Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muharrem Usta | 16. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çorapcı teyzem bile ağlamış yahu gerçekten nekadar kızsakta etsekde nebiliyim insan duygulanıyor be niye duygulandım onu bende anlayamadım ama güzel görüntüler bunlar...
    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle katılıyorum renklerden gelen bir samimiyetimiz var bordo gibi sıcak besleyici mavi gibi akıcı canlı bir topluluğuz evelallah
      Aynen dostum

Yorum

• Hayırlı olsun.

Yorum

• Ateşten gömlek giydiniz Sayın Başkan'ım, ama yetmez çelikten, hatta Titanyumdan don da giyin derim ben.

Yorum

• Her ne kadar kızsak da Hacıosmanoğlunun çok saf bir adam Trabzonspor sevgisinden gram şüphem yok Cardozayı Maloudayı Bosingwayı aldı getirdi kimsenin yapamayacagını yaptı Yolun Açık olsun....
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://www.youtube.com/watch?v=P5MT...re=youtu.be&a=

Devir teslim sonrası Usta nın Hacıosmanoğlunu uğurlaması. Güzel sahneler Kulübümüz açısından.
              Senin Trabzonspor'a olan sevgin tartışılmaz Hacıosmanoğlu. Keşke daha mutlu ayrılsaydık. Ayrıca bu tablo için her iki başkana da teşekkürler.
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her ne kadar kızsak da Hacıosmanoğlunun çok saf bir adam Trabzonspor sevgisinden gram şüphem yok Cardozayı Maloudayı Bosingwayı aldı getirdi kimsenin yapamayacagını yaptı Yolun Açık olsun....
                kendi cebinden alsa tamamda kulübün kasasından çıktı para.dedeleri transfer etti .sonuç borç 170 milyondan 500 milyona çıktı.başarı sıfır.saf adam 1500 akrabasını delege yapmaz.

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ateşten gömlek giydiniz Sayın Başkan'ım, ama yetmez çelikten, hatta Titanyumdan don da giyin derim ben.
                    Tamam İbrahim bi rahat bırak ☺

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Usta Baskan mazbatasini almis, Hayirli Ugurlu olsun, Allah utandirmasin.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.youtube.com/watch?v=P5MT...re=youtu.be&a=

Devir teslim sonrası Usta nın Hacıosmanoğlunu uğurlaması. Güzel sahneler Kulübümüz açısından.
                        iki Başkan açısından da çok güzel görüntüler [emoji56]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• iho. na çok kızdım ama insan evladıyız ya şu görüntüleri görünce bi yanımda üzüldü valla iho na
                          hiç tahmin etmezdim eski Başkan'a üzüleceğime

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bu teyze kulüpte yatıyor herhalde
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ben hiç duygulanmadım ama IHO'yu böyle sakin,kibar görmek güzel

Yorum

• IHO ağlayınca hoşuma gitti açıkçası. Bazı şeyler zoruna gidebiliyormuş. Azcık insanlık varmış

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X