Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hugo Rodallega Martinez

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Denizlispor'da Rodallega hamlesi Kolombiyalı golcü, Denizlispor'un yıllık 1.2 milyon euro teklifini önce kabul etti.Daha sonra ülkesinde oynamak istediğini belirterek reddetti. [MENTION=11895]trts[/MENTION]por

Köyüne dön artık. Ne kadara imza atacaksın çok merak ediyorum.
    Daha önce bir kez anlaşıp reddetmişti. Denizli 100-200 daha ateşlediyse 1.5a anlaşmışlardır.

⏱ 22.39 Denizlispor Rodallega transferini duyurdu.
    ⏱ 22.50 Trabzonspor Rodallega’yı takipten çıktı.
    ⏱ 22.58 Denizlispor transferi duyurduğu tweeti sildi.
    ⏱ 23.11 Trabzonspor Rodallega’yı tekrar takibe aldı.
    ⏱ 23.25 Denizlispor Rodallega transferini yeniden duyurdu.

Daha sonra Roda yukarıdaki hamleleriyle 200-300 daha cukkalamış 1.7 civarına bu iş bitmiştir. Denizliye hayırlı olsun. Tolgahan, Sapunaru, Tiago Lopes, Rodallega ligde kalmak için güzel kadro kuruyorlar. Bizimle anlaşmadığına seviniyorum. En ufak baskıya gelemeyen, mızmız bebe lazım değil takıma. Bu sezon yaptığı katkı kadar verdiği zararda var.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Uc kurus para icin Trabzon u biraktin da nerelere gittin. Hadi bakalim gittiginde kulupte basarili olabilecek misin gorecegiz. Denizlispor ile 1 yillik sozlesme imzalamis birde. En azindan 2 yillik olsa hadi neyse.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yukatel Denizlispor'da gece saatlerinde Hugo Rodallega transferinde kriz yaşandı. Yeşil-siyahlılar uzun süredir...
      En son korkusuzmaraz tarafından düzenlendi; 23.06.2019, 00:40.

Yorum

• BMN yöntim kurulu artık bu başlığı kitleseniz hiç fene olmatacak

Yorum

• Yürrü anca gidersin
          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• Saçlar on numara vizyon sıfır... Kilit...
            BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• Açıkçası hiiiiç üzülmedim rodallega'nın gidişine. Yapacağımız transfer de mümkün olduğu kadar sorunsuz, daha genç, atletik ve biraz da gol vuruşu yapabilen birisi olursa zaten aramayacağız da

Aidiyet duygusu önemli biraz yıllarca takımda bulunup kaçar gibi giden adamın arkasından ne üzülüyosunuz?

İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              BMN yöntim kurulu artık bu başlığı kitleseniz hiç fene olmatacak
              Resmi haberler gelsin de

Yorum

• Şimdi bu arkadaşa hak ettiği kelimeyi kullansak hakarete girer. Ezik oğlu ezik!

Yorum

• Verdigi emekler icin tesekkürler. Özellikle kritik puanlar kazandirdi bize. Lakin sampiyonluk yolunda akli bizde olmayanla yola cikilmaz.

Bunu Ünal Hoca'da cok iyi biliyor aslinda.

Denizlispor'a büyük katki saglayacak ve eminim bize karsi gol(leri) olacaktir.
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Verdigin emekler icin tesekkürler.

(UEFA)

Yorum

• Denizlispor un Rodellegaya 1.5 milyon Euro verdiğine inanmıyorum.

Ne kadar kızsakta takımdaki en iyi golcüydü. Mevcutlar ve gelecek olanlar hep soru işareti?

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Emekleri için teşekkürler, sürpriz goller attı, çok fazla da saç baş yoldurdu ama bence kötü anılmayacaktır.

Trabzonspor'un bu seneki hedeflerinin seviyesinin altında bir oyuncuydu, alıp götüremeyecek bir oyuncuya takımın açık ara farkla en iyi 2. maaşını vermemek doğru karar oldu

Her iki taraf için hayırlı olsun
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• emekleri için teşekkürler..daha iyisini bulmalıyız..şampiyonluk için..adı çok fantastikti gol atınca spikerlerin ağzını güzel dolduruyordu..

Yorum

• şampiyonluk yolunda olmaması daha iyi kaprisli ve para göz topculardan hayır gelmez
                            www.akyuzkalip.com
                            www.facebook.com/akyuzkalip
                            www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• çok puan kazandırmıştı, fakat bu şekilde hem Türkiye hem denizlispor seviyesinde gitmesi bizim için aşağılayıcı oldu.
                              bizi küçük düşürdü olacak iş değil.

Yorum

• Yahu mantığı anlayamıyorum. Aldığın para Trabzon'da sana teklif edilen para ile neredeyse aynı.
                                Seneye Avrupa'da oynayacak bir takımın forvetisin, geçmiş yaşına rağmen Avrupa'da boy gösterip fiyatını da arttırırsın.
                                Lige yeni çıkm ış takıma neden gidersin aklım almıyor.

Yolu açık olsun, bizden uzak olsun...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim