Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!

En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 29.12.2016, 03:50.

Yorum

• Muharrem Bey, AKP il teşkilatında yatıp kalkacağına git Başkan olduğun kulübünle ilgilen! Senin yaptığın ayıp.
      En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 29.12.2016, 04:17.

Yorum

• Ya senle olacak ya da hiç olmayacak . Arkandayız başkan

Yorum

• Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hacıosmanoğlu vol2
            usta hacıosmanoğlundan daha kötü değil ha
            trabzonspor a sadece bu ikisinden birinin başkan olacağını bilsem hacıosmanoğlu derim

o derece
            Sussak daha iyi diyorum ama dayanamıyorum, İHO' nun kurduğu kadronun yanından geçemez Usta' nın takımı.
            İHO zamanında, Avrupa zaten cepte, bu takımı neden şampiyon yapamıyor diye kızıyorduk!!
            Çok büyük bir hayal kırıklığı Muharrem Usta.
            efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• ey usta ekonomik durum ... de değil
              borç batağına sürekle beni yeter ki sportif başarı gelsin artık. Sportif başarıyla beraber borç ödenebilirliği artacaktır.
              HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Yumlu ve yavru'nun maaşları zamlanip sözleşmelerini uzatan ve üstüne bunları alternatifsiz kadroda tutan adam bana vizyondan falan bahsedemez. Bırak siyasi hesaplarını ya da işin ve ticaretin gereği başkalarının sözleri ve boyunduruğu altında kararlar alıyorsan bırak yakamızı. Her daha beteri olmaz dediğimizde daha beteri oluyor 2.lige takımı sürüklemeden bırak o koltuğu. Beceremiyorsan bazı şeyleri başaramıyorsun veya izin vermiyorlarsa yapacaklarına istifa da bir hizmettir.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Takimi bitirmeye and icmis usta..artik proje olduguna inanmaya basladim..1 senede nereden nereye..azcik onurun varsa birakir gidersin ama ipin senin elinde degil git demedikce gitmeyeceksin..tarihin en rezil kotu baskani olarak adini teneke harflerle yazdirdin sayin usta bununla ovunebilirsin..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yaşı büyük abiler söylesin Trabzonspor tarihinde bu kadar yalan ve dolana sahip bir dönem görmüşlermidir?

Yorum

• takımın herhangi bir başarısı yok sonuçlar ortada kızılcabölük diyorum başkan.

Yorum

• Artik bundan sonra altyapidakiler oynasin diyenede cok pis küfür ederim burda.Bugün sahada Yumlu,Zeki,Yusuf,Abdulkadir ve Akbas vardi ne oldu.Bu yeteneksizleri özevlat diye oynataninda ta.......................
                        iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaşı büyük abiler söylesin Trabzonspor tarihinde bu kadar yalan ve dolana sahip bir dönem görmüşlermidir?
                          nuri albayrak döneminde de acayip yalan dolan vardı..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• [MENTION=32860]memozcan[/MENTION] Deme abi bu kadar duygularla oynanan bir dönem olduğunu sanmıyorum az buçuk hatırlıyorum.

Yorum

• m usta bitmiş etrafını hatta kendi kurduğu yönetim.kurulunu yonetemedigini düşünüyorum TRABZONSPOR.umrunda değil başkanlıktan sonra neler yapacağını planlıyor . suan için kullanıyor TRABZONSPOR başkanlığını

O ruh geri gelecek
                              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nuri albayrak döneminde de acayip yalan dolan vardı..
                                usta / albayrak
                                ortak noktalar ?
                                istanbul / akp / iş adamları

benim kafama iyice yattı artık bu trabzonu bitirme işi
                                her şey mi tesadüf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X