Seneye hedefimiz şampiyonluk değil ilk 3 olmalı. Bence seneye ilk 3 girmek bile başarıdır. En son Şenol hocayla girmiştik sonrasında biraz tökezleyince paragöz filozof damgası vurulup yollandı. Sabretmezsen bugünkü tablo çıkar ortaya. Şenol hoca MRA hocanın bugün ligde oynattığı futbola bir bakın derim. Sonra Ersun hocayı eleştirelim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
Başkana saygımız sonsuz..Ama göreve geldiği günden beri takımın aldığı sonuçlar ortada..Rezillik diz boyu..geçen seneki utanç bu sene de hız kesmeden devam ediyor..Evet mali sorunları aşıyoruz gibi görünüyor,ama Trabzonspor her geçen gün dibe çöküyor..Son 2 sezonda ligde mücadele eden takımlar arasında düşenler hariç en son sıradaymışız..ne diyelim bilemiyorum..
Yorum
-
Sürekli başkan değişikliği camiaya fayda getirmez.
Destekse destek eyvallahta bu saha sonuçları yoluna girmezse tepkiler çığ olur önünde kimse duramaz.GS ve BJK maçlarını geçtik hiç olmazsa içerde kazanabilme ihtimalimiz olan Akhisar ve Rize maçlarında yenilmeyelim velhasıl 2-3 üst üste mağlubiyet gelirse altından kalkamaz istifalar konuşulur, yaklaşan Aralık ayı spekülasyonları beraberinde getirir.
Futbolcularla toplantı üzerine toplantımı yapacak,haketmedikleri halde verdiği 3 gün izin üstüne önümüzdeki maça kadar antrenmanlar burunlarındanmı getirilecek ne yapıp edip Akhisar maçı kazanılmalı.
Yorum
-
Bana kalırsa futbolcularda ciddiyet yok. Bunu da yönetim sağlamalı giydikleri formanın hakkını verecekler yoksa defolup gidecekler.
Bugün kimse fb bjk gs seviyesine gelmemizi beklemiyor ama en azından başakşehir osmanlı veya konya gibi bir takım olalım ve zahmet olacak ama eldeki kadroda futbol oynasın artık.En son Berkan tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 01:24.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Kangren olan kolu kesmedikçe, sıkıntılar devam edecek.
Sportif sıkıntılar devam ettikçe, itibar kaybımız hızlanacak.
Başkan başarı istiyorsa, hastayı kaybetmek istemiyorsa, kangren olan kolu feda etmelidir.
Sıkıntının sebebi bellidir. Onur, Ekici, Yumlu gibi kaptan ve eski yapıya ait oyuncular, Zeki ve Akbaş gibi bu ekiple hareket edenler...
Hepsinin ipi çekilmelidir. Bunlar kaybetmeye alışmış, ruhsal olarak tükenmiş oyunculardır. Geri dönüşleri ancak başka bir takımda olur. Takımdaki ağırlıkları sebebiyle Trabzonspor'da kaldıkça kendi çöküntülerini takıma yansıtacaklardır. Bu gerçeği görmeden atılacak adımlar nafiledir."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Benim başkanı eleştirdiğim tek nokta kadro kurulması idi. Bizimle ismi geçen oyunculara bakar bakmaz ben şiddetli bir tepki gösterdim. İbanez Bero Durica Seydayev alındığında transfer politikamızı şiddetle eleştirmiştim. Birçok arkadaş tepki göstermişti. Yeni Yattaralar Colmanlar bulacağız diye. Böyle bir risk Trabzonspor'da alınamaz. Süperlig'i bilen bir kaç topçu alınıp birkaç yetenekli genç topçu aralara serpiştirilmeliydi. Daha sonra kademe kademe kadro kusursuzlaştırılmalıydı. Hangi ligden geldikleri belli olmayan futbolculara forma teslim ettik. Sonuç olarak elimizde alternatifi olmayan fazla kırılgan birbirlerini tanımayan bir topçu sürüsü kaldı.
Tolgay
Ndiaye
Visca
Umar
Eren
Tolga C
Bu futbolcuları bu sene gösterdikleri performansa göre yazmadım. Ben bu futbolcuları uzun süre dile getirdim. Nereden baksan 2 senedir şiddetle istiyorum
-------- Eren
Umar -------- Visca
--- Tolgay - Ndiaye
-------- Tolga C
En azından iskelet kadro kurulur bunların üzerine transferleri döşeyebilirdik.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Başkanımızı tabiki eleştireceğiz lakin şöylede bir durum var....
Trabzonspor'un üye sayısı kaç ? yaklaşık :25000 kişi...
Peki aidatını ödeyen kişi sayısı kaç ? : 6.285 kişi...
oranı nedir % 25....
4 Trabzonspor Üyesinin 3 tanesi 60 tl cik aidatını bile ödemiyor...
Ama sonra iş eleştirmeye gelince maşallahımız var.... Her konuda gözünün üstündeki kaşını bile eleştiriyoruz....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 14:21.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Futbol uzun vaadeli bir istir her mac dan maca elestirmek kolay artik bizde taraftar zihniyetimizi degistirmek lazim diyelim her taraftara acik antremana 50 kisi gidip antremanda destek verse bunu oyuncular görerek vay be nekadar bizi seviyolar derler ve takimi daha cabuk adapte olup benimserler
Simdiye kadar yönetim sportif haric her tarafta basarili ama sportif en zor tarafi zamana ihtiyaci var ve destege
Destek gelirse hem takim ruhu ortaya cikmaya baslar suan ruhsuz vucut gibi saha da dolasiyoruz
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir durum,
Bir şirketiniz var Müdürünüz, borçlarınızı yapılandırdı ve iflastan kurtuldunuz, ancak satışlarınız (saha sonuçları ve sportif başarı) nerdeyse sıfıra düştü.
Şirket Müdürünüze ne kadar sabır edersiniz.
Gesendet von meinem GT-I9505 mit TapatalkEn son tselamin tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 16:48.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKangren olan kolu kesmedikçe, sıkıntılar devam edecek.
Sportif sıkıntılar devam ettikçe, itibar kaybımız hızlanacak.
Başkan başarı istiyorsa, hastayı kaybetmek istemiyorsa, kangren olan kolu feda etmelidir.
Sıkıntının sebebi bellidir. Onur, Ekici, Yumlu gibi kaptan ve eski yapıya ait oyuncular, Zeki ve Akbaş gibi bu ekiple hareket edenler...
Hepsinin ipi çekilmelidir. Bunlar kaybetmeye alışmış, ruhsal olarak tükenmiş oyunculardır. Geri dönüşleri ancak başka bir takımda olur. Takımdaki ağırlıkları sebebiyle Trabzonspor'da kaldıkça kendi çöküntülerini takıma yansıtacaklardır. Bu gerçeği görmeden atılacak adımlar nafiledir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLafı anlamadan dinlemeden niye kaptırdın gittin acaba,
kim diyor sana eleştirme diye,
benim tepki verdiğim sözde TS lilere bak bakıyım eleştiri mi yapmış yoksa sürekli TS nin altını oymaya mı çalışmış,
senin uslup ta cevap vermeyeceğim çünkü şimdilik seni bach72 kategorisine koymuyorum,
şimdilik değerlisin,
selametle.
Bu arada cevap verip vermemeniz,beni degerli gormeniz benim adıma bir paye degil.
Tamamen sizi ilgilendiren bir karar.Benim acımdan cok onemli oldugunu soyleyemiyecegim.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir hafta gittim dinlendim geldim,Burada başkanımızı eleştirenleri bizzat başkanımıza göstermeyi Allah nasip etti,Ve sadece güldü geçti ve ekledi "bugünlerde geçer,bizi severler veya sevmezler canları sağolsun"
Teknik direktor secimleri,kadro yapılanması,takımın gecen seneden beri aldıgı kepaze sonuclarla itibarsızlasması ve bunu sadece seyretmeleri itirazın her turlusunu hakettiklerinin kanıtı.
Eger bu isi biz biliyoruz,itirazları sallamıyoruz dusuncesini tasıyorlarsa yandı gulum keten helva.Ozellikle Nevzat Aydın da ben boyle bir hava hissediyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
İlk olarak SHOTACI61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir hafta gittim dinlendim geldim,Burada başkanımızı eleştirenleri bizzat başkanımıza göstermeyi Allah nasip etti,Ve sadece güldü geçti ve ekledi "bugünlerde geçer,bizi severler veya sevmezler canları sağolsun"
Teknik direktor secimleri,kadro yapılanması,takımın gecen seneden beri aldıgı kepaze sonuclarla itibarsızlasması ve bunu sadece seyretmeleri itirazın her turlusunu hakettiklerinin kanıtı.
Eger bu isi biz biliyoruz,itirazları sallamıyoruz dusuncesini tasıyorlarsa yandı gulum keten helva.Ozellikle Nevzat Aydın da ben boyle bir hava hissediyorum.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum