Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Senede 16 milyon € kazanıyor yanlış bilgi verme!Bonuslarla 20milyon € ediyor.Hatta Dubaide kendine ada yaptırıyormuş kulüp.Benitezi kovup Madrid 25 milyon € verip Lucescuyu getirecek.Bunlar top secret bilgi kimseye söyleme.
    Ben dedim aslında 150 200 m € alıyor diye..

Yorum

• Takım 25 kişilik bir kadrodan oluşuyorsa ve burada en yüksek kazancı olan futbolcu yıllık 2,5m kazanıyorsa , onların yönetilmesinden sorumlu olan teknik direktör yıllık en az 3,5m kazanmalı. Futbolcu kendini teknik direktörden değerli görmemeli. Bu nedenle hocaya verilecek maaşın miktarı önemli değil. Hoca için mümkün olan en iyisi getirilmeli. İyi bir hoca takıma değer katar, başarı getirir. Futbolcu gidebilir ,kalıcı olan hoca olmalı. Bunlar Lucescuya anlatılacak, ama Luce ne kadarına inanır,ne kadarına güvenir bilemem. İnşallah en iyi hocayı seçerler, Türkiye'den hiç bir hoca ile olmaz. Yabancı , kariyerli bir hoca Trabzon'un ihtiyacı
      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Başkan Muhammed Demir i isterim demiş ya, koçum benim. Onurunda hakkını vermiş helal olsun koçuma, zoruna gidenlere de gelsin bu şarkılar.

Yorum

• İlk olarak absorve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben dedim aslında 150 200 m € alıyor diye..
          Lucescunun maaşı gayet geniş olup, bazen de 300e kadar çıktığı görülmüştür.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• forumda ilk iki arkadaşım.birisi kankam biriside çok sevdiğim bir üyeydi

manu61 ve deep bluu

Yorum

• cin gıbı bı baskanımız var...

bu karadenız usagı basaracak...

---------

sukut dur kes kaydeyı ey taraftar...

-----------

bızım sesımızden dınamıklerımızden konusuyor...

-------

az kaldı...

ben seneye sampıyonlugun en has adayı bız olacagız dıyorum...

------------

hayde...karadenız hayde fırtına...
              "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
              --------------------------Novalis--------------
              ------------

Yorum

• Gwlirimiz az diyenler bu seviyelere çıkmamız zor diyenler konuşacağına maça gitsin lisanslı ürün alsın takıma üye olsun gelir nasılda artıyor o zaman bakın. Sen oturduğun yerden taraftarlık yaparsananca boş konuşursun.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Onur'umuza sahip çıkan bir başkan...

Onur'un performansına laf söyleyebilirsiniz ancak başka herhangi bir şeyine nasıl olurda laf söylersiniz anlayamıyorum.

Ben Onur kaledeyken rakip oyuncu şuta hazırlandığında bizim savunmanın adamın önünü açmasını istiyordum siz neyden bahsediyorsunuz?
                  Bu rahatlığı yaşatan bir oyuncuydu Onur
                  Bu aralar kötü performans göstermesi gayet normal geliyor neden anlamaya çalışmıyorsunuz ben anlayamıyorum..
                  Yahu ben 19 yaşındayım çevre şartları kötü olduğunda(Seni rahatsız eden bir olay olduğunda) tüm işlerinin berbat gittiğini fark edebildim.
                  Benden kaç yaş büyük abilerim Onur o baskı altında o insanların içinde iyi performans göstersin diye bekliyorlardı.

Dip Not:"E yönetim gitti onur hala kötü,3 hatalı gol yedi rize maçında o nolceaak yaaa" diyen insanlar olduğunu hissediyorum...Oyy oyy anlamadınız anlamayacaksınız,böyle devam edin siz en iyisi..

Hepiniz hazırlanın Onur'umuz bizi onurlandırmaya devam edecektir...
                  Onur iyi oynasada kötü oynasada benim gördüğüm EFSANE dir ve hep öyle kalacaktır.

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                  Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• mantıklı,akıcı,akılcı,güzel konuşuyor.başkan olmasına çekinceliydim ama günler geçtikce kanım daha çok ısındı. birde icraatlarını görmeye başlarsak artık tam destek veririm.
                    bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• geçen seçim şike muhabbetine çok ön yargılı davranmışız usta'ya. çok zeki adam yalnız sorulara verdiği cevaplar doyurucu oluyor hep ama istediğin cevabı net vermiyor tuzak sorulara bu akşamda şike konusunda ki sorulara iyi cevaplar verdi. iho dan sonra sanki taş devrinden uzay çağına dikey geçiş yapmışız gibi oldu ifade edişlerde. söylediklerini eyleme geçirme noktasında gerekli desteği sağlarsak başarı için büyük adımlar atmış oluruz.

tepataklakdan gönderildi
                      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• IHO yüzünden kaliteye o kadar yabancılaşmışız ki Usta Başkan'ın çıktığı yayınlarda "İzlemekte ve duymakta olduğunuz tamamen gerçektir. Lütfen alıcılarınızın ayarlarıyla uğraşmayınız" uyarısı verilmeli.

Yorum

• konuyla alakasi yok ama renktaslarima hem tanismak hem eglenmek icin soryorum fifa oyniyanlar yazabilirmi bana?

Yorum

• Muhammet Demir şu aralar hariç her dönem gündemdeydi. Ama şu aralar cidden konuşulmuyordu nerden çıktı bilemem de bence Usta o soruyu bilerek sordurdu, bir nevi nabız ölçmek için ve devre arası Muhammet'i takas ile kadroya katacağız bence. Eldeki gereksizlere zaten para veren yok bari bir rotasyon futbolcusu kazanalım, güven vereninden.

Yorum

• Hala Ersun diyenin ağzına bur kazması ile vurmak lazım.. O şahıs gitsin mala vursun (İnşaatta)

Yorum

• Bülbül gibi şakıyor Başkan. Nazar değmesin. Güzel günler göreceğiz inşallah.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X