Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baskan bir baska ya. Su Hekimoglu ve IHO ya oy verenleri aciyorum.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• şunu çok net fark ettim ki başkan ne zaman konuşsa; "bu sefer olacak" diyorum..

Yorum

• Öyle bir başkanki konuşmaya başladı twitterda gündeme girdi hemen

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Baskan bir baska ya. Su Hekimoglu ve IHO ya oy verenleri aciyorum.
          Hekimoğlu hadi neyse de... ah o tipine ettiğim var ya...

Yorum

• Baskan iyi konustu. Hep ayni konusuyor cunku herkes her konusmasini dinleyemiyor.

Daha dun burda formalar orjinal degil diyenler vardi. Adam kac aydir diyorki bu sene katalogdan secmek zorundaydik seneye orjinal olcak. Yok cok sade yok orjinal degil yok cubuklu nerde.

Adami dinleyen yokki her gun tvye cikip konussa ertesi gun forma neden boyle diyen cikar.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sizin bizim gibi her programi, aciklamayi dinlemeyen onbinlerce Trabzonsporlu var. Farkli farkli, kaynagi belli olmayan bilgi kirliligi var, haberler yapiliyor. Özellikle yerel medya da yalan dolan haberler yapiliyor kahvedeki adam bunu gazetede okuyor yanlis bilgilendiriliyor. Baskan ne kadar cok televizyona cikip aciklama yaparsa bizim icin o kadar karlidir
              Öncelikle laf sokmaya çabalamadan cevap verdiğiniz için teşekkürler.Söyledikleriniz mantıklı bu açıdan bakınca.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Başkanı her şeye muhalif abimle dinledim o bile yola geldi. Sabır sabır sabır. Tek yapmamız gereken bu..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Söylediklerini iki kez dinledim pek bir yanlış ifadeye rastlamadım. Ama taraftarın büyük kısmı sadece saha sonuçlarına baktığı için tüm söylenenler çöpe gidebilir...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bu adam başarır ya da başaramaz ama en azından mantıklı olan neyse onu yapmaya başarmaya çalışıyor. Forma sponsorundan adamın gayreti neler yapmak istediği belli oluyor sabretmek lazım. Önceki yıllardan farklı olacak. İnanıyorum
                    “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynı şeyi düşünüyorum, daha önce yazdım. USTA için Trabzonspor bir basamak olacak diye. USTA çok önemli bir siyasetçi olacak bence ileride...
                      çok rahat bakan olur . ama daha ilerisine çıkabilecek o sinsiliği o gözü dönmüşlüğü göremedim kendisinde.
                      61

Yorum

• Nerden izleyebiliriz tekrarını ??
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerden izleyebiliriz tekrarını ??
                          fan sayfalarını dolaş belki kaydeden çıkmıştır. ama öyle bile olsa akşama düşer heralde.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başkan TV'ye çıkmayı çok seviyor.Aynı şeyleri tekrar etmek için niye televizyona çıkıyor anlamıyorum
                            Başkanın popüler olmak gibi bir kaygısının olduğunu düşünmüyorum.

Medyayı kullanarak taraftara umut vermek ve taraftarı topyekün bir çatı altında toplamak istiyor. (Bence)

Yorum

• Tekrar izlemek isteyenler için

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                baskan hep ayni seyleri diyor diyenler, bilmem duydularmi.

baskanin akyazi alaniyla alakali cok farkli projeleri varmis...

Ben Baskani her kulvarda destekleyen biriyim
                                Sadece 1 mesajligina muhalifligi denedim
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X