Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam cok sacma bi aciklama yapmissin.
    Suan kulupte bir inceleme var.
    Inceleme sonu bir rapor aciklayacaklar.
    Kimse olmayan bir borcu var diye gosteremez.
    Butun borclar kalem kalem aciklanir.

Muharrem ustanin aciklamasinda dikkatli dinlediysen kulupte borc olarak gorunmeyen menejerlerde trabzonspordan aldiklari cek var diyor. Yani kulup borclanmis ama kayit altina alinmamis. Incelenen sey ne kadar disari borclanip kayit altina alinmamis.

Inceleme sonucunda her borcun karsiligi aciklanacaktir.
    Benim ki saçma sizinki cok mantikliymıs.Kendi ağziyla diyor borç görunenden çok daha fazla.Ben demiyorum.Destek olunuyor zaten şahsım adıma Usta gitsin demiyorum ama buralara gelirken verilen sözler var.Onlardan hiç bahsedilmiyor sözler yerine getirilemeyeceği için sürekli bir karamsar tablo sürekli olumsuzluk yeter da.Bıktık artık

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      başkan twiterdan yağlamış fikoyu,şenolu,tolgayı hahahahaha
      artniyetsiz okusan mesajı alırsın ama nerdeeee. süreç falan deyince zor geliyor tabi. tolga'yı da sen uydurmuşsun.

Yorum

başkan twiterdan yağlamış fikoyu,şenolu,tolgayı hahahahaha
        Başkanın o twitte attığı mesajın anlamını okadar çok iyi özetlemişsinki cuk diye oturmuş,başkanın ordaki mesajı senin gibi kafadar olanlar için.

Yorum

• abi bizim başkan centilmen adam sonuçta trabzonluları ön plana alarak tebrikte bulunmuş bundan kötü bir anlam çıkarmanın manasıı yok.

Yorum

• Valla başkan sınırları zorluyor artık,inanın ben bunu beklemiyordum.Muharrem Usta'nın bunu yapacağını tahmin etmezdim.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi bizim başkan centilmen adam sonuçta trabzonluları ön plana alarak tebrikte bulunmuş bundan kötü bir anlam çıkarmanın manasıı yok.
              Olurmu öyle şey , biz spor takımımıyız ki tebrik edelim , yeniçerileri çağırıp tez zamanda Fiko nun ve Güneşin kellesini alması lazımdı ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                artniyetsiz okusan mesajı alırsın ama nerdeeee. süreç falan deyince zor geliyor tabi. tolga'yı da sen uydurmuşsun.
                umarım 3-4 sene sonra şampiyon olunca fiko'dan da duyarız bu mesajları

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkanın o twitte attığı mesajın anlamını okadar çok iyi özetlemişsinki cuk diye oturmuş,başkanın ordaki mesajı senin gibi kafadar olanlar için.
                  hadi yaaaaa? neymiş benim kafadarlığım ?

Yorum

umarım 3-4 sene sonra şampiyon olunca fiko'dan da duyarız bu mesajları
                    onlar için söylemiyor bunu. bizim taraftara mesaj veriyor. çok önemli değil onların ne söyledikleri biz kazandıktan sonra.

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olurmu öyle şey , biz spor takımımıyız ki tebrik edelim , yeniçerileri çağırıp tez zamanda Fiko nun ve Güneşin kellesini alması lazımdı ...
                      Öyle devam etsin o zaman,yarın etrafında kimseler kalmadığında,her hangi bir İstanbul takımını tutmak yerine Trabzonspor'un sistem ve onun temsilcilerine karşı olduğu için bu takımı tutan Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular başta bakalım kim onun yanında olacak.
                      İlk defa böyle bir şey görüyorum,bu takımın eski başkanı bizi doğradı,şimdiki başkanı transfer ve stad konuları da dahil bize terbiyesizlik yaptı,şikeci bir kulüp ve biz bunu mu tebrik edeceğiz.
                      Yeniçeri,kelle espirisi yaparak haklı çıkmaya çalışma,tebrik etmek ona mı kalmış?
                      • Memento mori

Yorum

hadi yaaaaa? neymiş benim kafadarlığım ?
                        Boşver tartışıpda kendimizi kırmanın anlamı yok yani o mesajın içeriğini anlamayıp aslında iğneyi kendimize batırmamız gerektiğinin farkında deilsiniz hala.

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Azcik elestirmeden destek olsak cok mu zor?
                          Bir sezon bekleyelim sonra hep beraber elestirelim.
                          Sen canını sıkma biz desteğimizi bizzat kendisine iletiyoruz problem burda değil problem yalanlanmayan yalanlarda.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            TS Borsaya açık kayıtlara baktığımızda borç zaten 350 milyon TL'ydi sorun borsaya açık olmamıza rağmen nasıl 800 küsür borç yaptığımızda
                            Öyle bir borç yok hâlâ olayı kavrayamadınmı?
                            İnsan mabadından atsa bu kadarını atamaz hangi puşt attıysa artık cigara gibi elden ele dolaşıp millette kafa yapıyor.

Yorum

• İlk olarak fatih öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              öyle bir borç yok hâlâ olayı kavrayamadınmı?
                              Insan mabadından atsa bu kadarını atamaz hangi puşt attıysa artık cigara gibi elden ele dolaşıp millette kafa yapıyor.
                              fatih kardeşim nasilsin

şunu soracağim peki neden borç tespit edilemiyor

tarafsiz denetçiler inceliyor

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öyle devam etsin o zaman,yarın etrafında kimseler kalmadığında,her hangi bir İstanbul takımını tutmak yerine Trabzonspor'un sistem ve onun temsilcilerine karşı olduğu için bu takımı tutan Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular başta bakalım kim onun yanında olacak.
                                İlk defa böyle bir şey görüyorum,bu takımın eski başkanı bizi doğradı,şimdiki başkanı transfer ve stad konuları da dahil bize terbiyesizlik yaptı,şikeci bir kulüp ve biz bunu mu tebrik edeceğiz.
                                Yeniçeri,kelle espirisi yaparak haklı çıkmaya çalışma,tebrik etmek ona mı kalmış?
                                Ne olsun istiyorsunuz siz , tebrik etmesin , onu yapmasın , bunu yapmasın o zaman kapatılsın kulüp çekip gidelim , herkes işine baksın ... Karşındaki ahlaksız ve şikeci diye sende öyle olmak mı zorundasın , Trabzonlu olmayan Trabzonsporlular , biz düzgün olduğumuz , doğruları yaptığımız için bizim yanımızda , görgü ve ahlak kurallarını hiçe saydığımız veyahut sportmenliğe aykırı şeyler yaptığımız için bizim yanımızda değiller , onun için yanımızda olanlara zaten taraftar denmiyor holigan deniyor ...

Stad ve transfer konusunda ne terbiyesizlik yapmış , stadı yapan Toki ve o stad hala Trabzonspor a ait de değil Toki tarafından devlete yapılan bir stad daha tapusunu almadık , kaldıki 10 sendir bitmeyen stad gelecek sezona yetişecek , Başkan gökten stad indirip akyazıya mı konduracaktı seçilir seçilmez , başkasının eliyle yapılan stad ancak bu kadar hızlı olur ...

Transfer konusuna gelince , ne doymaz insanlarsınız siz yahu 2 yılda 60 transfer yapılmış kulübün ekonomisi yerle yeksan edilmiş elindeki oyuncuların sözleşmesini bile fesh edecek gücün yok , maaşını verecek gücün yok , hala transfer mi bekliyorsunuz, kaldıki yıllardır her transfer sezonunda Muhammet aşağa Muhammet yukarı sayfalarca alınsın diye yazılıp çizilen topçuyu aldı , diğerini geçtim hadi , ara transfer döneminde size 24 kişilik yeni takım mı kuracaktı böyle bir vaadi mi vardı başkanın ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X