünün üst seviyede olmasi, hakkini yemek istemem, tek basina kazandirdigi maclarda yok degil, ama arkasindan aglanacak bir adam degil, biz Fatih Tekke gibi bir adami göndermis bir takimiz, adi gecen Halil bu sen gelirse +15 gol atar diye düsünüyorum cünkü takimin hücum gücü gercekten cok üst düzeyde.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Üst sıra takımın fizik kalitesini kaldıracak yapısının kalmadığını, kendisine güvenemediğini, bir iki sezon süt liman takılacağı bir takımda son vurgununu yapmak istediğini düşünüyorum.

Zaten gidip de denizli, göztepe vs. takımlarla görüşen bir adam bu saatten sonra gelmesin zaten. Defolup gidebilir.

Yorum

• Denizlispor'da Rodallega hamlesi Kolombiyalı golcü, Denizlispor'un yıllık 1.2 milyon euro teklifini önce kabul etti.Daha sonra ülkesinde oynamak istediğini belirterek reddetti. [MENTION=11895]trts[/MENTION]por

Köyüne dön artık. Ne kadara imza atacaksın çok merak ediyorum.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Hücum gücünün üst seviyeye çıkmasında kendisinin de payı var. Medyada çıkan haberlere göre manipüle olmayalım. Hala Üst düzey bir golcü, hele şu şartlarda oynatabileceğimiz en üst düzey golcü.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                33 yaşına gelmiş, 19 gole katkı sağlamış, muhtemelen son transferini yapacak bir futbolcu pazarlığa tutuşuyor diye azar işitiyor hakaret yiyor. kendinize gelin beyler ne yapmasını bekliyordunuz.

Geçtiğimiz sezon 1 milyon 600 bin alırken niye 800-900 bin eurolara oynasın. önemli olan orta yolu bulmak.
                                Koray, sürecin başında ben de senin gibi düşünüyordum ama geline şu noktada, 'Takıma hiç mi aidiyet hissetmiyor, 100 bin yuro için yıllardır oynadığı takımına 3. şahıs muamelesi yapmak yakışıyor mu?' diye taraftarın söylenmesi artık normal.

Daha dün takıma gelen bir adam değil...

En kötü maç performanslarında bile Hugo Hugo diye stad inledi geçen yıl, e biraz da Hugo fedakarlık yapsın, görmüyor mu takımın finansal durumunu?
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim