Vedası da acı oldu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
Kral gitti diyebiliriz sanırım.
Herşey için sağol Kral.
Bu takımı 1993 senesinden beri sağlıklı takip ederim senin gibi ahlâkı yüksek ve her şartta profesyonelliğini ortaya koyan golcü kimliğine sahip oyuncu görmedim.
Yolun açık olsun hayallerimin golcüsü.
Haydi geç bütün rakipleri havalandır fileleri.
Süslüyor bütün hayalleri Cardozo'nun o golleri.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Birbirimize saldırmadan da konuşabiliriz sevgili arkadaşlar. Ki saldıracağımız bir çok futbolcu varken hem de. Onlardan birbirimize sıra gelmemesi lazımken üstelik.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Acaba Oscar Cardozo kadar ahlaklı bir yabancı Trabzonspor'a ömrü boyunca gelmiş midir bilmiyorum
Hacı'nın tek iyiliği seni bize getirmek oldu reis.. Ama biz o kadar değişik bir takımız ki yedik bitirdik seni ..
Affet bizi [MENTION=30227]Sibel[/MENTION] 'in dediği gibi ... affet"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Misafir
Adam mütemadiyen gelio cardozo ya salliyor daha sonraayni sahis gidip ayni parmaklarla mustafa ve yusuf u övüyor bende buna sinirleniyorum iyi niyet mi bu simdi saygi saygi da insanlari fisfiklemekten baska yaptigi is yokİlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirbirimize saldırmadan da konuşabiliriz sevgili arkadaşlar. Ki saldıracağımız bir çok futbolcu varken hem de. Onlardan birbirimize sıra gelmemesi lazımken üstelik.
Yorum
-
Maç 4-0 mı 5-0 mıydı bilmiyorum. Yusuf Yazıcı topla giderken Cardozo ceza alanına ellerini iki yana açmış topu istiyor koşu yapıyordu. Yıldız olarak getirildiği en kötü sezonunda dahi kimsenin gol sayısında geçemediği, geçen sezon 18 gol atmış Avrupa Ligi gol kralı Cardozo. Haftalardır kulübeye hapis kimi zaman 90+2'de oyundan alınan gole ihtiyacı varken takımın kenara çağrılan Cardozo. Belki de satılması kesinleşmiş Cardozo.
Gomez'in bjk'den ayrılışına rvp'nin Sneijder'in en ufak terslikte yaptıklarına bir bakın isterseniz. O zaman sadakat profesyonellik nedir anlarsınız."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Onun kaderi bu. Sezon boyu, ekran arkası olarak tribünde olanlar iyi bilir; o elleri hiç inmedi aşağıya.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç 4-0 mı 5-0 mıydı bilmiyorum. Yusuf Yazıcı topla giderken Cardozo ceza alanına ellerini iki yana açmış topu istiyor koşu yapıyordu. Yıldız olarak getirildiği en kötü sezonunda dahi kimsenin gol sayısında geçemediği, geçen sezon 18 gol atmış Avrupa Ligi gol kralı Cardozo. Haftalardır kulübeye hapis kimi zaman 90+2'de oyundan alınan gole ihtiyacı varken takımın kenara çağrılan Cardozo. Belki de satılması kesinleşmiş Cardozo.
Gomez'in bjk'den ayrılışına rvp'nin Sneijder'in en ufak terslikte yaptıklarına bir bakın isterseniz. O zaman sadakat profesyonellik nedir anlarsınız.
Adamdır adam.
Cardozomuz oldu. Teselli...
Yorum
-
Arkadaşlar elimizde somut veriler olmadan herhangi bir futbolcu için ithamlarda bulunamayız. Benzeri söylemlerde cezai işlem uygulamak zorunda kalacağız ne yazık ki.En son Oruç tarafından düzenlendi; 14.05.2016, 12:29.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
Keşke böyle bir kadroya değil gerçek Trabzonspor'a gelseydi. Umarım şu halden çektiğimiz eziyeti anlıyordur. Umarım bizi böyle bir takım sanmıyordur."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Takımdaki Mehmet ile aklı ile oynayan tek adam.Fiziği bitmiş.Beyinsiz bir ekiple iyi oynaması mümkün değildi dün.Dün oynayan genç çocukları da suçlayamam.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum