İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
-
Trabzonspor'un kurtuluşu, siyasetten uzaklaşmış, Futbolun içinden gelen Yönetimlerle mümkündür. Bunun başka izahi yortur. Bakınız son iki dönem Siyaset yalamaları yönetimler hem başarısız oldular hemde Kulübü borç batağına soktular. Birde Siyaset öncesi yönetimlere bakınınız. Hepimizin gurur duyduğu kupa şampiyonlugları ile dolu, Lig şampiyonlugları çalınan yıllar.
Şimdi o yıllardaki başarıyı yakalamak daha zor belkide uzun zaman olmayacak. Trabzonspor u önümüzdeki dönem çok zor dönemler bekliyor. Bu benim fikrim tabide görünen köy klavuz istemez. Trabzonspor bu borç yükü ile başarılara koşamaz. Camia da hesap sormak eski zamanlarda kalmış. İşin en kötü yena da bu zaten.
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 15 yılın en kötü başkanı denmiş son 15 yılın bütün başkanları kötü be kardeşim şunu anlayın artık...Bütün başkanların yaptığı yıpranmış lastiğe yama atmak deliklerini kapatmak planla programla projeyle bilimle sistemle maliyet yönetim bilgisiyle bu kulübe gelen birini gördün mü sen?
Aday olup kazanamayanlarda işe yaramaz..Yok hekimoğlu yok Kulaçoğlu yok süzgeçoğlu bunlar da ilaç olamaz...Siz hiç göreve geldiğimde kulübü batıracağım borca sokacağım takımı küme düşüreceğim diyen aday gördünüz mü ? Elbette şampiyon olacağız şöyle iyi olacağız böyle iyi olacağız diyecekler diyorlar da peki sen soruyor musun taraftar olarak nasıl yapacaksın diye? Şu an kongre olsa adayları karşına alıp nasıl yapacaksın diye sorsan cevap veremezler yuvarlak laflar söylerler o kadar...Bu neye benziyor...Şuraya bina yapacağım diyorsun yapacaksın da bunun asansörünü elektrik tesisatını balkonunu nasıl yapacağıni da söylemen lazım bina yapıyorum demekle bina yapılmaz...
Senin taraftarın var gelirin var ama kafası çalışan bir LİDERİN yok...Köşe başındaki en işlek market zarar ederken yanındaki uçak tuvaleti ebatındaki büfe kâr yapıyor bizim durumumuz bu tek bacaklı Başakşehir iki bacaklı Trabzonspor'u geçiyor 100 metrede...Burada bi tuhaflık var demek ki...Demek ki seni yönetenler çapsız transfer ve para cahili adamlar...Tabi bu kepazeliğin baş sorumlusu kongre üyeleridir hiç kıvırmaya gerek yok...Bugün borç 700 milyon ise 400 milyonunu kongre üyeleri yapmıştır...İHO gibi kulüp sevdası tartışılmaz ama yönetme cahili ihtiraslı bir adamı göreve getirip kupayı alacaklarını sandılar...Nasıl alacağını kimse sormadı...Kupa yerine gitti bankadan kredi aldı ihtiraslarına göre iyi topçuyla bu işi götürürüm dedi ama yönetme cahili olduğu için vasat adamlara ödedi o krediyi önce kim iyi topçu kim kötü ayırt edecek duayen bir hoca lazım olduğundan haberi yoktu...Şimdi o kredilerin faizini ödüyorsun...Herkese oy hakkı verilmez bakacaksın adamlara iki kilo elma satmış mı bu adamlar iflası bilirler mi babadan kalma mı yaşıyorlar süzgeçten geçireceksin öyle verecen oyu yönetimi vs...
Bu kulübe sağlam bir tüzük yazacaksın ilk iş bu olmalı...Uzun vade çözümü...
Kısa vade çözümü ise kulubü satmaktır...
Bu iki çözümden bahsetmeyen birini ciddiye almayın kendinizi de yıpratmayın çünkü sizden fazla üzüllmüyor en kötü yüz reklamı yapıp işlerinin başına dönüyorlar...
Hem uzun vadede hem kısa vadedeki iki çözüm yolu kulübe ne getirir diyen varsa..
-365 gün transfer takip ve scout
-Duayen bir direktör
-Oyun felsefesi olan bir hoca
-Mali disiplin
-Kaliteli futbolcular
-Küçük yaşta taktik sistem öğrenmiş altyapı çocukları
Bunlar işin özeti yoksa kitabıni yazarız..."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLa ne nakör adamlarsınız hala daha Ersun diyorsunuz utanın. Trabzon tarihinin en rezil skorlarını aldık bu adamla yapmayın be kardeşim. Feneri yeneceğiz olur böyle maçlar.
Bırakın gidin ya. Bırakın artık Trabzonsporun yakasını. Tabiki Ersun Yanal Rızadan daha iyi bir teknik direktör. Castillo bile yıldız idi onun elinde. Ama lafı nereden anlıyorsunuz anlamıyorum. Ersun Yanalın kendisi
Trabzonda ama kafası ve aklı başka yerlerdeydi. Kafa olarak Trabzonda olmayan bir adamdan zaten faydalanamayız. Bu yüzden Zaten lige iyi başlayamadık. Onu yollamamız doğruydu. Amaaaaa
iyi bir teknik direktör getireceksin Ersunun yerine. Çapsız Rızayı değil.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayır efendim Mustafa hocanın bir sistemi, oyun şablonu vardı. Aynı oyunu 1461'de tecrübesiz gençler ile fenere de galatasaraya da karşı oynamıştı. Bu malzemeyi Türkiye'deki futbolcudan bozma eski kafa antrenörlerden çok daha iyi kullanır.
Gompak oynamak, oyunu forse etmek
Ben Gompak ve Forse sistemi istemiyorum.
Yorum
-
Dün Faruk Süren de gerçeğe temas etmiş "mevcut şartlarda bu kulüp kredilerle yol alamaz satılmalı" demiş...
Bu satış işini ilk bizim yapmamız lazım krediyle yürümez bu iş diyoruz borcu da bitiremezsin faiz ödeyerek günü kurtarıyorsun Usta...Kullan siyaseti kullanılma sen kullan ve sat şu kulübü...Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Şuraya reşit akçay diye yazmayın vallaha kaldıram. Kimdir reşit akçay defansif futboldan başka ne bilir onun zamanında hangi lig maçınfa iyi bir oyun oynadın sürekli rezil ve korkak bir futbol o gittiginden 10. felan sıradaydık kupada 2. lig takımına elenmiştik.Rızayı begenmeyip reşit akçay demek futboldan zerre anlamamaktır.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Faruk Süren de gerçeğe temas etmiş "mevcut şartlarda bu kulüp kredilerle yol alamaz satılmalı" demiş...
Bu satış işini ilk bizim yapmamız lazım krediyle yürümez bu iş diyoruz borcu da bitiremezsin faiz ödeyerek günü kurtarıyorsun Usta...Kullan siyaseti kullanılma sen kullan ve sat şu kulübü...Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Faruk Süren de gerçeğe temas etmiş "mevcut şartlarda bu kulüp kredilerle yol alamaz satılmalı" demiş...
Bu satış işini ilk bizim yapmamız lazım krediyle yürümez bu iş diyoruz borcu da bitiremezsin faiz ödeyerek günü kurtarıyorsun Usta...Kullan siyaseti kullanılma sen kullan ve sat şu kulübü...No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Tarafsız ve gerçekçi eleştiren arkadaşları tebrik ediyorum,keşke bundan ders çıkarabilecek bir erdemlilik barındırabilseydi şuanki yönetim,benim merak ettiğim husus kongreye kadar bu çekirdek kadro denilebilecek bir kaç kişiyle mi yürütülecek işin bu kısmı ?Gerçek anlamda idealist bir başkan adayının şimdiden kongreye hazırlanması gerekli diye düşünüyorum.Zemin gayet müsait.
Bu arada,diğer tabir-i caizse ''leş kargacıları''nın da burda olması hiç şaşırtmadı beni,her yenilgi sonrası muhakkak ama muhakkak ya maç başlığı ya da muhtelif diğer başlıklarda nasıl ardarda nefret ve hakaret kusan yorumları yazıyosunuz ilginç,bu kadar saplantılı olmak için sağlıklı olmamak gerek,yazık.
''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''
Yorum
-
Normal şartlarda her türlü Avrupa Kupalarına gidebilecek bir kadromuz mevcut.
Ancak büyük bir takımı idare ve idame edemeyecek bir teknik ekibimiz var...
Taraftarın gazını almak için transfer hamlelerine girmen hiçbirşeyi değiştiremeyecek, şampiyon olamayacağız.
Onun için boşuna transfer yapıp kulübü ekstra borçlandırma.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum