Trabzonsporumuz'un Başkanı Muharrem Usta!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Muharrem Bey, AKP il teşkilatında yatıp kalkacağına git Başkan olduğun kulübünle ilgilen! Senin yaptığın ayıp.En son BlackPanther tarafından düzenlendi; 29.12.2016, 04:17.
Yorum
-
İlk olarak werneke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
hacıosmanoğlu vol2
usta hacıosmanoğlundan daha kötü değil ha
trabzonspor a sadece bu ikisinden birinin başkan olacağını bilsem hacıosmanoğlu derim
o derece
İHO zamanında, Avrupa zaten cepte, bu takımı neden şampiyon yapamıyor diye kızıyorduk!!
Çok büyük bir hayal kırıklığı Muharrem Usta.efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR
Yorum
-
Yumlu ve yavru'nun maaşları zamlanip sözleşmelerini uzatan ve üstüne bunları alternatifsiz kadroda tutan adam bana vizyondan falan bahsedemez. Bırak siyasi hesaplarını ya da işin ve ticaretin gereği başkalarının sözleri ve boyunduruğu altında kararlar alıyorsan bırak yakamızı. Her daha beteri olmaz dediğimizde daha beteri oluyor 2.lige takımı sürüklemeden bırak o koltuğu. Beceremiyorsan bazı şeyleri başaramıyorsun veya izin vermiyorlarsa yapacaklarına istifa da bir hizmettir.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Takimi bitirmeye and icmis usta..artik proje olduguna inanmaya basladim..1 senede nereden nereye..azcik onurun varsa birakir gidersin ama ipin senin elinde degil git demedikce gitmeyeceksin..tarihin en rezil kotu baskani olarak adini teneke harflerle yazdirdin sayin usta bununla ovunebilirsin..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşı büyük abiler söylesin Trabzonspor tarihinde bu kadar yalan ve dolana sahip bir dönem görmüşlermidir?Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenuri albayrak döneminde de acayip yalan dolan vardı..
ortak noktalar ?
istanbul / akp / iş adamları
benim kafama iyice yattı artık bu trabzonu bitirme işi
her şey mi tesadüf
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum