Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En azından sorunun teknik, taktiksel oyuncu yeterliliği ile alakalı olduğunu biliyoruz. Saha içine dönmeyi başardık yani. Geçen sene daha iyi bir takim vardı demek yetmiyor. Takım var ama oyuncuların parası ödenmiyor, her antremanda kavga var, biz kağıt üstünde isim yazınca tatmin oluyoruz ama sahaya yansımıyor kalite. Bunlar olduğu için teknik taktik konusamiyorduk, cunku anlamı yoktu.

Şimdi hocayı transferleri oyuncuları eleştirme şansımız var, sorun teknik. Takım olmak için epey süre lazim ama bu dönem için pratik çözümler üretilebilir, bir kaç tecrübeli oyuncu transfer edilebilirdi. Bu eleştiriler olur, yeter ki futbol konuşulsun.

Bu sorunlarla bir daha karşılaşmamak için katı bir ekonomik politika ve disiplin uygulamalarından taviz vermemek gerekiyor. takim eksik kaldı şampiyonluk için harcama yapmaya değer gibi düşünceler boşa çıkıyor. Cunku tavır çok önemli, taviz verdiğin an arkası gelir başarılı olsan da kısa vadeli kalır.

Doğru bir pratik oturttuğumuzda ne eleştirinin ne de desteğin bir zararı olmaz. Stad full dolu olmalı ama biletler de uygun olmalı, oyuncu alırken bütçe aşilmamalı ama taraftarı heyecanlandıracak bir oyun ve oyuncu mutlaka olmalı, taraftar eleştiri yapmalı ama bunu maç sırasında değil sonrasında ve gereksiz yerlere götürmeden yapmalı.

Bunları gerçekleştirmek için önümüzde bir şans var yeni bir başlangıç süreci var, sorun scout ekibinde değil, yeterli transferleri ben yapamadım diyen günahı az bir başkan var. Biz de az biraz reflekslerimizi değiştirelim. Herkesin katıldığı işleyen bir sistem otursun.
    En son artvints tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 13:01.

Yorum

• Ersun hoca ile devam ama eger anlasip da yol verirseniz ne olur Kurban Berdiyev hocayi takimin basina getirin sayin baskan...
      Yok efendim kadro yetersiz yok listenin 3.siradakini aldik gibi bahaneler uydurmaz... 1461 kadrosuyla bu ligde kalir o kadar iddialiyim... 5-3-2 oynatir pek zevk vermez ama bu sene ilk 5 kesin, seneye ilk 3, sonrasinda ilk 2 veya sampiyonluk kesin
      Ki bence simdi gelse seneye bu takimi sampiyonluga oynatir 3 4 transferle...
      Ersun hoca Senol hoca bunlar vasat altini vasat ya da vasat üstü yapamiyorlar yapamazlar.... bunlar vasati vasat üstü, vasat üstünü iyi, iyiyi çok iyi yaparlar.... Kurban hoca berbati vasat yapar örnek Rostov ve hatta Kazan'daki bazi dönemleri...
      "ya bu Yumlu'dan da kötü" "ya bu Aytaç'tan bile berbat" diyebilecegimiz oyuncularla yapti birçok seyi
      Bize ön elemede Anderlecht ve Ajax çiksa kusura bakmasin kimse ama hakli da olsak "ne kötü kura çektik" diye zirlar dururuz...
      Adam Anderlecht'i eledi, sonrasinda ise Ajax ile ya ilk ya da 2. karsilasma öncesi garip bir sekilde istifa etti, ama onun biraktigi takim/eser Ajax'i da eledi ve sampiyonlar ligi gruplarina kaldi...

Sirf disiplinlidir diye abuk subuk ve bize uyum saglamayacaklari belli olan alman hocalari yaziyorsak Kurban hocayi 61 kere daha fazla yazarim
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sadece o arkadasa degil eleştiren herkese laf sokmussunuz.

Bu arada cevap verip vermemeniz,beni degerli gormeniz benim adıma bir paye degil.

Tamamen sizi ilgilendiren bir karar.Benim acımdan cok onemli oldugunu soyleyemiyecegim.
        yaş 37 değil de 16 gibi bir cevap olmuş,
        neyse biz de ona göre konuşuruz bundan sonra.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Şimdilik sonuna kadar Usta.Sabır lazım başka opsiyonumuz yok,kim ne derse desin.
          Ama şu sportif başarısızlığın ve de umutsuzluğun olduğu ortamda bu 3 günlük izin saçmalığı da nedir?
          Takım çok başarılı olur da istersen 5 gün izin ver.
          Bu adamları bu şekilde rahat bırakarak toparlayacağını sanıyorsa yanılıyor.
          Eleştirim bu noktadadır.
          İzni veren muhtemelen Ersun hoca da olabilir ama o karar da yanlış.
          Toparlanmamız lazım artık...
          Ben de sabreden tayfadayım,ama taraftarın da bir şeyler görmek istemesini anlayışla karşılıyorum...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şimdilik sonuna kadar Usta.Sabır lazım başka opsiyonumuz yok,kim ne derse desin.
            Ama şu sportif başarısızlığın ve de umutsuzluğun olduğu ortamda bu 3 günlük izin saçmalığı da nedir?
            Eleştirim bu noktadadır.
            Ben de sabreden tayfadayım,ama taraftarın da bir şeyler görmek istemesini anlayışla karşılıyorum...
            Toplamda zaten 3 degil 5 gun ilker..
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Toplamda zaten 3 degil 5 gun ilker..
              İyice sıvamışlar yani...
              Arafilboylu

Yorum

Şimdilik sonuna kadar Usta.Sabır lazım başka opsiyonumuz yok,kim ne derse desin.
                Eleştirim bu noktadadır.
                Bu sezon tek heyecanım Akyazı stadı
                USTA Başkan'a güveniyorum.
                Takıma hiç güvenmiyorum
                Hoca konusunda çok endişeliyim. (Tamamen ümitsiz değilim)
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Kara cahil tayfası Aralık ayında kongre olacağına inanıyor.

Hem de %100 inanıyorlar.
                  10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Trabzonspor'un 25 bin üyesi var....

Aiadatını ödeyenlerin sayı 6285....

Oranı : %25...

her tarafta asıp kesen klübü masa başında kurtaran üyelerimizin %75 i daha 60 tl lik aidatlarını bile ödememişler....

Oysa listeyi biraz inceledim.. İho taraftarı yüzlerce kişinin aidatı bir şekilde ödenmiş....

Allah göstermesin Olağanüstü bir kongre oldu diyelim İhonun yüzlerce belki binlerce üyesi var şu anda oy kulalnabilecek....

Yani klavyeden masa başından klübü kurtaran ( !!!!! ) çok insan var lakin iş icraata gelince tökezliyoruz maalesef....

Ha Başkanı tabiki eleştireceğiz lakin 60 liralık aidatını bile ödememişsen klübü için gecesini gündüzüne katan Sayın Ustayıda eleştiremezsin Ersun Yanalıda....
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Eleştirim bu noktadadır.
                      Aynen,
                      bişiler görmek istiyoruz,
                      ne olursa olsun sabretmemiz lazım,bu başkan son şansımız diyorum ama takımın hali karamsarlığa itiyor insanı, takır takır top oynayamasak bile kimse bizi gözüne kestirememeli diyorum olmuyor,resmen lanetli gibiyiz,neyi denersek deneyelim hep eksik,hep yanlış oluyor kadro anlamında,takım olamama anlamında
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yaş 37 değil de 16 gibi bir cevap olmuş,
                          neyse biz de ona göre konuşuruz bundan sonra.
                          Siz böyle herkesi aşşagılamya devam edin sonra insanlardan saygı bekleyin.

Afedersiniz ama cok beklersiniz.
                          ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Eleştirim bu noktadadır.
                            İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen,
                            bişiler görmek istiyoruz,
                            ne olursa olsun sabretmemiz lazım,bu başkan son şansımız diyorum ama takımın hali karamsarlığa itiyor insanı, takır takır top oynayamasak bile kimse bizi gözüne kestirememeli diyorum olmuyor,resmen lanetli gibiyiz,neyi denersek deneyelim hep eksik,hep yanlış oluyor kadro anlamında,takım olamama anlamında
                            iho bile bu kulüpte istifa etmeden, ettirilmeden görev süresinin sonuna kadar iş başında kalabildiyse Usta yönetimi de bunu fazla fazla hak ediyor. kongre zırvalıklarını bir kenara bırakıp bu yönetimin arkasında olunması gerektiğinin ben de taraftarıyım. sabır derken neye sabır gösterileceğinin konusunu ayrı tutmakla birlikte bu yönetim görev süresinin sonuna kadar görevinin başında kalmalıdır.

benim değinmek istediğim konu Başkan için sıkça okuduğum başka opsiyonumuz yok, son şansımız, Allahın lütfu gibi söylemler. sabredelim ama sabretmemizin gerekçesi asla bunlar olamaz. biz öyle bir kulüp değiliz. eminim kastınız bu değildir ama bu tür cümleler sanki kulübü küçültücü ifadeler gibi geliyor. bu başkan da başarısız olursa amatör lige kadar düşecek bir süreç başlamayacak sonuçta.başka kim var diyebilirsiniz ama Usta da 3 yıl öncesine kadar herkesçe tanınmayan, kulüp üyeliği dahi olmayan birisiydi. kimbilir başka kimler vardır.
                            There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              iho bile bu kulüpte istifa etmeden, ettirilmeden görev süresinin sonuna kadar iş başında kalabildiyse Usta yönetimi de bunu fazla fazla hak ediyor. kongre zırvalıklarını bir kenara bırakıp bu yönetimin arkasında olunması gerektiğinin ben de taraftarıyım. sabır derken neye sabır gösterileceğinin konusunu ayrı tutmakla birlikte bu yönetim görev süresinin sonuna kadar görevinin başında kalmalıdır.

benim değinmek istediğim konu Başkan için sıkça okuduğum başka opsiyonumuz yok, son şansımız, Allahın lütfu gibi söylemler. sabredelim ama sabretmemizin gerekçesi asla bunlar olamaz. biz öyle bir kulüp değiliz. eminim kastınız bu değildir ama bu tür cümleler sanki kulübü küçültücü ifadeler gibi geliyor. bu başkan da başarısız olursa amatör lige kadar düşecek bir süreç başlamayacak sonuçta.başka kim var diyebilirsiniz ama Usta da 3 yıl öncesine kadar herkesçe tanınmayan, kulüp üyeliği dahi olmayan birisiydi. kimbilir başka kimler vardır.
                              Hemfikiriz,yalnız,başka opsiyonumuz yok derken demek istediğim,camiayı,Usta'dan başka birisi yönetemez değil.
                              En azından görev süresini doldurmalı,bu bakımdan opsiyonumuz yok,olmamalıdır da.
                              Tabi ki de kulübe küçültmeye yönelik bir durum söz konusuysa ki asla değil,sesimiz daha da fazla çıkar.
                              Ama şu safhada benim inandığım,Usta'nın küçülmüş kulübü (itibar ve ekonomik anlamda) düze çıkartmaya çalıştığıdır.

Sabretmemizin gerekçesi,bence tabi,Usta'nın hem ekonomik hem de sportif anlamda başarılı olacağıdır.Yanılıyor da olabilirim.Zaman gösterecek.
                              Ama ekonomik anlamda uçurumdan döndürdüğü kesin.
                              Sportif başarı konusunda da zamanı çoktan hak etti kanımca.
                              En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 12:44.
                              Arafilboylu

Yorum

• Sportif başarı konusunda,futbolcu temelinde bakarsak, yukarıda Murat'ın bahsettiği futbolcu örnekleri tam da nokta atışı.
                                Teofilo'yu nereden bulduk da aldık söyleminden, şu adamı nasıl elimizde tutamadığa giden yol,Constant,Maluda ve Cavanda bir anda gözümüzde efsane futbolcu olacaklarken nasıl da düşüşe geçip gittikleri vb...

Bu süreçler de öyle 3-5 maçlık süreler de değil hani.

Takım çok mu iyi,sanmıyorum.
                                Ama bu kadar da kötü değiliz bence.
                                O da düzelecek buna inanıyorum.

Usta -Yanal ikilisine güveniyorum....
                                Arafilboylu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X