Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünya spor tarihinin en kötü yöneticisi derken boş konuşmadık sagolsun kendileri beni utandirmadi keske utandaydim ama mümkün değil

Yorum

• başkana inandık
      çünkü inanmak istedik

iyi işler yapacağına ve 50.yıl vurgusuna
      BMN KOCAELİ

Yorum

• En ufak başarısızlığa istifa edecekse neden destek verdik... Bırakın bu istifa muhabbetlerini nasıl iyi şeyler yapabiliriz onu düşünün hemen istifa ile olacak iş değil bunu zamanında çok gördük desteğe devam benim şahsi düşüncem amma velakin transferlerin biran önce gelmesi şart oğlu şart...
        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• <iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/Eh_5fjnTTQY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Yorum

• şu dakkadan sonra ligde başladı muhtemelen bu sene de kaybedildi ben aralık gibi istifa eder diye tahmin ediyorum. He yok bırakmam diyorsa hocayı kov özkanın ağzına Trabzon lafını bile aldırma sonra da git adam akıllı 3 transfer yap bu takım kafaya oynar sende itibarını kurtarırsın. kimse bana stada sponsor oldu demesin seçilirken sponsoru hazırdı sözde kendi beceriksizliğinin cezasını çekiyor, cezada denmez aslında buna da neyse

Yorum

• Bjk'nın 4 sene önce yaptığı yapılanmaya istinaden bizim de sabretmemizi isteyenlere sorum şudur: " Bjk, vefa dediği yapılanma yıllarında nasıl futbol oynuyordu ve ligi kaçıncı sırada bitirdi? "

İnsanları aptal yerine koymayın yahu !!
              McLas was Here

Yorum

• İlk olarak MKAdogukan tarafından gönderildi
                Rize-trabzon düşmanlığı yoktu usta ve arkadaşları sayesinde tekrar başladı daha da kapanmaz. Bursaspora maç verildi o takımın trabzon da kazanması imkansız değil mucize gibi bir şeydi. rize bilerek usta ekibi tarafından düşürüldü. beni rizespor zerre ilgilendirmez tribünün büyük bir kısmı hem rizesporu hem istanbul takımı tutuyor. ama gerçekler acı malesef bu acemiler yüzünden tekrar yoktan yere düşmanlık başladı.
                Rize dostumuz olsa ne yazar dusmanimiz olsa ne..en son senin gibi burda bir sami kukul mu ne oyle biri vardi boyle desteksiz rize bilerek dusuruldu falan filan diye salladi sike imasinda bulundu durdu sonra uzeri cizildi anlatabildim umarim..bu kadar sert hizli giris hayra alamet degil benden soylemesi..
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 28.08.2017, 11:25.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @My Hocam,

Duyumcuların genelde temennilerini gerçekmiş gibi yazdığını artık tecrübe etmiş olman lazım. Bizim transfer başlığı burda duruyor.

Konuya dönecek olursak, bu koltukta bir acaiplik var sanırım. Yani yapacağım deyip yapması kolay olan şeyleri neden yapmazlar aklım almıyor.
                  Transferler ve alt yapı konusunda kocaman bir eksi var. Ki düzeltmesi en kolay konulardı. Yazık oluyor.
                  Ahmet kardeşim Duyumcu'yu transfer duyumcularıyla karıştırırsak hata ederiz. Verdiği bilgilerden ve söylemlerinden de hukuk kuruluna oldukça yakın birisi/birileri olduğu da anlaşılıyor.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• <header>Trabzonspor Kongresi'nden yönetime şike ihtarı

Trabzonspor kongre üyeleri şike konusunda yönetimi uyardı.

Kongre, 2010-2011 sezonunda yaşanan şike ve teşvik olayları sonrasında yönetimin Avrupa'da lobi oluşturma sözünü unutması halinde davacı olacağını belirtti.
                    </header>
                    Trabzonspor'da kongre üyeleri harekete geçti. Bordo mavili takımın 2010-2011 sezonunda yaşanan şike ve teşvik olayları sonrasında başlayan süreç son olarak FİFA'ya kadar uzanmıştı. FİFA'ya yapılan başvurunun önemi sebebiyle Avrupa'da kamuoyu oluşturmak gerekiyordu. Bunun için yapılması gereken lobi çalışması ile alakalı olarak Başkan Muharrem Usta'nın söz vermesine rağmen henüz bir adım atılmaması sebebiyle bordo mavili takımın kongre üyeleri konuyla alakalı harekete geçti.

Trabzonspor yönetimine noter aracılığı ile ihtarname gönderen kongre üyeleri, yönetimin geçen süre zarfında şike mücadelesinde gerekli adımları atmadığını belirterek; Avrupa'da lobi çalışmasının yapılmaması halinde uğranacak zarardan bordo mavili kulübün yöneticilerinin sorumlu tutulacağını duyurdular.

Noter üzerinden gönderilen ihtarnameye göre Trabzonspor, FİFA'daki şike davasından beklenen sonucu alamaması halinde; Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyeleri hakkında temsil ettikleri tüzel kişilik olan Trabzonspor'a karşı sorumluluklarını tam anlamıyla yerine getirmedikleri, halkla ilişkiler ve lobi faaliyetleri organize etmedikleri için maddi manevi zarara uğrattıkları gerekçesiyle mahkeme yolu açılacak.

http://www.gzt.com/spor/trabzonspor-...ihtari-2787078
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• bu ihtar yönetim için utanç verici olmalı zira bir taraftar olarak beni rahatsız etti.

fifa incelemeye başladı deniyor bizim dosyayı ama biz lobi çalışması yapmıyoruz tamam korkuyorlar ama bari el altından birilerine yaptır onuda göremedik.
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Bir de şu var.

Madem Trabzonspor'un menfaatlerini savunmaktan korkuyorsunuz, şike mücadelesi demek (maalesef) iktidara karşı da mücadele demek; bunu bildiğiniz halde neden aday oluyorsunuz?

Bu Trabzonspor'a ihanet değil mi?
                        Murat

Yorum

• Her konuda facia bir yönetim iho dan fersah fersah kötü

Yorum

• Vasat bir futbolcusuna sözleşmeye ek her yıl 200 bin avro harçlık(!) veren TS, şike PR'ına bu kadar para ayıramıyor mu? <s>@</s>ahmetcubukcu61

Sedat TUNALI
                            Murat

Yorum

• gün geçmiyorki yeni bir rezalet ile karşılaşmayalım, ihtardan sonra bir açıklama yapılacak mı bakalım

Yorum

• Burada malesef bazı arkadaşlar sevmediği insanlar yönetimde diye akla hayale sığmayacak ithamlarda bulunuyor. Yöneticilerin ismi, işi, ailesi kamuoyuna açık iken hakaret eden, bakın eleştiren demiyorum, arkadaşların bir çoğu "nick"lerinin arkasına gizlenmiş. "Madem sen doğruluktan yanasın mübarek adam, önce ismini kullan da herkes doğruyu bilsin" Neyse.

İkinci bir yanlış da bence bir kısım taraftarın işin mücadele boyutunu kendi ideolojilerine alet etme çabası. Zaten bölünme de buradan kaynaklanıyor. Bir oyuna bu kadar çok anlam yüklemek boşuna. Hepimiz bazen çok seviniyoruz, hepimiz bazen çok üzülüyoruz ama en nihayetinde oyun bu.

En sonunda da eğer olay vefa ise Muharrem Usta bir çoğumuzun yapamayacağı bir fedakarlık yaptı. Yiğiti öldürürken de hakkını teslim edelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X