İlk olarak Poor tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Muharrem Usta | 16. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolculara ödeme yapıldığı belli oluyordu. 3 futbolcuyu Denizbank'ta gördüm gün içerisinde.
Futbolcular işlerini muhasebeciyle görmüyorlar mı ilginç hakikaten.
Benim o kadar param olsa ..... (olmadı)Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun. Nevzat Aydın'ıda inşallah günün birinde başkan görürüz. Çok başarılı...) Önemli olan is hayati degil sportif menejerlik
Nefsin icin sevme
Yorum
-
Başkan ve yönetim, populer tabirle tam bir "enkaz" devraldı. Elbette hataları olacaktır -ki şimdiden anlayamadığım bazı icraatları var- Yapıcı eleştiriden vazgeçmemek kaydıyla destek olmak her Trabzonsporlunun boynunun borcu. Zira çözülmesi gereken problemler imkânları değil, akılları zorlayacak cinsten.
Daha önce de söylediğim gibi gerçek anlamda ilk dünyalı başkanı ve yönetim kurulumuzu seçtik.
Allah yardımcıları olsun.En son poetricus tarafından düzenlendi; 10.12.2015, 22:55.
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBach vardı burada seçimden önce nerede şu an?
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBach vardı burada seçimden önce nerede şu an?Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKongre neden senenin tam ortasında yapılıyor? Yonetim değişikliği bence sezon sonlari yapılmalı. Hem eski yonetim onunu göremiyor hem de yeni yonetimin Eli kolu bagli oluyor."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahkeme kararını hiçe sayıp, yenileceğini bile bile temyize götüren, sonuç alamayınca karar düzeltme gibi gereksiz yollara götüren nihayetinde uzun bir süre bu şekilde hukuksuz bir durum yaratmak isteyen İHO'dan dolayı seçim bu kadar uzamıştır. Kendisinin 2.5 yıllık görev süresinin 1 yılı aldığı cezalardan dolayı kulüp dışında, geri kalan 1.5 yılı ise mahkeme kararına rağmen başkanlık koltuğunda oturarak geçmiştir.
Bizim 6 Aralık günü yaptığımız kongre normal 3 yılda bir yapılan kongredir. Bizim kongremiz Aralık ayında yapılıyor. İHO'nun seçildiği, daha sonra mahkemenin iptal ettiği ve İHO'nun sürekli Yargıtay sürecini uzattığı kongre Olağanüstü Kongre'ydi. Ortada bir mahkeme kararı var ve bu kongrenin yapılması gerekiyor ama nasıl olacak hiç bilmiyorum..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar aydan aya parayı bitiriyor mu napıyorİlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz de onun geyiğini yaptık çocuklarla.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuyla alakalı değil ama kargalar gol attı Trabzon'da yer yerinden oynadı. Burası nasıl bir şehir olmuş arkadaş! Acaip sinirliyim şu an ve Slimani'nin takmasını bekliyorum heyecanla... Gutierez de olsa olur. Biri taksın da...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum