Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu tweet'i eleştirmek kusura bakmayın ama aşağılık kompleksinden başka bir şey değil. Bu gibi tebriklere tahammülümüz olsun, olmalı.
    Simdi ben de buna destek vermek Istanbul ve bjk saksakciligindan baska birsey degildir desem ve yumusatmak icin kusura bakmayin ama diye girizgah yapsam nasil olur? Lafimizi bilip de yazalim bence

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• Trabzonspor bulundugu noktaya sozde buyuk ozde şikecilerle seviserek yada yalakalik yaparak gelmemistir bundan sonrada buna ihtiyaci yoktur bu boyle biline..trabzonspor tarihinin en onemli macinin oldugu gune derbi maci koyan zihniyet ve buna ses cikarmayan 3 ezik tebrik edilmez sadece yerilir!!!
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ramos-Pique dünya kamuoyunda kapışırken
        bizde biri Şenol'un şampiyonluğuna sevinir
        diğeri beşiktaşı tebrik eder

iyice karga sevici bir camia olup çıktık
        bugün buna aşağılık kompleksi diyenler
        fener/galata şampiyon olduğunda tebrik mesajlarını
        komidinin üstüne bıraksın

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor bulundugu noktaya sozde buyuk ozde şikecilerle seviserek yada yalakalik yaparak gelmemistir bundan sonrada buna ihtiyaci yoktur bu boyle biline..trabzonspor tarihinin en onemli macinin oldugu gune derbi maci koyan zihniyet ve buna ses cikarmayan 3 ezik tebrik edilmez sadece yerilir!!!
          alt tarafi bir futbol maci yahu ne cok anlam yukluyorsunuz..trabzonspor bulundugu noktaya sahada mucadele ederek geldi, eee sonuc?komple butun diger takimlara ve taraftarlara dusman mi olalim..neyin cakasini satiyoruz?
          muharrem usta gayet guzel abarti olmayan bir dille rakibini avrupa macinda tebrik etti ne var bunda?bu bizi niye rahatsiz ediyor.dis dunya ile baglantisi kesilmis izole edilmis bir yerde mi yasiyorsunuz,cevrenizde baska takimi tutan kimse yok mu?
          baskan bu hareketi yapti diye istanbula nasil yalakalik yapmis oluyoruz,sevismis oluyoruz.bir seyi de abartmayin.uyduruk bir futbol maci yuzunden insanlar birbirine dusman olup ciksin,herkes birbirine sayip sovsun,bu mu yani?

iho ile birlikte bu ulkede en sevimsiz takim olduk,ona atar yaptik buna gider yaptik..sonuc?itibari kalmayan,gucsuz,batmakta olan bir kulup birakti gitti.

muharrem usta trabzonspor'u sahada guclu yapsin yeter,itibar zaten kendiliginden geliyor.kaldi ki medeni toplumlarda bu hareketler insanlik gostergesi.
          15 yasinda kani kaynayan cocuk agziyla baskani elestirmek is degil.

sahsen eli kalem tutan konusmasiyla fark yaratan baskanimiz oldugu icin kendisiyle gurur duyuyorum.turk futbolundaki maganda baskanlar arasinda resmen kalitesini konusturuyor..kara cahil adamlardan gina gelmisti..
          En son tristram tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 14:40.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ortada kazanilan bir basari olsa ve tebrik etse eyvallah da ortada bir basari yok. Gitmis elenmis iste.
            Ustelik sirinlik yapmaya calistigi takimin baskaninin Trabzonspor ile ilgili dambur dumbur bircok soylemi oldu. Sike davasi ile ilgili "Trabzonspor da temiz degil" diyen ,Akyazi stadina varos diyen ,fikonun takimini tebrik etmesi dogalsa insanlarin da bunu elestirmesi gayet dogal.dusmanlik beslesin saldirgan olsun demiyoruz elbette ama boyle goygoylara da gerek yok. Ben bize yapmacik sevgi gosterisinde bulunan bir bjkli yonetici yada baskan gormedim daha.

iste daha ne istiyoruz

onlardan seviye olarak nekadar üstün oldugumuzun kaniti bu yazin

iho´ylan bu seviyemiz onlarin seviyesine düsmüstü, bugün yine olmasi gereken yerlere tirmaniyor

benim baskanim böyle fark yaratiyorsa bundan memnun olurum ben

fiko istedigi kadar afkursun, it ürür kervan yürür bosuna demediler
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bu işler çabuk döner, eleştirilebilir bir konu. bence suni bir gündem, 50 yıl tartışsan bir sonuca varamazsın, yani boş işler. fikret gibi konuşmasından daha olumlu bulurum. başkanın kendi tarzı deyip geçersin. onlar böyle davranmaz fikrini kabul etmiyorum. biz onlar gibi olmak zorunda değiliz. ayrıca her şampiyon alkışlanmaz, güzel futbol alkışlanabilir. yenilgiyi doğru karşılamak, rakibi tebrik etmek, komplekslerini aşmak güçlü sporcular yetiştirmek için iyi bir başlangıç olabilir. mental olarak daha güçlü bir klüp olabiliriz bu anlayışla.

büyüklerle sevişmek saha içiyle alakalı bir konu. sahada çatır çatır oynamayan, istanbul takımlarına teslim olan bir klüp gördüğünüzde eleştirebilirsiniz. daha çok klüp geleneğiyle alakalı. istanbul takımlarının üyesi klüp başkanına sahip olmak, omurga sahibi olmamak, şampiyonluk hedefine sahip olmamak ile ilgili daha derin konular. en ufak şeyde gündeme getirmek değerini düşürür bu sözün.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iste daha ne istiyoruz

onlardan seviye olarak nekadar üstün oldugumuzun kaniti bu yazin

iho´ylan bu seviyemiz onlarin seviyesine düsmüstü, bugün yine olmasi gereken yerlere tirmaniyor

benim baskanim böyle fark yaratiyorsa bundan memnun olurum ben

fiko istedigi kadar afkursun, it ürür kervan yürür bosuna demediler
                Bu da farkli bir bakis acisi tabi. Ben sahsen beni iplemeyeni iplemem.

Yorum

• Bu şike yapmak,yapınca cezadan yırtmak sadece Fb için mi kötü bir şey,bizle alakası olmadığı için mi Bjk'nin de aynı durumda olduğunu görmezden geliyor başkan?Bu ahlaksızlık değil mi?
                  En son sasone tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 15:22.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu da farkli bir bakis acisi tabi. Ben sahsen beni iplemeyeni iplemem.

sahsi meselerde normaldir

ama sen ülkenin en büyük camiyasindan birinin lideriysen sahsi gururlarini eleyip o toplulugu hedefe tasiyacak uslupda takinmaya mecbursun

olay basit, gs in mottosu bile en lerin ve ilklerin takimiymis, yani tek hedef kupa
                    sikeciler biz bize yeteriz diyerek zaten kendi alanini bile sinirlamis, disari dogru positif yaklasim imkansiz
                    8jk ergen cocuklar gibi kilot degisir gibi degisiyor durusunu, dün anarsist begün efendi oldular, yani ne olmak istediklerini kendileri bile bilmiyor

biz ezelinden beri fırtına ihtilal efsane diyoruz

ihtilal yapmak icin kucaklayici, örnek kisilik olmak kacinilmaz, statükoyu tek basina yikamiyorsun, 84 den sonrada sadece 1 kez basardik
                    onu basarirkende sadri sener gibi sempatik bir liderimiz vardi yine.
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Güçle sevişme ve normalleşme durumları tam gaz devam Trabzon'un hakkı hukuku hikaye, olur öyle şeyler, büyütmeye gerek yok. Önemli olan ÜLKE FİTBOLU ! Tebrikler ve teşekkürler Şenol'un 50 yılda görmediği haksızlığı (!) şikecilerde gören bejiktaşına. Hatta muju muju...
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Ustanın acıklamasına birşey demem ama Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılsaydı ozaman tepkimi koyardım. Benim için bütün takımların canı cehenneme şike sezonundan sonra , dünde Lyon ' u destekledim.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güçle sevişme ve normalleşme durumları tam gaz devam Trabzon'un hakkı hukuku hikaye, olur öyle şeyler, büyütmeye gerek yok. Önemli olan ÜLKE FİTBOLU ! Tebrikler ve teşekkürler Şenol'un 50 yılda görmediği haksızlığı (!) şikecilerde gören bejiktaşına. Hatta muju muju...
                          Ya allah aşkına anlamıyorum sizi. Bu zihniyet ne kadar daha devam edecek abi?
                          Şenol Güneş "50 yıldır görmediğim haksızlığı Beşiktaşta gördüm" demedi. Tam tersi "50 yıldır gördüğüm haksızlıkla karşı karşıyayım" dedi.
                          İsterseniz açın bir daha dinleyin. İnsanlara da haksızlık etmeyin. O bel altı vurduğunuz Şenol Güneş'ten daha fazla zarar veriyorsunuz bu kulübe.

Yorum

• Twitter hesabından yapılan basit bir olay ama bizi olumlu etkiler. Bir de şu açıdan değerlendirelim, Gs paylaşımı gün boyunca tepki çekti, Usta nın paylaşımı örnek gösterilip alkışlandı ve sempati topladı. Kazanan kim oldu ? Belki yarın kanlı bıçaklı oluruz bilemem ama herkese atar gider yaparak şampiyon olunmaz, imaj ve itibar burada devreye giriyor...

Gelecek sezon şampiyonluğa oynarsak geri dönüşleri olabilir, bunlar ince detaylar. Şampiyonluğa oynarsak diplomasi dediğimiz şeye de ihtiyacımız olacak... Mesela şu an ne kadar Bjk li tanıyorsam, İho dönemiyle tamamen zıt konuşuyorlar. Adamlar ''Bjk olmazsa Ts olsun'' demeye başladılar. Anadolu da bize tekrar sempati duymaya başladı ama alttan 2 tane şerefsiz namussuz şikeci takım geliyor o kötü olacak. Düştükleri gibi geliyorlar fenerin metresleri.

Bu arada kargalardan nefret ederim, İstanbullular benim için eşittir hiçbir farkları yok ama şampiyonluğa oynarken taht oyunlarına ihtiyaç olacak, mecburuz. Düşmanımın düşmanı hesapları devreye girecek, o kadar kolay olmuyor şampiyon olmak. Medyayı da arkamıza almak lazım, algı algı algı... Muharrem bey çalışıyor, elleşmeyin adamcağıza...
                            En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 16:45.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Başkan sen bu taraftara fazlasin bizlere Iho mustehak

Yorum

• FIFA'ya gidiyoruz,CAS kararlarına göre Bjk da şikeden ceza almadı,küme düşürülme olursa bunlardan biri de Bjk olacak,o zaman görürüz bu sevgi pıtırcıklarını.
                                Ayrıca FB'liler biz de Panatinakhos'u iki maçtır yeniyoruz,bizi neden tebrik etmiyorsun diye soruyorlar haklı olarak,sonuçta ikisi de şike yapmış ve ceza almamış takım.Şikeyi bize karşı yapanlara tavrımız var da,başkasına karşı yapanlara eyvallah mı diyeceğiz.
                                Ahlak bunun neresinde?
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X