Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nedense 34-35 yaşına kadar bizde kalmasını istiyorum Cardozo'nun, aşırı bir sempati duyuyorum ve çok düzgün, efendi bir insan olduğunu düşünüyorum. Bunların dışında futbolcuğunu, kalitesini, müthiş profesyonelliğini ayrı tutaraktan böyle düşünüyorum...

Yorum

• Özledim Kral!
      Çok özledim!
      Hamiş

Yorum

• Yeni video:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Senin gibi forvet gelmedi. (Fatih Sultan Tekkeyi ayri tutuyorum)

Yorum

• Kralın bir tane çirkin golü yok. Böyle bir potansiyeli kullanamıyoruz ya ona çok yanıyorum, 10 yıl bizde oynasın ben sıkılmam bu adamdan.

Yorum

• Cardozo İstanbulda olsa her hafta spor manşetinde, yorumcuların dilindeydi. Bizde olunca pek gündeme gelmiyor, kimse övmüyor, dillendirmiyor. Biz de farkına varamıyoruz olayın. Arkadaşlar Oscar Cardozo bu adam. Adam akıllı bir hocayla çalışsa da bari gitmeden doya doya izlesek gollerini. Bence Tribün böyle özel oyunculara özel pankart yapmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Kötü günün tek güzel yanı

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni video:

videoda özer hurmacıyı ştşp kafa golünü atması çok komikti yaaa o gol. bu adamı besleyecek sürekli posizyona girecek takım olmalıyız ama değiliz
                  https://www.saltanatmt2.com.tr/
                  https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                  https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Polemiğe girmedi her zamanki gibi işini yaptı
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Deplasmanlarda kenardan izlemeli.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Bu adam varken sampiyonluga oynayamadik ya yaziklar olsun..

Yine efendi adamda sağa sola koşturuyor ben serefsizim kosturmam..Ayip diye bir sey var..

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeni video:

Valla da yazik, billa da yazik. Bu adami Türkiye Liginde orta siralara mahkum ediyoruz ona yazik....
                          "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Adam ceza sahasinda bir kere topla bulustu onu da gol yapti daha ne olsun golcu gol atacak atiyor mu atiyor gerisi hikaye
                            ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Deplasmanlarda kenardan izlemeli.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deniz'i ya da Muhammet'i mi izlemeli kenarda anlamadim
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Adam her turlu atiyor birde bu yoklukta bu ortasaha ile bu kadar atmis helal olsun der gecerim
                                Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X