Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük yalancısın.Çoğumuz inandık bi de sana.Yazıklar olsun.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Trabzonspor'a böyle zarar verebilen ender kişilerden oldu. Yazıklar olsun sana
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ajan
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Sayesinde 3 yıl üst üste Avrupa kupalarına gidemedik ama olsun Hacıosmanoğlu'ndan daha vizyonluydu!

Yorum

• Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burda mitomaniye tapan arkadaşlar Ahmet Ağaoğlu'nu dinlemiştir umarım

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• her ihanetin bir bedeli vardır
                seni yaptığın gizli anlaşmalar ile hatırlayacak
                vizyon kelimesi seni bize hatırlatacak
                sonrası ihanetin aklımıza gelecek
                her ihanetin bir bedeli vardır
                hesap günü bende sırada olacağım
                merak buyurma vaktim var gerektiği kadar beklerim
                BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak falcon_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burda mitomaniye tapan arkadaşlar Ahmet Ağaoğlu'nu dinlemiştir umarım

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Ahmet Agaoglu boş konuşuyor,sallıyor.
                  Daha önce de atıp,tutuyordu,Muharrem Usta çıkıp konuşunca kem kum etti,boş boş sagı solu suçluyor yeni başkan.
                  İşine baksın,şu anda bu kadar rahatsa Usta'nın cebinden koydugu sponsorluk ve 61 Cell projeleri sayesinde.
                  Atıp tutmanın alemi yok.

Özer ve Aykut konusunda da önce Trabzonspor'u haklu bulan,sonra da tam tersi karar verenlere bakmak lazım,Sadi Tekelioglu gibi hainlere de.
                  En son sasone tarafından düzenlendi; 29.05.2018, 14:28.
                  • Memento mori

Yorum

• Su mübarek Ramazan gününde niyetli agzimla sayardim sana da iste...degmezsin!
                    IHO sigirinin verdigi zarari temizlemek yerine daha da beterlerini verdin. Ama anlamaliydik IHO yönetimini ibra edisinden.
                    Bu kadar sinsi bir sekilde alttan is cevirecegini bilemedim. Insanlarin beni bu denli yanilttigi hayatimda cok az olmustur. Sende onlarin arasina girdin.
                    Yaptigin sözlesmelerin, gizli kapakli islerin ve kulübü "ucurumun kenarindan aldik" deyipte ucurumdan yuvarladiginin bedelini insallah sana bir gün ödetirler.

Hakkim sana HARAM OLSUN!
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Resmen kulübün içine tükürmüşsünüz vizyoner bey.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Resmen kulübün içine tükürmüşsünüz vizyoner bey.
                        Bırak bu işleri Fatih,iho'nun batırdıgı kulubu,55 futbolculu çöplugu adam etti,en son da Burak-Sosa ve Kucka için 13 milyon Avro teklif etti,tamamı da kulup kasasına girecek.
                        Alacagını istemiyor bile ama Agaoglu yönetimindeki bazı uyanıklar Halk Bankasından alınan 85 milyon krediden paralarını almışlar.

Usta bu kulubun görecegi en vizyoner başkandır,arkasından iş çeviren ve Agaolgu yönetine kapagı atan hainlerin ihanetine kurban gitmiştir.
                        Taraftar ise nankördur.
                        • Memento mori

Yorum

• "sasone" her şeyin en iyisini bilir. "sasone" her şeyin en doğrusunu söyler. "sasone" gibi düşünmeyen herkes nankördür.
                          Arbeit Macht Frei !

Yorum

• İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "sasone" her şeyin en iyisini bilir. "sasone" her şeyin en doğrusunu söyler. "sasone" gibi düşünmeyen herkes nankördür.
                            Kusura bakmayın,sanırım birilerine haksızlık yapıldıgını duşundugum için biraz fazla heyecanla yazıyorum ve bazen ipin ucu kaçıyor.
                            Yeni yönetim ve özellikle Hoca tercihleri sonrasında artık kendimi o kadar motive edemiyorum Trabzonspor konusunda,uzak durmakta fayda var biraz.

Bundan sonra daha dikkatli ve sakin olmam kendiliginden gelecek,eskisi kadar yazacagımı da duşunmuyorum.
                            Heyecanım kalmadı,kırdıgımız insanlar olduysa haklarını helal etsinler.
                            • Memento mori

Yorum

• şu açıklanan belgelerden sonra ne yüzle çıkacaksın ortalığa merak ediyorum sayın Usta
                              Trabzonsporun içine dışına heryerine etmiş bırakmışsın

Yorum

• büyük micmis

özellikle fesihlerde hedefi neydi anlasilir gibi degil
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X