Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnat etti saç konusunda.
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kanatsiz 7-10 gol rahatlikla atar.

Adam gibi kanat olsa 15-20.
      Bekliyoruz

Yorum

• Ben kaç gol atar yazdım N'doye için şu an hatırlamıyorum ama bu sene 7 golü bulacaktır bu kadar tutuk olmasına rağmen. Forvet olarak yapması gerekenleri yapıyor. Tek eksiği gol. Onu da atacak inşallah

Cardozo ile çift forvet oynamalı. Antep maçı bunu görmemiz için yeterli. Sonrası gelecek

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben kaç gol atar yazdım N'doye için şu an hatırlamıyorum ama bu sene 7 golü bulacaktır bu kadar tutuk olmasına rağmen. Forvet olarak yapması gerekenleri yapıyor. Tek eksiği gol. Onu da atacak inşallah

Cardozo ile çift forvet oynamalı. Antep maçı bunu görmemiz için yeterli. Sonrası gelecek
          Umut Bulut icinde diyomuydun aynilarini acaba?

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Umut Bulut icinde diyomuydun aynilarini acaba?
            Hocam Umut ile N'Doye'yu karşılaştırmak hakarettir. 1 metre yanındakine pas atamayan bir futbolcudur Umut Bulut. Kafa vuruşu sıfır olan bir futbolcudur Umut Bulut. Kaval kemiği ile gol atan bir futbolcudur Umut Bulut. Varsa yoksa koş. N'Doye her haliyle komple bir forvet. Bitiricilikteki sıkıntısını da tutuk başlamasına bağlıyorum. Adam kaleye vurmaya korkar oldu. 1-2 gol onu da bizi de rahatlatacaktır

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocam Umut ile N'Doye'yu karşılaştırmak hakarettir. 1 metre yanındakine pas atamayan bir futbolcudur Umut Bulut. Kafa vuruşu sıfır olan bir futbolcudur Umut Bulut. Kaval kemiği ile gol atan bir futbolcudur Umut Bulut. Varsa yoksa koş. N'Doye her haliyle komple bir forvet. Bitiricilikteki sıkıntısını da tutuk başlamasına bağlıyorum. Adam kaleye vurmaya korkar oldu. 1-2 gol onu da bizi de rahatlatacaktır
              Trabzonspor 161 (67)
              Toulouse 31 (5)
              Galatasaray 94 (29)
              Turkey U19 4 (1)
              Turkey U20 2 (0)
              Turkey U21 21 (0)
              Turkey
              sen ne dersen de dostum

Yorum

• N`doye son macta harika oynadi...Tek eksik gol.

Cardozo ile beraber oynamali
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bize gelene bir şeyler oluyor...

asıl sorun bu bence.bize gelene bişeyler oluyorsa demekki bizde bi sorun var.

kulüp organizasyonunda yönetiminde sıkıntılar var belliki.takım içi huzursuzluk vs.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Hocamız seni orta saha oyuncusu zannediyor galiba? Sanki adama ceza sahasında değil, orta yuvarlak civarında kal diye tembih edilmiş.
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• nebiçim forvet la bu,15 maçta gol atamayan adama ben golcu demem.yok şanstı yok top gelmedi bunlar hikaye.
                      En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 08.11.2015, 22:27.
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• orta sahada fena değildi, sol açık da oynayabilir ama santrafor zor be ...

Yorum

• Hull City'deyken bir kac kere izlemistim. Cok uzak degil. 2015'in basindaydi. Bir kac tane kritik ve zor gol atmisti. Gayet formda gozukuyordu. EPL'den bahsediyoruz. Dunyanin en zor liglerinden bir tanesi.

Yorum

• Elohim nerdesin ilk defa haklı çıktın
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Maçı izlemediniz mi ne yaptınız anlamadım ? Maç N'Doye girmeden önce ve N'Doye girdikten sonra diye ikiye ayırırsak N'Doyesiz doğrudüzgün atak yapamadık. Girdikten sonra takım biraz daha hareketlendi. Cardozo da rahatladı. Bu maçı ve bundan önceki maçı imkanınız varsa dikkatlice izleyin. Orta sahalar defanstan top almamak için nasıl saklanıyor. Özer'i de Okay'ı da Ekici'si de. İşi olmamasına rağmen N'Doye geriye kadar gelip topu taşıyor. Taraftar da eleştiriyor

Yorum

• 23 sayfa oldu hala gol atamadı
                                Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

Yükleniyor...
                                X