Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ciddi bir sekilde soruyorum, bizim klübü kim alir? Bu klüp kac para eder? Ayrica satilirsa, alinan ücret kime, nereye gidecek ?
    Çinli Rus Arap iş adamları ve şirketler var araştırılırsa siyasi kanallarla yoklanırsa çok rahat bulunur...Kulübün kaç para edeceğini gelirlerin ve varsa taşınmazların belirler yalnız kulüp dernek olduğu için yani patronsuz olduğun için satılamaz sadece devredilir ya da futbol Aş hisseleri alınabilir bu da tam anlamıyla satış sayılmaz...Benim söylediğim tamamen devretmek...Dernek için para verilmez dolayısıyla birinin ücret alması söz konusu değil..

PSG mesela Fransız Canal Plus'a aitti sattılar bir Amerikalıya en sonda bu beinsports sahibi Katarlı aldı...Adam Beinsports'u Türkiye pazarına soktu bi ara kulüp satın almaya da niyetliydi tamamen siyasi kanallarla yayın pazarına girdi...

Bu konuya şiddetle kafa yormamız lazım başarabilsek kongre falan da olmayacağı için vasıfsız adamlar da bu kulübun kapısından içeri giremeyecek...

Stadyum tanıtımını yapacaksın gelir kalemlerini göstereceksin sosyal medyadaki niteliğini niceliğini sunacaksın sms mail vs yollarla 500 bin taraftara ( belkide daha fazla) hitap edebildiğini normal üye sayısını artırıp kolaylaştırıp adamın önüne koyacaksın...Sonucunda adam Başakşehir gibi tenha bir kulübü değil seni satın alır...Başaksehir'i PSG başkanına kakalamak için yırtinıyor herifler...

Bizim elimizde MAY tesisleri Kartal tesisleri Akyazi gibi taşınmazlar da var bedeline bakar değerlendirir patron adam...Uzun mevzudur bu ama gerçekleşmesi çok basittir yeter ki bizim yönetici işadamı takımı tayfası adım atsın girişimde bulunsun...
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

Eğer ki futbolcular paralarını alamıyorsa, 1 dk dahi o koltukta bulunmamalısın! Sen değilmiydin ki yerden yere vurulasıca iho’yu bu konuda yerden yere vuran?
      En son omondoles tarafından düzenlendi; 23.01.2018, 00:09.

Yorum

• Futbolcu parası konusu çok çok önemli bir şeyler yapılması gerekiyor. Yalnız şu maç saati olayına taktım ben yönetimden kimsenin umurunda değil mi ne
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbolcu parası konusu çok çok önemli bir şeyler yapılması gerekiyor. Yalnız şu maç saati olayına taktım ben yönetimden kimsenin umurunda değil mi ne
          Hangi yönetim ?

Yorum

• skora göre eleştirmemek lazım bence..
            yaptıklarına ve yapmadıklarına göre eleştirilmeli veya destek verilmeli..

bazı yorumcular bunu yapmış ama birçoğu sadece gitsin diyor..

ben bunu anlamıyorum işte gidince yerine ilkokul mezunu dahi olamayan birinin gelmeyeceği ne malum!!

ya lütfen kim gelirse gelsin demeyin..öyle olmuyor işte..birde kimsenin elinde sihirli değnek yok..
            aslında Sadri başkan iyiydi diyorsanız (hatırlatayım 8 puan farka güvenip fblilere sizde hiç ceza sahasına girmiyorsunuz diyordu)
            bedavaya topçuları gönderdi adımızı altyapıya çıkardı..
            aslında buranın tabiriyle İho mu iyiydi..
            aslında liman ihalesini kulüb için değilde şahsına alan Albayrak mı iyiydi..

gerçekleri konuşalım , çözümünüz ne , bahsettiğiniz tipte başkan anasından doğdumu..

sadece gitsine karşıyım..
            tamam Hekimoğlu gelsin..
            ama felsefesine razı olacaksınız..
            off poff etmek yok sonra..

transfer işlerini biraz unutacaksınız..
            küçülerek büyüme felsefesine de hazır olmanız lazım..

belkide başarılı olur..(bu konuda bi öngörüm yok açıkçası)
            yalnız şunu söyliyim ben küçülerek büyüme felsefesine inanmıyorum..

hatta bence bu şartlarda Muharrem başkan kalmaya devam etmeli..

ancak onunda kendini biraz değiştirmesi ve geliştirmesi gerekiyor..
            ki bunu yapabilir çünkü zeki bir insan..birçoğumuzun hayal bile edemediği puanları alarak tıp fakültesine gitmiş..
            ve zekası ve yeteneği ile sadece burada kalmamış türkiyede hastaneler zinciri kurmuş başarılı bir işadamı..

bence yapması gereken..

eskiden Tuncay bekiroğlu ve birkaç isim vardı yurtdışı görüşmeleri yapan onları yanına al..
            ve sürekli bonservisli oyuncu peşine düşme başakşehire bak hiç para harcamadan gayet faydalı oyuncuları buluyor..
            sülük olduğu söylenen menajerlerden uzak dur..

iki galibiyet alınca tvlere çıkıp reklam peşine koşma..
            kurumsallık adına yapabileceğin işler varsa yap..
            her platformda saha sonuçlarının kötü olması ciddiyetsizlik ve disiplinsizlik gibi duruyor..

iki mağlubiyet alıncada git diye bağıranlar olacak onlarada kulak asma , dik dur..
            trabzondaki statükoyu yıkamadığını söylüyordu , kulüpteki birinin dahi işine son veremediğini araya birilerinin girdiğini söylüyordu başkan..
            başkan babanın oğlunu bile tanıma yoksa acırsan acınacak hale gelirsin..
            gizli tutulması gereken transfer bilgileri bile on dakika sonra herkes tarafından duyuluyor..
            bu kadar efendi olma başkan bu sızdırma işlerini bu dedikodu işlerini yapanları cezalandır diyecem ama en çok konuşmayıda sen seviyorsun(bu huyundan vazgeç)
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Ciddi bir sekilde soruyorum, bizim klübü kim alir? Bu klüp kac para eder? Ayrica satilirsa, alinan ücret kime, nereye gidecek ?
              alinan ücret borca gider

kulübün degeri 120 milyon dolarda geziyor, yarisi borsada satilmis. yani 60 milyon gibi bir ücrete cogunluk alinabilir

bizi satin alacak tek kisi nevzat aydin, zaten adamin hayali bu...
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                alinan ücret borca gider

kulübün degeri 120 milyon dolarda geziyor, yarisi borsada satilmis. yani 60 milyon gibi bir ücrete cogunluk alinabilir

Nevzat Aydin'in o kadar parasi yok.
                Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hangi yönetim ?
                  Sen de haklısın.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Nevzat aydın klubu almaz sanmam hayali buysa bilemem ama ortak olabilir belki. şu var belli bir yabancı iş adamlarıyla konuşup yardımcı olabilir

yabancı localı çevreler ayarlayabilir

Nevzat aydın bordo mavi forumu takip eder okur mu ? belki görüyordur buraları da.
                    En son erenslash tarafından düzenlendi; 23.01.2018, 02:03.
                    "Annuit cœptis"

Yorum

• Kasıtlı olarak maçları verip sonra taraftara sus payı yapılan transferlerden cepler doluyor. Bkz. Sosa transferi...

Yorum

• Eger profosyonellikten şaşarsan başarı gelmez.
                        Futbol eğer akıllı davranırsan çok kolay bir oyundur
                        2 yıl oldu hala scout sistemi kuramadik
                        Yönetimler görevi alınca hesaba belli bir parayi teminat olarak yatırmali. O zaman kendi şirketlerinde yapmadıkları hataları kulüplerde yapmazlar.
                        Satılması olayına gelince
                        Son yıllarda özellikle Galatasaray taraftarıni alıştırmak için çok kullanılıyor bu soz
                        Trabzonspor fırında ekmek değil. Kimsenin babasının malıda değil. Basıp parayı alabileceğin bir şeyde degil
                        Gerekirse amatöre kadar gideriz ama Trabzonspor hep Trabzonspor olarak kalir
                        Bu şekilde şampiyon olacaksak olmayalim
                        En son kartal61 tarafından düzenlendi; 23.01.2018, 06:02.

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          alinan ücret borca gider

Çok daha ucuza. Ben bu tehlikeyi yıllar evvelinden dile getirmiştim. Kulüp aidatlarını birileri yatırıyorsa orda tehlike vardır diye. Aidatları yatır, başa geç... Nitekim bu tehlike derinleşerek devam ediyor
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Trabzonspor hiç bir zaman sahipsiz kalmaz dostum......

Muharrem Bey bugün istifa etsin en az 4-5 tane başkan adayı çıkar.....
                            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• son 4 şb maçını ali palabıyık yönetiyor ustadan ses yok
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sonu yaklaşıyor çok şükür. Takımı art niyetli adamların ellerine atıp artık umursamaz tavrı kendi sonunu hazırlıyor. Zaten cesareti olsa Ersun bıraktıktan sonra olağanüstü kongre yapardı. Biliyor haliyle kazanamayacağını, umarım İho ile birlikte bir daha kulübün kapısından giremez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X