Oyun rakip kaleye yıkamadığımız hiçbir maçta zaten Cardozo yoktu. Bu ilk değildi. Oyun bu şekle döndüğünde onu oyunda tutmaması gerekirdi ersun hocanın. Attığımız ilk golde bile çok yavaş kaldı , topu önüne alamadı düzgün, sabri arkadan gelip onu kapattı ve şans eseri özerin önüne düştü top.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
Cardozo'nun oyunda gözükmemesi yeni bir şey değil, her maç bu şekildeydi. Ama bu maç iki tane net pozisyonu değerlendiremedi, dolayısıyla savunacak bir şey bırakmadı dün akşam kendisi adına.
Cardozo tam bir büyük takım futbolcusu. Yani baskı yapan, her türlü rakibe karşı oyununu kabul ettiren, rakibi sahasından çıkarmayan takımlarda oynayacak forvet tipi. Ama bizim öyle bir oyun yapımız yok, ileride de pek olacağa benzemiyor. Dolayısıyla Cardozo bizim takımın forveti değil. Bizde olması mutluluk verici, dünya çapında, kaliteli bir isim, zaman zaman mükemmel goller atıyor ama oyun yapımız nedeniyle faydadan çok zarar sağlıyor.
Bunu ilk zamanlar da söyledim şimdi de durum bu şekilde. Çok seviyorum kendisini ama gerçekler acıdır. Bir süre daha böyle giderse bu oyun yapısı kendi moralini ve performansını da düşürecektir.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
Böyledir bu işler Cardozo.Yatarabe bile senden iyi diyenler çıkacaktı.dün akşam oynadığımız formatta Ronaldo ile Benzema olsa hiç bir şey yapamazdı.bunu diyemezler.yeterki eleştirelimde adet yerini bulsun.köpek gibi pres yaparsın yanına 2.bir adamın gelmez presler boşa gider.3 kişinin arasında kafaya çıkarsın yine aynı.sonrada mücadele etmiyorsun diye yaygara koparırlar.rahmetli Erbakan'ın dediği gibi hadi ordan,hadi ordan diyorum senin yerine...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyledir bu işler Cardozo.Yatarabe bile senden iyi diyenler çıkacaktı.dün akşam oynadığımız formatta Ronaldo ile Benzema olsa hiç bir şey yapamazdı.bunu diyemezler.yeterki eleştirelimde adet yerini bulsun.köpek gibi pres yaparsın yanına 2.bir adamın gelmez presler boşa gider.3 kişinin arasında kafaya çıkarsın yine aynı.sonrada mücadele etmiyorsun diye yaygara koparırlar.rahmetli Erbakan'ın dediği gibi hadi ordan,hadi ordan diyorum senin yerine...-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü eleştirileri satalım gitsinleri görünce çıldırdım aynı senin söylediklerin geldi içimdende işte sonu kırıcılığa gidecek ondan susup gözlemledim..
Yorum
-
Şu oyun yapısıyla Cardozo'dan verim bekleyen varsa gitsin bir kaç futbol kitabı okusun,FM falan oynasın ki azcık toptan anlamaya başlasın.
Umarım gelecek sezon yapılacak kadro planlamasında oyunu rakip alana yıkan ve topları Cardozo'ya veya ceza sahası içine yağdırabilen bir orta saha kurulur.Yoksa Cardozo'dan verim alamayacağımız kabak gibi ortada.
Yorum
-
arkadaşlar bizler de sorunu sizlerle aynı şekilde tespit ediyoruz..
Cardozo elbetteki 1. sınıf golcüdür.Ama ona göre sistemimiz yok, ona top taşıyamıyoruz vs bunları mazeret olarak sunmamalıyız.
Çünkü zaten Trabzonspor gerek şampiyon olduğu yıllar gerekse yarışın içinde olduğu yıllara baktığımızda forvetleri asi uşaklardan oluşmuştur. Biz sistem olarak yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi öldürücü baskılı , sağdan soldan ortalı bir sezon geçirmedik, geçirmemiz de zor görünüyor.Türkiye liginin güce dayalı olduğu ve bunun yakın-orta vadede değişmeyeceği öngörüldüğünde Cardozo'nun daha fazla verim vermesi beklenemez.Eğer katardan iyi fiyat verirlerse satılmasında yarar vardırTrabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)
Yorum
-
Bence ilk kez değil. İzleyipte net hatırladığım 4. rezil maçı. En rezil performansı 4-0'lık Napoli maçıydı. Fakat bu liderliği aldı götürdü şu anda.
Büyük maçların hiçbirinde varlık gösteremiyor. Çünkü ona servis yapan bir kadro yok. Bireysel olarak birşeyler verecek olduğunda da çok ağır kalıyor ve takımı neredeyse 10 kişi bırakıyor.
Büyük maçlarda gol atamamış olması önemli değil. Fakat sahada varlığı yokluğu belli olmuyor, çok rahat marke ediliyor ne yazık ki ...
Sıkıntı ...9 # Osvaldo'
Yorum
-
şöyle bir çözüm olabilir.hem önde hem kanatta oynayabilen sağlam bir kanat forvet alırız.zorluk derecesi önemli bazı maçlarda cardozo nun genel durumunu da hesaba katarak yedek bıraklır.zaten maç ritmi olan kanat forvetimizi de öne koyarız. genel çözüm bu olur.ya da direk deniz yedek forvet olarak düşünülebilir.sadece cardozo yu yedeklesin diye yeni bir forvet almak gereksiz bir macera olur.yedekte kalan yatabare nin nasıl performans düşürdüğünü görüyoruz. işte bunları hesaplamak başlı başına bir iş. o yüzden bu hesapları yapacak güvenilir bir adam bulup desteklemek lazım.ne tesadüftür ki bu işi en yi yapan hoca elimizde. çok endişeye gerek yok.
Yorum
-
En kötü maçıydı, ilk kez bu kadar kızdım kendisini aşırı sevmeme rağmen. elin adamlarında izbandut gibi forvetler varken ayağında 1 sn bile top tutamayan cardozoya ne kadar daha tahammül ederiz bilemem, kronik sakatlığıda var, eğer ona göre oyun sistemi kuramayacaksak adamada eziyet etmeye gerek yok temiz 10 verirler araplar satalım gitsin ama üzülüyorum çok iyi futbolcu şu hantal hali ile fb'de 25 golü vardı şu an.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Cardozo’dan okul ziyareti
Oyuncumuz Oscar Cardozo kendisini okuluna getireceğini vaat ederek okul başkanlığı seçimlerini kazanan ilkokul öğrencisi Ömer Taha Çoban’ın sınıfını ziyaret etti.
İlginç bir seçim vaadiyle öğrenci arkadaşlarından oy isteyen ve bunun sonucunda seçimi kazanan minik öğrenci için oyuncumuz Oscar Cardozo bugün Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu 4-G sınıfına giderek burada Ömer Taha Çoban ve sınıf arkadaşlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.
Cardozo’yu karşılarında gören minik öğrenciler yapılan ziyaretten dolayı memnun kalırken, Cardozo’da okul başkanlığını kazanan Ömer Taha Çoban’ın seçim vaadinin çok ilginç olduğunu söyledi.
Öğrencilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu da ifade eden Cardozo Ömer Taha Çoban’ı tebrik ederek okuldan ayrıldı.
Yorum
Yorum