Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her maç 11 oynar

Yorum

• Asisti cok iyiydi.

Yorum

• müthişsin abi müthişsin ya adamsın sen

Yorum

• İyi bir tercümana ihtiyacın var. Adam dediklerine bin katarak kendi kafasına göre ligtvde konuşuyor...
          "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• İçerdeki maçlarda Cardozo beyle ateş ederler.
            8. Kuşatma

Yorum

• Mukemmel degıldın ama guzledın.Mucadele etmen bıle yeter.
              THEMRA EPİ MEDİUM

Yorum

• İlk olarak bakigokhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İyi bir tercümana ihtiyacın var. Adam dediklerine bin katarak kendi kafasına göre ligtvde konuşuyor...
                Fransızca konuşanların ağırlıklı olduğu bir takımda nasıl Fransızca bilen tercüman olmaz garip doğrusu. Ha Afrikalı oyuncular genelde 2.dil olarak İngilizce'yi öğreniyorlar ama o da bir yere kadar...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Top sürüş isabeti denilen bir mevzu var o kadar kötüydü ki bu konuda ağzım açık izledim bu kadar kötü nasıl oluyor anlamadım.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çok farklısın
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fransızca konuşanların ağırlıklı olduğu bir takımda nasıl Fransızca bilen tercüman olmaz garip doğrusu. Ha Afrikalı oyuncular genelde 2.dil olarak İngilizce'yi öğreniyorlar ama o da bir yere kadar...
                      Ben ingilizce olmasına şaşırdım. Tamam şota biliyor da bu adam mümkünse bu tercümanla bakkala bile gitmesin. Adam ne anlatıyor terxüman ne çeviriyor.bu iş ciddi iş. Bağlamdan kurtarıyor desen söylemediklerini de çeviriyor. Sanırım sadri şenerin yönetici dil bilecek demesindeki gaye buydu. Eğer bilmezse bu adamı işe alır. Belki heyecandandır. Çok kompile cümleler de kurmamıştı. Neyse... Gayet faydalı oldu. 3 ay önce yazmıştım sanırım N'doye gekir dertler biter diye. Mehmet ile Cardozo eklendi mi neler olacağını rakipler düşünsün☺
                      "İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"

Yorum

• Gol de yakışırdı.
                        Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                        FIRTINAİHTİLALEFSANE
                        we the north

Yorum

• Icerdeki maclarda Cardozo ile cok can yakacaklari belli
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yabancı anlaminda gelmesini cok istedigim ender yabancilardandi her gördüğümde mutlu oluyorum..Allah sakatlik kaza bela vermesin cok verimli olacak inşallah. .

Yorum

• Oynaması gerektiği gibi oynadı
                              Ne bir fazla ne bir eksik
                              Çok can yakarlar cardozo ile birlikte
                              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                              Beşirli/TRABZON

Yorum

• sonlara dogru top tutim diye 1-2 top kaybetti ama ondan haric gayet iyi oynadi görevini yerine getirdi. ic saha maclarinda cift forvetde bence cok iyi anlasir cardozo'la.
                                2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

Yükleniyor...
                                X