Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kongre neden senenin tam ortasında yapılıyor? Yonetim değişikliği bence sezon sonlari yapılmalı. Hem eski yonetim onunu göremiyor hem de yeni yonetimin Eli kolu bagli oluyor.
    Bence de tüzükte değişiklik yapılarak kongre tarihlerinin aralık ayından hazirana kaydırılması gerekiyor.
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Futbolculara ödeme yapıldığı belli oluyordu. 3 futbolcuyu Denizbank'ta gördüm gün içerisinde.

Futbolcular işlerini muhasebeciyle görmüyorlar mı ilginç hakikaten.

Benim o kadar param olsa ..... (olmadı)
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayırlı olsun. Nevzat Aydın'ıda inşallah günün birinde başkan görürüz. Çok başarılı...
        Daha bisey görmedik ) Önemli olan is hayati degil sportif menejerlik
        Nefsin icin sevme

Yorum

• Bach vardı burada seçimden önce nerede şu an?
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Her konuşması ayrı bir güzel. İnşallah hep böyle devam eder.
            Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Başkan ve yönetim, populer tabirle tam bir "enkaz" devraldı. Elbette hataları olacaktır -ki şimdiden anlayamadığım bazı icraatları var- Yapıcı eleştiriden vazgeçmemek kaydıyla destek olmak her Trabzonsporlunun boynunun borcu. Zira çözülmesi gereken problemler imkânları değil, akılları zorlayacak cinsten.
              Daha önce de söylediğim gibi gerçek anlamda ilk dünyalı başkanı ve yönetim kurulumuzu seçtik.
              Allah yardımcıları olsun.
              En son poetricus tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 22:55.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bach vardı burada seçimden önce nerede şu an?
                Troll uykusunda. Bir daha ki seçimlerde çıkar piyasaya.

Yorum

• İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bach vardı burada seçimden önce nerede şu an?
                  Bana küsmüş girmiyor foruma bay troll
                  Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kongre neden senenin tam ortasında yapılıyor? Yonetim değişikliği bence sezon sonlari yapılmalı. Hem eski yonetim onunu göremiyor hem de yeni yonetimin Eli kolu bagli oluyor.
                    Mahkeme kararını hiçe sayıp, yenileceğini bile bile temyize götüren, sonuç alamayınca karar düzeltme gibi gereksiz yollara götüren nihayetinde uzun bir süre bu şekilde hukuksuz bir durum yaratmak isteyen İHO'dan dolayı seçim bu kadar uzamıştır. Kendisinin 2.5 yıllık görev süresinin 1 yılı aldığı cezalardan dolayı kulüp dışında, geri kalan 1.5 yılı ise mahkeme kararına rağmen başkanlık koltuğunda oturarak geçmiştir.
                    "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Mahkeme kararını hiçe sayıp, yenileceğini bile bile temyize götüren, sonuç alamayınca karar düzeltme gibi gereksiz yollara götüren nihayetinde uzun bir süre bu şekilde hukuksuz bir durum yaratmak isteyen İHO'dan dolayı seçim bu kadar uzamıştır. Kendisinin 2.5 yıllık görev süresinin 1 yılı aldığı cezalardan dolayı kulüp dışında, geri kalan 1.5 yılı ise mahkeme kararına rağmen başkanlık koltuğunda oturarak geçmiştir.
                      Yanlışınız var hocam..

Bizim 6 Aralık günü yaptığımız kongre normal 3 yılda bir yapılan kongredir. Bizim kongremiz Aralık ayında yapılıyor. İHO'nun seçildiği, daha sonra mahkemenin iptal ettiği ve İHO'nun sürekli Yargıtay sürecini uzattığı kongre Olağanüstü Kongre'ydi. Ortada bir mahkeme kararı var ve bu kongrenin yapılması gerekiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyorum..
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bunlar aydan aya parayı bitiriyor mu napıyor
                        İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz de onun geyiğini yaptık çocuklarla.
                        Kac aydir para alamadiklari icin, alir almaz bankays kosmuslar.
                        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Konuyla alakalı değil ama kargalar gol attı Trabzon'da yer yerinden oynadı. Burası nasıl bir şehir olmuş arkadaş! Acaip sinirliyim şu an ve Slimani'nin takmasını bekliyorum heyecanla... Gutierez de olsa olur. Biri taksın da...

Yorum

• Tolga'nın yediği gole bakın Allah aşkına.Allah'tan göndermişiz bunu.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Konuyla alakalı değil ama kargalar gol attı Trabzon'da yer yerinden oynadı. Burası nasıl bir şehir olmuş arkadaş! Acaip sinirliyim şu an ve Slimani'nin takmasını bekliyorum heyecanla... Gutierez de olsa olur. Biri taksın da...
                              Gözün aydın abi, kalbin temiz
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Beni kırmadığın için sağol Slimani kardeş. Devam koçum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X