Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
cardozo son kez demisti
türkiye benim yasayacagim en dogudaki ülke, burdan devami yok
onun bu kararini degistirmek icin astronomik maas teklifi sunmalilar
ve denildigi gibi bu kulüp adrianin al nasr iysa onlar bukadar zengin degil
adriani bile bizden uzun vadeli ödemeylen aldilar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Tekke'den de daha kaliteli ve daha teknik.......
Onun için bilinçli kullandım en kaliteli lafını.....
Tekke'de en iyi yerli forvetimizdir tarihimizin..... Avrupa çapındadır bana göre şansızlıklar nedeniyle gidememiştir ayrı mesele...
ayrıca tekke zenitte uefa ve süper kupayı kazanıp maçın oyuncusu seçilmişti.zenit de bir avrupa takımı sayılmaz mı?"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yoksa Cardozo Reis mi ? cCcYok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler reyiz niye hiç paraguay milli takımına gitmiyor geçenlerde maç vardı baktım kadroda falan göremedim yada gitti mi?
Yorum
-
İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler reyiz niye hiç paraguay milli takımına gitmiyor geçenlerde maç vardı baktım kadroda falan göremedim yada gitti mi?
bunlarin federasyonu cardozonun milli takima artik gelmek istemedigini sanmis
bakmayin bizde reyizin bukadar uysal olduguna
normalde cok agresif, yenilmeyi kabul edemeyen biri
hedefe oynadikmi göreceksiniz
bu ilk yari bmn anasayfasindada haber yapmisdik, paraguayda imza kampanyasi yapildi bi daha milli takima cagirilmasi icin
sonra 1-2 ay önce federasyon yetkilisi reyizlen kontakt kurdu ve kararindan dönebilirmi sormus, reyizde öyle bir karar hic almadigini bildirmis
büyük ihtimallen copa america dan sonra yine cagirilacakmis"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum