Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FIFA'ya gidiyoruz,CAS kararlarına göre Bjk da şikeden ceza almadı,küme düşürülme olursa bunlardan biri de Bjk olacak,o zaman görürüz bu sevgi pıtırcıklarını.
    Ayrıca FB'liler biz de Panatinakhos'u iki maçtır yeniyoruz,bizi neden tebrik etmiyorsun diye soruyorlar haklı olarak,sonuçta ikisi de şike yapmış ve ceza almamış takım.Şikeyi bize karşı yapanlara tavrımız var da,başkasına karşı yapanlara eyvallah mı diyeceğiz.
    Ahlak bunun neresinde?
    8jk küme düserse bizim durusumuz degismezki, onlar devam havlar

bizim demek istedigimiz, bizim onlardan bagimsiz bir seviyemiz olmali, onlar cirkeflesdikce biz dahada sempatik durmaliyiz

fb len husumetimiz ortada, yani

yinede abis hobikoglu tebrik edebilirdi bence
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      FIFA'ya gidiyoruz,CAS kararlarına göre Bjk da şikeden ceza almadı,küme düşürülme olursa bunlardan biri de Bjk olacak,o zaman görürüz bu sevgi pıtırcıklarını.
      Ayrıca FB'liler biz de Panatinakhos'u iki maçtır yeniyoruz,bizi neden tebrik etmiyorsun diye soruyorlar haklı olarak,sonuçta ikisi de şike yapmış ve ceza almamış takım.Şikeyi bize karşı yapanlara tavrımız var da,başkasına karşı yapanlara eyvallah mı diyeceğiz.
      Ahlak bunun neresinde?
      Şikeci olan ve hala o kulübün başında olan Aziz Yıldırım'ın takımını mı tebrik edelim?
      Başkanın Beşiktaşı tebrik etmesinin iki sebebi var. Birincisi Şenol Güneş ikincisi de Fikret Orman.
      Başkanın Fikret Orman ile arası gayet iyi. Zaten iki başkan yönetim açısından profil olarak bayağı benziyorlar.
      Beşiktaş'ın şike yaptığı dönemde başında Fikret Orman olsaydı bunu konuşabilirdik. Ama şuan bunu öne sürmek bunu savunmak çok saçma. Zaten Beşiktaş taraftarı da şike konusunda fenerlilere göre daha dik durdu. Son olarak Beşiktaş'ın başında şikeci bir başkan olsaydı (yıldırım demirören gibi) Şenol Güneş o takımın başında olmazdı.

Yorum

• Hala yerel kafalar ne yazık ki...dünya ile kavga etmek bize bir şey kazandırmaz arkadaşlar....

Yorum

• Yav sanki kulüp resmi sitesinden beşiktaşı tebrik etti adam kendi hesabından yazmış tebrk etmiş işte normal bi durum. Bizim taraftarı da anlamıyorum iho gibi mafya gelir istemezler Usta gelir tebrik eder laf sokarlar sonra da ağlarlar neden başarı gelmiyor diye.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Simdi ben de buna destek vermek Istanbul ve bjk saksakciligindan baska birsey degildir desem ve yumusatmak icin kusura bakmayin ama diye girizgah yapsam nasil olur? Lafimizi bilip de yazalim bence

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
            Şahsınız olarak üzerinize alınmanıza gerek yoktu ama yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Benim burada belirtmek istediğim, kendimizi diğer takımlardan ve dış dünya'dan izole etmemizin ne derece saçmalık olduğu.

Tabii ki biz bu zamana kadar hep kendi emeğimizle, dişimizle, tırnağımızla geldik buna hiçbir şüphe yok. Ancak bizim Trabzonspor olarak ve taraftar olarak herkese karşı bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum. Zaten ülkede yeterince gergin bir hava var siyasi olaylar sebebiyle. Futbol gibi esas amacı göze hoş gelen ve insanları eğlendirmek amacı olan bir sporu sporluktan çıkarıp; kitlelerin birbirine nefret duyduğu, insanların birbirini asıp kestiği, renkler üzerinden saçma sapan edebiyatların döndüğü bir oyuna çevirmememiz gerekir. Bunu başkaları yapmıyor da biz neden yapalım diye bir algıya da kesinlikle karşıyım. Herkes yapmıyor diye doğru olduğunu düşündüğünüz bir şey doğruluktan çıkar mı ? Çıkmaz. Biz doğru olanı yapalım gerisinden bize ne.

Siz bunu bjk şakşakçılığı, İstanbul yalakalığı olarak da nitelendirebilirsiniz. Herkesin görüşü kendinedir. Ama bu bize zarardan başka bir şey vermez. Ki vermedi de. Bu anlayıştan acilen uzaklaşmamız lazımdır.

Başkanın sonuna kadar arkasındayım. Bu adam bizi çok güzel temsil ediyor. Son yıllarda başımıza gelen en güzel şey kendisi. Doğrusuyla yanlışıyla..
            2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              8jk küme düserse bizim durusumuz degismezki, onlar devam havlar

bizim demek istedigimiz, bizim onlardan bagimsiz bir seviyemiz olmali, onlar cirkeflesdikce biz dahada sempatik durmaliyiz

fb len husumetimiz ortada, yani

yinede abis hobikoglu tebrik edebilirdi bence
              Selçuk mesajını çok iyi anladım,kendi içinde de bir tutarlılığı var bizim bir seviyemiz olmalı,bunda hemfikiriz ama dediğim gibi bu seviyenin oturduğu ahlaki bir standart da olmalı değil mi kardeşim?
              Aynı suçu işlemiş iki takımın uluslararası arenada gösterdiği sportif başarı karşısında biri suçu(şikeyi)bize karşı işledi diye ona tavır alırken,diğeri bize karşı işlemedi diye hoş görebilir miyiz?
              Benim itirazım buna.

İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şikeci olan ve hala o kulübün başında olan Aziz Yıldırım'ın takımını mı tebrik edelim?
              Başkanın Beşiktaşı tebrik etmesinin iki sebebi var. Birincisi Şenol Güneş ikincisi de Fikret Orman.
              Başkanın Fikret Orman ile arası gayet iyi. Zaten iki başkan yönetim açısından profil olarak bayağı benziyorlar.
              Beşiktaş'ın şike yaptığı dönemde başında Fikret Orman olsaydı bunu konuşabilirdik. Ama şuan bunu öne sürmek bunu savunmak çok saçma. Zaten Beşiktaş taraftarı da şike konusunda fenerlilere göre daha dik durdu. Son olarak Beşiktaş'ın başında şikeci bir başkan olsaydı (yıldırım demirören gibi) Şenol Güneş o takımın başında olmazdı.
              Açık söyleyeyim Bjk'nın içinde Şenol Güneş gibi ahlaki bir noktası olmayan,makyavelist,para ve şöhret meraklısı birisi olması,eski bir Trabzonspor futbolcusu ve Hocası olarak,şike mağduru olduğu yıl Hocası olarak,şike yaptığı kesinleşmiş ama yurt içnde korunmuş bir takımda görev alıyor olması benim Başkan'a olan öfkemi daha da artırıyor.
              Şikeyi Demirören zamanı yaptılar,onun Federasyon başkanlığında da korundular.Bunun konuyla uzaktan yakından ilişkisi yok.
              En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 24.04.2017, 08:15.
              • Memento mori

Yorum

• Su reflekse bayiliyorum. Bir elestiri getirince hemen " sizlere iho lazim ". Yav iyi guzel de baskanin yada herhangi bir sahsin elestirilmesi ihoya hasret belirtisi mi oluyor? Ben onemsenmemesine ragmen bu yapmacik sirinliklerini taraftari oldugum kulubun baskanina yakistiramiyorum. Bu elestiriden iho gibi saga sola atar yapsin anlami mi cikiyor? Yok mu bunun bir ortasi?

fiko denen zat bu kaypak futbol duzeninde aziz yildirim'in yeni varisi ,itici ve bir o kadar da kustah bir adam.Kibiri pacadan siziyor. Bir tane Trabzonspor ile ilgili olumlu bir soylemi ,eylemi olmus mu, yok.E, ozaman ne diye mahallenin simarik zuppesine beni de benimseyin, ben de sizinle takilmak istiyorum gibilerinden yaranmaya ihtiyac duyuyor ,onu elestiriyorum. Temiz bir rekabet ve iyi iliskiler icin illa ki tek tarafli bir cabayla yaranmak icin sirnasmak mi gerekiyor?

Yorum

• Cas sonrası tek twit atma git sekiztasi tebrik et neyse

Yorum

• yenilirsek kartallar yalnız uçar Şenol'a yenilelim yazdı
                    1 hafta bjk kupadan haksız elendi
                    Van Persie kırmızı görmedi algısı yaptı
                    tabii engeli bastım
                    ama gel görki demin giriş yapmadan okuduğum mesaj
                    FACİA

önce aklınca beşiktaş'ı aklıyor
                    sonra utanmadan Trabzonspor'a şike iması yapıyor
                    ve o mesaj büyük ihtimal hala yukarıda
                    REZİLLİK

edit:
                    şimdi düşününce
                    aslında facia değil
                    zavallı bir karganın kendi takımını savunması gayet doğal
                    En son castillo61 tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 19:24.

Yorum

• İstediğiniz kadar adamlara yanaşın göreceğiniz muammele buuuuu, fazlası değil.

Tebrik ettiğiniz bjk'nin başkanı Fiko kı.ı sıkışınca şikeden bize ayar veriyordu "kapatın mevzuyu, zararı size, 2010 2011 şampiyonu fener" diye.

Sanıyorsunuz ki adamlara iki gülünce bir tebrik edince kırlar bayırlar çiçek açacak, sevgi kelebekleri uçuşacak. Yok öyle bir dünya yok ! En ufak çıkarları olsun anında bizi harcayacaklar, arkanızdan çevirmedikleri homoseksüellik kalmayacak.
                      En son My tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 23:11.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        alt tarafi bir futbol maci yahu ne cok anlam yukluyorsunuz..trabzonspor bulundugu noktaya sahada mucadele ederek geldi, eee sonuc?komple butun diger takimlara ve taraftarlara dusman mi olalim..neyin cakasini satiyoruz?
                        muharrem usta gayet guzel abarti olmayan bir dille rakibini avrupa macinda tebrik etti ne var bunda?bu bizi niye rahatsiz ediyor.dis dunya ile baglantisi kesilmis izole edilmis bir yerde mi yasiyorsunuz,cevrenizde baska takimi tutan kimse yok mu?
                        baskan bu hareketi yapti diye istanbula nasil yalakalik yapmis oluyoruz,sevismis oluyoruz.bir seyi de abartmayin.uyduruk bir futbol maci yuzunden insanlar birbirine dusman olup ciksin,herkes birbirine sayip sovsun,bu mu yani?

iho ile birlikte bu ulkede en sevimsiz takim olduk,ona atar yaptik buna gider yaptik..sonuc?itibari kalmayan,gucsuz,batmakta olan bir kulup birakti gitti.

muharrem usta trabzonspor'u sahada guclu yapsin yeter,itibar zaten kendiliginden geliyor.kaldi ki medeni toplumlarda bu hareketler insanlik gostergesi.
                        15 yasinda kani kaynayan cocuk agziyla baskani elestirmek is degil.

sahsen eli kalem tutan konusmasiyla fark yaratan baskanimiz oldugu icin kendisiyle gurur duyuyorum.turk futbolundaki maganda baskanlar arasinda resmen kalitesini konusturuyor..kara cahil adamlardan gina gelmisti..
                        Iki kelamda gelip şike basliginda etsen keske..mesela fenerbahceden besiktasin farki nedir ikiside sikeci degil mi yarin bir gun feneride tebrik ederse avrupa maci sonrasi buna ne dersin..trabzonspor butun takimlara dusman olacak diye birsey yok emegini calan istanbulun eziklerine ve onlarla hareket eden yalakalarina mesafeli dursun yeter..sikecileri tebrik etmek sikeden en cok agzi yanan trabzonsporun baskanina mi kalmis..ayni baskan bugun tebrik edip yarin tebrik ettigi takimin kume dusurulmesi icin fifa ya basvuracak mi acaba ne dersin ha.. aklimda deli sorular..biz abarmis olalim sen toz pembe purpak tertemiz futbol dunyanda centilmenlik oynamaya devam et..
                        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 23:33.
                        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İstediğiniz kadar adamlara yanaşın göreceğiniz muammele buuuuu, fazlası değil.

Tebrik ettiğiniz bjk'nin başkanı Fiko kı.ı sıkışınca şikeden bize ayar veriyordu "kapatın mevzuyu, zararı size, 2010 2011 şampiyonu fener" diye.

Sanıyorsunuz ki adamlara iki gülünce bir tebrik edince kırlar bayırlar çiçek açacak, sevgi kelebekleri uçuşacak. Yok öyle bir dünya yok ! En ufak çıkarları olsun anında bizi harcayacaklar, arkanızdan çevirmedikleri homoseksüellik kalmayacak.
                          Bilmezler abi trabzonsporu siradan anadolu takimi yapacak bu zihniyet..bugun ulkenin her tarafinda her sehrinde taraftarimiz varsa bu istanbula kafa tuttugumuz onlarla diger anadolu takimlarindan farkli olarak savastigimiz icin..3 eziginde cani cehenneme zamaninda bize karsi onumuzu kesmek icin tribunlerde bile yanyana bayrak sallayanlara selam bile vermeyeceksin birak tebrik etmeyi..bu zihniyet yuzunden trabzon sehrinde yakinda istanbul kluplerinin taraftarlari sampiyonluk turu bile atmaya baslarlar bizde ne var birakin centilmenliktir deriz ,sonumuz eskisehir bursa gibi birsey olur ..

Yorum

• Zamaninda ergun gursoy isimli truva ati bizi gsnin kankasi yapti ustelik uc kurusluk bir katkisi yokken gsye yatan takima cikardilar adimizi yok yere. Simdi de ahmet nur cebi ve senol gunes ile iyi iliskiler gutmek icin bir bjk kankaligi aldi basini gidiyor. Bana ne yahu gsye ,bjkye hizmet eden adamin Trabzonlulugundan, var mi bir faydasi bana?

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zamaninda ergun gursoy isimli truva ati bizi gsnin kankasi yapti ustelik uc kurusluk bir katkisi yokken gsye yatan takima cikardilar adimizi yok yere. Simdi de ahmet nur cebi ve senol gunes ile iyi iliskiler gutmek icin bir bjk kankaligi aldi basini gidiyor. Bana ne yahu gsye ,bjkye hizmet eden adamin Trabzonlulugundan, var mi bir faydasi bana?

Aynen oyle zamaninda gaysey sempatizanligi yapilmaya calisilmisti sehirde son 3 4 yildir da 8 tas ve bunlar ne hikmetse hep yoneticiler tarafindan yapiliyor..

Yorum

• nedir bu sekiztas sempetizanligi bu forumun yöneticileri yok mu gitsinler başka foruma . forum yönetimini görevini yapmaya davet ediyorum.

O ruh geri gelecek
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X