Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çöp yazıktır verilen paralara alt yapıdan 18-19 yaşında bi çoçuğu oynat istekli olur heyacanlı olur bundan iyi olur
    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Yıllık 2.5 milyon Euro verdiğimiz adam 12 haftadır kaleye doğru düzgün şut çekemedi.
      Başka söze gerek yok. Her şey ortada zaten.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• Gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı.
        Bordo-Mavi

Yorum

• Noldu hani Cardozodan iyiydi?

Yorum

• Bazen olur ya bir yemeği çok istersin evde olmaz sonra annemiz sofrayı kurar yer doyarız. Tam kürdanla diş karıştırma fasılındayken kapı çalınır ... aaa o da ne ? Sevdiğiniz yemeği tabağı elinde komşunuz ikram etmiş.

Yeseniz dahi tadı olmaz o saatten sonra. Ah Sadri Başkan ,zamanında getirecektin ki tadını alalım
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Açılışı fener maçına saklamış
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 6 ay önce ingiltere'ye transfer yapmış, dünyanın en iyi liginde ortasahayı geçemeyen takımla 15 maçta 5 gol atmış adamın şu hali..

Yorum

• Dün çok kötü oynadığını düşünmüyorum. Vasat bir oyun sergiledi. Ayrıca bir golcüden beklenen pozisyona girip gol atması. Dünkü maçta onu pozisyona sokacak bir organizasyon yapamadık. O yüzden fazla eleştirildiğini düşünüyorum.

Dünkü bjk maçında Gomes gibi bir dünya yıldızı neleri kaçırdı. Ndoyeyi önce bir pozisyona sokalım ondan sonra eleştirelim. Bir golcü temel olarak topu alıp vermesiyle değil gol pozisyonlarındaki son vuruş becerisiyle değerlendirilir. Asli görevi budur.
                  Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                  Hz. Ömer.

Yorum

• İyi topçu lakin gol atması lazım...

Yorum

• Sistemsiz bir takımda top almak için orta sahaya kadar gelmek zorunda kalan bir forveti eleştirmek istemiyorum. Ne oynadığını bilen bir takım görmek gerek
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• bu adam agustinle jun karışımı bir şey.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Topçu değil. Mbilla Eto Akhisardaki siyahi tüm adamlar Osmanlıdaki hepsi bundan çok çok daha iyi

Yorum

• İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Topçu değil. Mbilla Eto Akhisardaki siyahi tüm adamlar Osmanlıdaki hepsi bundan çok çok daha iyi
                            Onlar bize gelsin, Ndoye onlara gitsin. Ndoye atar, bizdekiler yine yatar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bizde bir forvet gol atamayınca hiç atamıyor bu nedir yahu? Golcü dediğin adam gelir pat pat atar, Cardozo gibi.

Bunun gibi bitmiş kazma forvetlerin gol atıp da açılmasını bekliyoruz. Bundan bi halt olmaz ara dönemde defolsun gitsin.
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

Yükleniyor...
                              X