Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahahaha abi ronin ne ya Allah askina rep toplamak icin millete rica eden, yöneticilere yag yakmakdan baska fazla bir özelligi olmayan, günün belirli saatlerinde forumu trolleyen, bir üye, ama biz hic öylemiyiz, biliyorsun yani, yasam stilimizi az cok
    Bilmem mi.. En son attığın fotodan beri uyku problemi yaşıyorum :-)))))

Yorum

• Ceket o kadar da kötü değil etmayın.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ceket o kadar da kötü değil etmayın.
        Ama kötü...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilmem mi.. En son attığın fotodan beri uyku problemi yaşıyorum :-)))))
          Abi sana ben neden rep atamiyorum ????? cok denedim olmuyor, bir engel falan mi var???
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ceket o kadar da kötü değil etmayın.

renk secimi kötü. italyan kesim olmasi iyi, icinde emanet gibi durmuyor, ama acilen klasik renklere dönmesi lazim, diye düsünüyorum

Yorum

Abi sana ben neden rep atamiyorum ????? cok denedim olmuyor, bir engel falan mi var???
              Bilmiyorum Nazım'ım. Başkaları da atamıyormuş. Anlamadım bi türlü...

Yorum

arada başkalarına da vermen lazım

Yorum

Ahahaha abi ronin ne ya Allah askina rep toplamak icin millete rica eden, yöneticilere yag yakmakdan baska fazla bir özelligi olmayan, günün belirli saatlerinde forumu trolleyen, bir üye, ama biz hic öylemiyiz, biliyorsun yani, yasam stilimizi az cok

forumda beni en çok kıskanan şahıs budur.

sayın adminlerim gördüğünüz gibi bana aslı astarı olamayan sıfatlar ve suçlamalar ve yakıştırmalarda bulunuyor .bana yalaka da diyor bu bir hakaret gereğini yapmanızı arz ederim saygılar.

Yorum

• Abim tabi ki senin bilginle aşık atamam bu konuda lakin Şansaldan daha şıktı en azından.

İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ama kötü...
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arada başkalarına da vermen lazım

Ümit abiden sonra 10 kisiye daha vermisim, normalde Ümit abiye vermem lazim su anda, sorun nerde hala anlayamiyorum.

Yorum

• Ben basit bir anket yapayım sezon sonu için...

Şenol Güneş...

Lucescu...

Ersun Yanal...

Üç hocaylada uzun vadeli tüm yetki kendisinde olacak şekilde plan yapılsa hangisine sıcak bakarsınız?
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Evet bir tık daha koyu olabilirdi. Bir önceki hep siyah giyiyordu. Olsun renk iyidir.

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          renk secimi kötü. italyan kesim olmasi iyi, icinde emanet gibi durmuyor, ama acilen klasik renklere dönmesi lazim, diye düsünüyorum
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            forumda beni en çok kıskanan şahıs budur.

sayın adminlerim gördüğünüz gibi bana aslı astarı olamayan sıfatlar ve suçlamalar ve yakıştırmalarda bulunuyor .bana yalaka da diyor bu bir hakaret gereğini yapmanızı arz ederim saygılar.
                            Ronin aranızı yapacam ben. Çok iyi dost olacaksınız. İnan bana... :-)))

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ronin aranızı yapacam ben. Çok iyi dost olacaksınız. İnan bana... :-)))

ya kankam bana diyorki benle muhatab olma kendi paso çamur atıp duruyor. hey Allahım yaa .

Yorum

Ümit abiden sonra 10 kisiye daha vermisim, normalde Ümit abiye vermem lazim su anda, sorun nerde hala anlayamiyorum.
                                La acaba benim alışlarımda mı problem var Nazım'ım?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X