trabzonspor için kurtuluş reçetelerine bakıyorum da biri hanya diyor diğeri konya.. biri istanbul boğazı diyor diğeri bering boğazı.. bu kadar mı farklı ve zıt görüş olur arkadaş!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer iyidir hoştur ama yeter arkadaş,ne ÖzkaN Sümer'i?
Bu kadar Dejavu bu camiaya çok fazla.
Getirin işi bilen bir Alman yeter....No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Yukarıda arkadaşın paylaştığı twittlerden çıkardığım Aydın tüm suçu Ersun Hocaya atmış ve istifasını istiyor Başkan da kabul etmeyince passiv göreve geçmiş böyle adamlar tehlikelidir yarın devre arası transferleri tutarsa takım bir ivme yakalarsa Nevzat Bey yönetimin içindeki başarısız ve kırgın biri olarak istifa eder büyük ihtimal.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Özkan Sümer hangi akademik bilgisi ve tecrübesi var ki oyuncu izlemenin başına getirilebiliyor.
Yönetime yol, yordam gösterecek birisi hiç mi yok ? Bu kadar mı ayağa düştük.
3 ME'yu Mustafa, Yusuf, Akbaş, Uğur, Zeki'ye vereceğinize.
Atıyorum Lucescu'nun scout ekibini transfer etseniz kulüp böyle çalkantılı dönem geçirmezdi.
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor bir dönemden geçiyoruz.
Gerekli önlemler alinmazsa bu sene kesin düseriz.
Ve 50.yil da sampiyonlugu 1.ligde yasariz.
Durum vahim bu takim organizasyon anlaminda ,gol anlaminda sifir.
Bunda hocanin payi büyük, artik sabir felan hikaye hoca da yönetimde acilen gitmeli.
Camia artik bütünlesip herkesin hemfikir oldugu bir yönetim çikarmali.
Hocaliga yarim sezonluguna Yilmaz Vural ile anlasip kümede kalmaliyiz, tabi burda devre arasi takviye sart.
Düsmeyiz diyenlerde neye dayanarak konusuyorlarsa artik.
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukarıda arkadaşın paylaştığı twittlerden çıkardığım Aydın tüm suçu Ersun Hocaya atmış ve istifasını istiyor Başkan da kabul etmeyince passiv göreve geçmiş böyle adamlar tehlikelidir yarın devre arası transferleri tutarsa takım bir ivme yakalarsa Nevzat Bey yönetimin içindeki başarısız ve kırgın biri olarak istifa eder büyük ihtimal.
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor bir dönemden geçiyoruz.
Gerekli önlemler alinmazsa bu sene kesin düseriz.
Ve 50.yil da sampiyonlugu 1.ligde yasariz.
Durum vahim bu takim organizasyon anlaminda ,gol anlaminda sifir.
Bunda hocanin payi büyük, artik sabir felan hikaye hoca da yönetimde acilen gitmeli.
Camia artik bütünlesip herkesin hemfikir oldugu bir yönetim çikarmali.
Hocaliga yarim sezonluguna Yilmaz Vural ile anlasip kümede kalmaliyiz, tabi burda devre arasi takviye sart.
Düsmeyiz diyenlerde neye dayanarak konusuyorlarsa artik.
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalk
benlen ayni yastasin
2002 yi hatirliyorsundur
3. hafta brezilyalilar isyani sonrasi 9 puanli takimin keskin düsüsü
2. yari berbat kadroda o armanin ayaklanisini unuttunmu...
28 haftada 38 puan, kadro disilar...
son 6 hafta 2 beraberliklen rahat gecen son
o arma orada oldugu sürece bu takim düsmez
düsürülemez"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearmaya
benlen ayni yastasin
2002 yi hatirliyorsundur
3. hafta brezilyalilar isyani sonrasi 9 puanli takimin keskin düsüsü
2. yari berbat kadroda o armanin ayaklanisini unuttunmu...
28 haftada 38 puan, kadro disilar...
son 6 hafta 2 beraberliklen rahat gecen son
o arma orada oldugu sürece bu takim düsmez
düsürülemez
Bu takim yenilgiyi aliskanlik edinip buna reaksyondan aciz.
Ve o dönem hakemler ve tff bu kadar üstümüze gelmiyordu diye hatirliyorum.
Selçuk insallah senin dedigin gibi olir benimde temennim o yönde ama durum iyi degil.
Acilen birseyler yapilmali diye düsünüyorum.
Envoyé de mon ECHO_SMART_4G en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
Trabzonspor dusmez mottosu 2011 oncesinde kaldi..sike mucadelemiz devam ettigi surece hakemler tff uzerimize oynamaya devam etcek gozumuzun yasina bakmazlar sikecilerin dusecegi kesin fifa sonrasi bizide yanlarinda getirip akillarinca intikam almak icin herseyi yapcaklardir oylede oluyor zaten her mac yasadiklarimiz ortada..isi sıkı tutmazsak hersey olabilir..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Trabzonspor düşmez de düşmesinden niye bu kadar koekuluyor onu anlamadim farzedin düştü fare gibi gemiyi terkedecekler varsa hic durmasinlar belki camia silkinme yasar belki oz evlatlarin aslinda bu camianın iliklerini nasil kemirdiklerini bazilari da görmüş olur
Yorum
-
Gülerek yaşıyorum , diye bir şarkı vardı....Hayır hayır Alkışlarla Yaşıyorum'du doğrusu.
Neyse...
EY'yi kurtarma adına ortaya atılanlar aynen yukarıda yazılanlar gibi...Colman denen adam bu klüpte kaldığı (sanırım) 5-6 yılda topu topu 1 sezon adam gibi top oynamış ( o da piyasa yapıp gitmek içindi ama ne Portekiz takımına ne de gs'ye transferi olmadı o dönem) sonraki sezonlarda yatmış ve beleşten para kazanmış bu klüpten geçen paracı grubundandır.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGülerek yaşıyorum , diye bir şarkı vardı....Hayır hayır Alkışlarla Yaşıyorum'du doğrusu.
Neyse...
EY'yi kurtarma adına ortaya atılanlar aynen yukarıda yazılanlar gibi...Colman denen adam bu klüpte kaldığı (sanırım) 5-6 yılda topu topu 1 sezon adam gibi top oynamış ( o da piyasa yapıp gitmek içindi ama ne Portekiz takımına ne de gs'ye transferi olmadı o dönem) sonraki sezonlarda yatmış ve beleşten para kazanmış bu klüpten geçen paracı grubundandır.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum