Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• öyle oldu böyle oldu.. para şu idi bu idi..

mesele şu doğruyu görüp doğruyu söylemezsek..
    asla doğruyu bulamayız kısır döngüde devam ve dip yapmaya..

ilkokul terk yada ortaokul terk başkanı hakediyoruz..

şuanda tek Ustayı suçlu ilan edip gerçekleri görmemek hatayı tekrarlamaya iter..

adam kulüpten bahçıvanı bile atamıyorum diyor..(siyaset devreye giriyor)
    yönetim kurulu toplantılarında sürekli kavga ve anlaşmazlık var diyor..(trabzon kanadı istanbul kanadı)

ya transfer sezonlarında saldırgan bir tavır izleyen twitterdaki veya forumdaki taraftar ne olacak hiçbiri suçlu değil dimi..

ya sürekli oyunculara saldıran taraftar ne olacak ..daha olgunlaşmayan Yazıcıya tahammül edemeyen..
    samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öyle oldu böyle oldu.. para şu idi bu idi..

mesele şu doğruyu görüp doğruyu söylemezsek..
      asla doğruyu bulamayız kısır döngüde devam ve dip yapmaya..

ilkokul terk yada ortaokul terk başkanı hakediyoruz..

şuanda tek Ustayı suçlu ilan edip gerçekleri görmemek hatayı tekrarlamaya iter..

adam kulüpten bahçıvanı bile atamıyorum diyor..(siyaset devreye giriyor)
      yönetim kurulu toplantılarında sürekli kavga ve anlaşmazlık var diyor..(trabzon kanadı istanbul kanadı)

ya transfer sezonlarında saldırgan bir tavır izleyen twitterdaki veya forumdaki taraftar ne olacak hiçbiri suçlu değil dimi..

ya sürekli oyunculara saldıran taraftar ne olacak ..daha olgunlaşmayan Yazıcıya tahammül edemeyen..
      Yönetici beyindir. Taraftar kalptir, gönüldür. Hedefime ulaşayım diye karar veren beyindir. Beynen koşayım diyorsun. Gönül de hedefe varacağım diye heyecanlanıyor, kalp atışı hızlanıyor. Ama beyin karar verirken hesap etmek zorundadır. O yüzden beyindir. O yüzden yöneticidir. Doğru yönetmesi gereken, doğru yönlendirmesi gereken yöneticidir. Bu yüzden de taraftarı suçlamak yanlıştır, yanıltıcıdır, sözüm meclisten dışarı, dikkati başka yöne çekmektir. Bu tuzağa düşmeyelim
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İşin ilginç yanı bu adama hala daha inanan .. var. Muharrem Efendi çıkıp başkan adayı olacağım, takım şöyle olacak böyle olacak Messi'yi getireceğim desin bu .. destekleyenler olur yine burada. Bazıları .. bazıları da çıkar için destekliyor.

İHO'ya sallayıp İHO şöyle kötü böyle kötü deyip yanına Muharrem Usta'yı ekleyemeyen (sanki Usta başarılıymış gibi) bu .. tipler varya ... ... Forumdan hiç eksik olmayan ... .. çıkıp Muharrem Usta'da İHO'da başarısızdır diyemez. Çıkarları uğruna .. adamcılık yaparlar. Muharrem Usta neyse İHO'da aynı nanedir, aralarında hiçbir fark yoktur. Bu takımın başına gelmiş en büyük felaket Muharrem Usta ve İHO .. ... .. onları deli gibi destekleyenler de .. ... Bu tiplere de tavrım nettir, ..

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
        » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
        » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
        » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
        » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
        En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 14.03.2018, 15:33.
        "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• "Benim oldugum yerde basarisizlik olmaz" M.usta..ne demisler buyuk lokma ye buyuk söz konusma..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak hos_cocuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İşin ilginç yanı bu adama hala daha inanan .. var. Muharrem Efendi çıkıp başkan adayı olacağım, takım şöyle olacak böyle olacak Messi'yi getireceğim desin bu .. destekleyenler olur yine burada. Bazıları .. bazıları da çıkar için destekliyor.

İHO'ya sallayıp İHO şöyle kötü böyle kötü deyip yanına Muharrem Usta'yı ekleyemeyen (sanki Usta başarılıymış gibi) bu .. tipler varya ... ... Forumdan hiç eksik olmayan ... .. çıkıp Muharrem Usta'da İHO'da başarısızdır diyemez. Çıkarları uğruna .. adamcılık yaparlar. Muharrem Usta neyse İHO'da aynı nanedir, aralarında hiçbir fark yoktur. Bu takımın başına gelmiş en büyük felaket Muharrem Usta ve İHO .. ... .. onları deli gibi destekleyenler de .. ... Bu tiplere de tavrım nettir, ..
            Usta başarısızdır, İho rezildir. Bu ikisini "başarısız" adı altında aynı kefeye koyamam ben. İkisi de aynı nane değildir yani.

Yorum

• Adam Kulüpler Birliği'nde Süper Lig A.Ş. için İcra Kurulu kurdurup seçiminde Mosturoğlu'nu seçtiriyor yetmiyor Mosmoroğlu denen herifin bize geydirdiğinin haftasında daha Trabzonspor Başkanı olarak Kulüpler Birliği'nde bire bir transfer görüşmesi yapıyor yetmiyor Aziz'i Trabzon'a maç izlmeye stada çağırıyor yetmiyor tam siyasetçi ağzıyla konuşarak fb ile TS arasında bir şey yok birlikte maç izleyebilmeli geri kalanı hukuki süreç canım bir şey olmaz diyor yetmiyor stadında at suratlı Bülent'e şikeci dedik diye ceza yediğimizde camia ayağa kalkıp tepki gösterdiğinde bir tek kelime dahi edemeyip elimizden geleni yapıcaz diyor yetmiyor federasyona karşı değil federasyonla birlikte diyor yetmiyor... Kuddusi rezaleti yetmiyor... yetmiyor... yetmiyor... say say bitmiyor. Trabzonspor bayramlaşıyor; iç işleri bakanı Trabzonspor adına transfer müjdesi veriyor? Megmet Ekici olayı ve bjk ilişkileri. Olcay Şahan ransferi ve ne idüğü belirsiz alışverişimiz. Mertcan mydı neydi o uşağın garip çok acayip transferi... Ben artık darlandım bu saçmalıklardan. Benim bünyem kaldırmıyor bunları. Yönetimsel yanlışlarına ve sportif başarısızlığına girmiyorum bile.

Sonra da İHO rezil ama Usta başarısız.

Trabzonspor hayatının rezilliklerini yaşamıştır son iki başkan döneminde. Üç beş maç gidince milletin aklına geldi Usta'nın kötü olduğu. Bu ikisinin döneminde resmen eridik, bittik. Ne bir duruşumuz kaldı ne de bir hikayemiz.

Gelsin abi. İHO mu gelicek. Seçiyor mu bu delege bu adamı... o zaman ne yaşıyorsak hakediyoruz. Alın size kabadayı başkan alın size füzyon başkan. Durmak yok... füzyona devam.
              En son My tarafından düzenlendi; 14.03.2018, 17:36.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Neşeli Hayat

Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 250 bin euro için transfer yasağı yedirmiş, sorsan dönemindeki borçları kapatacak. Cezayı yerken nerdeydin?.

Yorum

• Okay'ın sözleşmesinde 8m euro serbest kalma maddesi varmış, al sana 2. Burak vakası. Bu devirde böyle oyuncu için resmen bedava, alan takım 10 yıl kullanır ve tam Terim'in aradığı orta saha.

Yusuf ile Abdülkadir'e de 3-5 milyon koymuştur. İncelemek lazım kesin onlara da satış maddesi koymuştur, şaşırmam. Okay'ı çok rahat 20 milyon civarına satabilirdik. Yazın oraya 12 milyon euro zarar, nasılsa forumda hayali rakamlarla yorum yapmak moda oldu ben de yapıyorum, Usta bizi Okay'dan 12 milyon euro zarar ettirmiştir. Yetmez ama evet. Sırada Abdülkadir'i 5 milyona satmak var, belki Fiko isterse çok sevdiği kargalara 4 milyona bırakabilir.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam Kulüpler Birliği'nde Süper Lig A.Ş. için İcra Kurulu kurdurup seçiminde Mosturoğlu'nu seçtiriyor yetmiyor Mosmoroğlu denen herifin bize geydirdiğinin haftasında daha Trabzonspor Başkanı olarak Kulüpler Birliği'nde bire bir transfer görüşmesi yapıyor yetmiyor Aziz'i Trabzon'a maç izlmeye stada çağırıyor yetmiyor tam siyasetçi ağzıyla konuşarak fb ile TS arasında bir şey yok birlikte maç izleyebilmeli geri kalanı hukuki süreç canım bir şey olmaz diyor yetmiyor stadında at suratlı Bülent'e şikeci dedik diye ceza yediğimizde camia ayağa kalkıp tepki gösterdiğinde bir tek kelime dahi edemeyip elimizden geleni yapıcaz diyor yetmiyor federasyona karşı değil federasyonla birlikte diyor yetmiyor... Kuddusi rezaleti yetmiyor... yetmiyor... yetmiyor... say say bitmiyor. Trabzonspor bayramlaşıyor; iç işleri bakanı Trabzonspor adına transfer müjdesi veriyor? Megmet Ekici olayı ve bjk ilişkileri. Olcay Şahan ransferi ve ne idüğü belirsiz alışverişimiz. Mertcan mydı neydi o uşağın garip çok acayip transferi... Ben artık darlandım bu saçmalıklardan. Benim bünyem kaldırmıyor bunları. Yönetimsel yanlışlarına ve sportif başarısızlığına girmiyorum bile.

Sonra da İHO rezil ama Usta başarısız.

Trabzonspor hayatının rezilliklerini yaşamıştır son iki başkan döneminde. Üç beş maç gidince milletin aklına geldi Usta'nın kötü olduğu. Bu ikisinin döneminde resmen eridik, bittik. Ne bir duruşumuz kaldı ne de bir hikayemiz.

Gelsin abi. İHO mu gelicek. Seçiyor mu bu delege bu adamı... o zaman ne yaşıyorsak hakediyoruz. Alın size kabadayı başkan alın size füzyon başkan. Durmak yok... füzyona devam.

Usta başarısızdır ve gitmelidir. Benim demek istediğim Iho ile kıyası olmaz. Biri takımın ve kulübün içine eden, diğeri içine edilmiş takımı ve kulübü adam edemeyen bi başkan.

Siyaset konusunda ikisi de kulübün içine kadar soktu siyaseti

Hakeme tepki hangi dönemde ne zaman işe yaramış, onu bir söyle önce ? , biz hakemi de yenecek bi oyun oynamadıktan sonra başarılı olmayız.

Hem Mosturoğluyla ekici transferini görüşmesini kabul edemeyip, ekici den zarar ettiğimizi söylemek nasıl bi çelişki ? , ayrıca ekici den zarar ettiğimizi de düşünmüyorum.

Aziz in stada çağırılması haberi istanbul medyasının uydurması, buna inanıp eleştirmek de tuhaf olmuş.

Kısacası Usta başarısız olmuştur ve gitmelidir. Kendi görüşüm, gelenin gideni aratacağı yönünde. Hayırlısı.

Yorum

• Trabzonspora Başkan olmanın ilk kuralı Trabzonsporlu olmak olmalıdır. Usta Trabzonsporlu falan değildir daha da ötesi Trabzonspor ustanın umrunda falanda değildir.

Yorum

• Hadi Burak'ı bir kenara bırakalım, Kucka ve Sosa transferleri ile transfer yasağının hesabını vermeli. Transfer yasağı büyük bir skandal, ya çözsün ya da yaratacağı zarara katlansın.

Yorum

• Ben Usta'nın bu yasağı bilinçli aldırdığını düşünüyorum nedense. Aday olacak ve transfer baskısı yaşamadan borçlanmadan dönemi geçecek.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben Usta'nın bu yasağı bilinçli aldırdığını düşünüyorum nedense. Aday olacak ve transfer baskısı yaşamadan borçlanmadan dönemi geçecek.
                              Yok öyle bir dünya. Kulübün beş parası yok, önümüzdeki dönem oyunculara yüklü ödemeler yapılacak bunun yanında banka kredilerinin faizleri ödenecek yeni bir kredi çekmeden bu ödemelerin olma imkanı yok. Bu da borcun üzerine borç binecek demektir. Ağustos, Eylül ayına kadar kulübün borcu 1.5 milyar tl'yi geçer.
                              .

Yorum

• Kucka'ya, Sosa'ya, Burak'a, Volkan'a vs. var, ama 250 bin € olunca yok... Peh!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X