Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dame N'Doye

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İçerdeki maçlarda Cardozo ile beraber rakibi patosa vururlar...
    Hamiş

Yorum

• çok mükemmeldi. 90 dakika durmadı. futbolu bildiği belli. inşallah gol atma becerisi de böyledir.

Yorum

• Evimizdeki maçlarda Cardozo ile oynamalı.
        Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Asist akıl doluydu hayran kaldım
          Dallas Mavericks
          .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İyi oynadı ancak bir şey dikkatimi çekti. Sonlara doğru ayağındaki bir kaç topu süremeyip taca çıktı. Bir kaç yerde de pas vermek yerine dip çizgiye sıkıştı kaybetti. Sanırım biraz kondisyon problemi var. Maç genelinde yapması gerekenleri yaptı iyiydi.
            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İçerdeki maçlarda Cardozo ile beraber rakibi patosa vururlar...

Findik sezonu herkes patosdan bahsediyo [emoji4] haftaya kesinlikle cardozolan beraber oynamali cok merak ediyorum.
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Icerdeki maclarda Cardozo ile cok can yakacaklari belli
                100 % katiliyorum. Cardozo - N'Doye ile cift forvet oynamak gerek. Akhisar gibi takimlara karsi cok etkili olur.

Yorum

• futbolu biliyor, iyi de oynadı

tek eksiği atılan uzun topları hiç indiremedi. motta bile uzun topta bozdu ndoye yi.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Asist akıl doluydu hayran kaldım
                    evet bende hayran kaldım asiste , yusuf olsaydı kendi atmaya kalkardı,
                    "s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y

Yorum

• Büyük karakter. Yakında ağları sallamaya başlar.
                      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Fizik olarak eksikliği var. Oynayarak tamamlar. Cardo-N'doye ikilisi coming soon...
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Akhisar bile Brunoyu sağa sola ortaya çekip çift forvet oynuyor. Bizde Cardozo ilerde hemen arkasında N'doye ile başlayabiliriz içerde özellikle.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Bence Cardozo ile oynamaz. Ama Cardozo nun yerine oynayacak gibi duruyor. Yararlı olacak gibi duruyor.

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evimizdeki maçlarda Cardozo ile oynamalı.
                              Bence Şota çift forvetle çıkmaz maçlara .
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Cardozo forvet arkasi cok iyi oynar

Yorum

Yükleniyor...
                                X