Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Siz böyle herkesi aşşagılamya devam edin sonra insanlardan saygı bekleyin.

Afedersiniz ama cok beklersiniz.
    Sürekli yalan konuşuyorsun,sürekli iftira atıyorsun,
    bundan önceki mesajında ; eleştiren herkese laf sokuyorsun dedin bu yalan ve iftira,
    şimdi ise herkesi aşağıladığımdan bahsetmişsin yine yalan ve iftira,
    bach72 nin kalemi 1-2 kişi harici senin bu dediğini diyecek bu forumda 1 kişi çıksın ben bir daha uğramam buraya bu kadar iddalıyım,
    bunu derken yalancı ve iftiracı olduğunu ıspatlamak için söylüyorum,
    son olarak ta ben saygı falan beklemiyorum,o havaya niye girdin onu da anlayamadım.

Şurda iyi kötü karalayıp çıkıyoruz,
    ben TS düşmanı belli kişiler harici kimseyi kırmayıp üzmezken,herkesle iyi geçinirken,senin bana ilk verdiğin cevaba bakıp (aç tekrar bi bak hiç yaşına ve kardeşliğe yakışıyor mu) mahçup olman lazımken,abi veya renktaş artık nasıl hitap edersen,seni kast etmedim falan demen gerekirken hala daha çocuk gibi cevaplar veriyorsun.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Forum yöneticisi kimliğimle değil de buranın bir üyesi olarak şunu söylemek istiyorum.
      Ertan abi, bu forumda asla ve asla üyeleri kırıcı ve aşağılayıcı konuşmaz.Tarzı değildir.
      Kusura bakmayın ama Ertan abiyle münakaşa içine girilmişse, o arkadaşların kendi tavırlarını değerlendirmelerini tavsiye ederim.
      Lütfen bu ifademle, olaylara taraflı gözle baktığım anlaşılmasın...

Hayat o kadar da zor değil.Şurada herkes birbirinin yüzüne bakıyor gibi,Ertan abinin dediği gibi karalıyoruz bir şeyler ve çıkıyoruz.Çok da asıp kesmemek lazım diye düşünüyorum...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        iho bile bu kulüpte istifa etmeden, ettirilmeden görev süresinin sonuna kadar iş başında kalabildiyse Usta yönetimi de bunu fazla fazla hak ediyor. kongre zırvalıklarını bir kenara bırakıp bu yönetimin arkasında olunması gerektiğinin ben de taraftarıyım. sabır derken neye sabır gösterileceğinin konusunu ayrı tutmakla birlikte bu yönetim görev süresinin sonuna kadar görevinin başında kalmalıdır.

benim değinmek istediğim konu Başkan için sıkça okuduğum başka opsiyonumuz yok, son şansımız, Allahın lütfu gibi söylemler. sabredelim ama sabretmemizin gerekçesi asla bunlar olamaz. biz öyle bir kulüp değiliz. eminim kastınız bu değildir ama bu tür cümleler sanki kulübü küçültücü ifadeler gibi geliyor. bu başkan da başarısız olursa amatör lige kadar düşecek bir süreç başlamayacak sonuçta.başka kim var diyebilirsiniz ama Usta da 3 yıl öncesine kadar herkesçe tanınmayan, kulüp üyeliği dahi olmayan birisiydi. kimbilir başka kimler vardır.
        Renktaş son paragrafta bahsettiğinin aynısını düşünüyorum
        burda sen haklısın aslında,bu kadar büyütmemek lazım M.Usta'yı ama ben şike sürecindeki Trabzonsporun sahipsizliğini ve İho gibi başkanları gördükten sonra çıta o kadar düştü ki dedim bu memlekette daha iyisi yok
        Şöyle anlatıyım (inşallah doğru anlatabilirim),
        kime karşı kıl payı kaybetti M.Usta C.Hekimoğluna karşı,
        Celil bey dışardan gözlemlediğime göre çok sevilen,çok başarılı,çok iyi bir Trabzonsporlu,
        ben şahıs olarak saygı duyduğum bir TS li,
        ama artık kurumsallaşmadan,belli bir profesyonelliği yakalamadan ahbap çavuş ilişkileri ile büyük bir kulübün,kurumun başarılı olması imkansız bunu biliyorum,
        kişilik olarak demiyorum ama yönetim olarak İho nun 1 tık üstü olurdu fazlası olmazdı,
        başka kim gelip te yöneteek bizi,
        Ahmet Ağaoğlu gelmem diyor,
        Ali Ağaoğlu da gelmez,
        e kim kalıyor geriye,
        saha sonuçlarını düzeltemezsek,işler kötü giderse bir sonraki başkanımız C.Hekimoğlu,
        Celil bey M.Usta dan daha iyi bir profil çizebilir mi,en fazla o da Maluda lar Constantlar getirir o da işte korktuğumuz mali uçuruma götürür bizi,sonrası Ankaragücü,Kocaelispor Allah göstermesin,
        ilerde belki bizim forumdan bile en kral başkan çıkabilir ama 1-2 yanlış yönetim ile ilerde Trabzonspor diye bir takım olmayabilir,
        seni okuyunca hak veriyorum,kendime kızıp adam haklı o kadar da değil diyorum ama zihnim aynısını demiyor
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forum yöneticisi kimliğimle değil de buranın bir üyesi olarak şunu söylemek istiyorum.
          Ertan abi, bu forumda asla ve asla üyeleri kırıcı ve aşağılayıcı konuşmaz.Tarzı değildir.
          Kusura bakmayın ama Ertan abiyle münakaşa içine girilmişse, o arkadaşların kendi tavırlarını değerlendirmelerini tavsiye ederim.
          Lütfen bu ifademle, olaylara taraflı gözle baktığım anlaşılmasın...

Hayat o kadar da zor değil.Şurada herkes birbirinin yüzüne bakıyor gibi,Ertan abinin dediği gibi karalıyoruz bir şeyler ve çıkıyoruz.Çok da asıp kesmemek lazım diye düşünüyorum...
          Allah razı olsun İlkerim düşüncelerin için,yönetici sıfatı ile değil forum arkadaşı olarak yazdığını biliyorum,teşekkür ederim.

Gerçekten hayatta en son yapacağım işlerdir o ithamlar,
          hatta eğer öyle bir kişiliğe büründüğüm gün Allah canımı alsın diyecek kadar da kalenderimdir,öyle yaşamışımdır bu yaşıma kadar.

Aslında Asil Hamsi ile çok kereler karşılıklı yazıp çizmişimdir,
          hiç gerilmedik,hatta ben forumun % 99.5 ile gerilmedim,
          en son hatırladığım İsmail Saral Cardozo ya sürekli giydirince baba yiter gayri hiç hoş olmuyor dedim,o da abi haklısın deyince bin kere pişman oldum özür diledim,karşılıklı mahçup olup gönül aldık,
          fakat Asil Hamsi bana nasıl o kadar yazdı çizdi hala akıl sır erdiremiyorum.
          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 13:09.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ve bu isimlere takımı deneme tahtası haline getiren,tum fantezilerini gerceklestiren Ersun Hocada eklenmelidir.
            Ersun Hoca'nın durumunu tam bilemiyorum. Çünkü takım iyi çalışmış gözüküyor. Şimdiki durumu tam bilemediğim için net konuşamıyorum, bu konuda yönetime güvenmek istiyorum, kararı onlar vermeli.

Ama şuna katılıyorum, bir şekilde izlenmeli ve eğer bir yetersiz çalışma, disiplinsizlik durumu varsa gereği yapılmalı. Sabrederiz ama şu yapı ne kadar ümit veriyor tartışılır.

Ben bu eski alışkanlıklara sahip isimleri görmek istemiyorum.
            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sürekli yalan konuşuyorsun,sürekli iftira atıyorsun,
              bundan önceki mesajında ; eleştiren herkese laf sokuyorsun dedin bu yalan ve iftira,
              şimdi ise herkesi aşağıladığımdan bahsetmişsin yine yalan ve iftira,
              bach72 nin kalemi 1-2 kişi harici senin bu dediğini diyecek bu forumda 1 kişi çıksın ben bir daha uğramam buraya bu kadar iddalıyım,
              bunu derken yalancı ve iftiracı olduğunu ıspatlamak için söylüyorum,
              son olarak ta ben saygı falan beklemiyorum,o havaya niye girdin onu da anlayamadım.

Şurda iyi kötü karalayıp çıkıyoruz,
              ben TS düşmanı belli kişiler harici kimseyi kırmayıp üzmezken,herkesle iyi geçinirken,senin bana ilk verdiğin cevaba bakıp (aç tekrar bi bak hiç yaşına ve kardeşliğe yakışıyor mu) mahçup olman lazımken,abi veya renktaş artık nasıl hitap edersen,seni kast etmedim falan demen gerekirken hala daha çocuk gibi cevaplar veriyorsun.
              daha iki dakika once bana 17 yasında gibi yazıyorsun dedin.

Yav neyse basın gozun Allaha emanet.Kime ne yazarsan yaz.Dogru bildigini yap.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Bir arkadasin dedigi gibi tali konulardan siyrilip saha icine donmus olmamiz bile buyuk basari bizim icinSaha sonuclari ve kadro muhendisliginde yapiln bir takim hatalar haric yonetimibasarili buluyorum.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• 6 macta 4 maglubiyet alan rezil bir takımın başkanı olarak milli arada bazı tedbirler alır diye umuyordum ama yanılmışım kendisinin görüşü sabretmemiz yönünde ve herşeyin zamanla düzeleceğini umuyormuş.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    6 macta 4 maglubiyet alan rezil bir takımın başkanı olarak milli arada bazı tedbirler alır diye umuyordum ama yanılmışım kendisinin görüşü sabretmemiz yönünde ve herşeyin zamanla düzeleceğini umuyormuş.
                    nasıl tedbirler alabilir ki, hepsi hava civa onların, ben yaptım oldu diyen adamların tarzı, birşey olduğu da yok, olmuş gibi yapılıyor. zaten durumu düzeltmek için yapılan aşırı müdahaleler sonucu buradayız. sorun saha içinde, onu da hoca çözecek.

Yorum

• Başkan bedava bilet olayını hiç anlamamış gibi.
                      Önemli olan biletten para kazanmak değil,ne olduğu belirsiz kişilerin stada girişini engellemek.
                      Şimdi yönetim sponsorlarla birlikte etrafa bilet dağıtma peşinde.Yazık.

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan bedava bilet olayını hiç anlamamış gibi.
                        Önemli olan biletten para kazanmak değil,ne olduğu belirsiz kişilerin stada girişini engellemek.
                        Şimdi yönetim sponsorlarla birlikte etrafa bilet dağıtma peşinde.Yazık.
                        Passolig sistemi bunun için kurulmadı mı?
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetime helal olsun
                          bir de saha sonuçları düzelirse geleceğe ümitle bakabiliriz.
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu tablo doğruysa şayet çok sevindim.
                            İnşallah daha da artacaktır.
                            Hamiş

Yorum

• 2016 ilk çeyrek (Haziran-Ağustos) mali raporları yayınlandığında Yönetime Yönelik Eleştiriler başlığında paylaşmış ancak yorum yapmamıştım. Üstte sadece gelirleri gösteren tablo taraftarlarımızı sevindirmiş. Doğrusu buna şaşırdım. Çünkü ortada sevinilecek bir şey göremedim (Konu hakkında yeterli bilgim olsa da uzman sayılmam. İş Analisti'yim, daha detaylı Mali Analiz yapacak muhasebeci, mali müşavir, finansçı dostların bilgilendirmesi hepimiz için faydalı olacaktır). Giderler ve borçlara baktınız mı dostlar? Onlar ne olmuş?

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Mali durumu tek bir kalem üzerinden değerlendirmek hiç sağlıklı değil, üstüne sizi yanıltır. Lütfen raporun tamamına göz atın.

Raporun orjinali: https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/559046
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.10.2016, 10:01.
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• @futbolekonomi <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 15 Min.vor 15 Minuten</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 16px; font-family: inherit; margin: 1px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; background-image: none; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; border-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right;">Übersetzung anzeigen</button>

KAP'taki bilgilere göre 4 kulübünKısaVadeli yükümlülükleri 2.2 MiaTL'na ulaşmış durumda.En yüksek yükümlülük GS'da

4 Kulübün kısa vadeli finansal borçları toplamı 968.4; Uzun vadeli finansal borçları toplamı 830.9 Mio TL'na ulaştı.
                                4 Kulübün KV+UV fin. Borçları toplamı 1.8 Mia TL'na; KV+ UV Yükümlülükleri toplamı da 3.4 Mia TL'na ulaşıyor.

4 Kulübün Toplam özkaynakları 1.5 Milyar ekside.
                                4 Kulübün toplam geçmiş (Birikmiş zararları) 2.1 Mia TL, cari yıl zararları toplamı ise -18.5 Milyon TL civarında

Bazı kulüplerin finansal borçları çok da azalmamış olmasına karşın, finansman Giderleri düşmüş görünüyor.
                                4BüyükKulübün TTK 324'e takılmamaları özkaynakAçıklarını gidermelerine bağlı.Mali disiplin yetmezİlave paraLazım.

birde bu aciklama var
                                SPK Başkanı, "Kulüplere 5 yıl süre verdik. Ancak durumları vahim. Kulüplerin yeni sahibi hisse çoğunluğu kimdeyse onun eline geçebilir".

bunlan beraber ustanin yaptigi mali atilim dahada degerleniyor

En son selcuk tarafından düzenlendi; 13.10.2016, 11:21.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X