Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yakın zamanda kadro dışı kalması ile alakalı haberlere rastlayacağız gibime geliyor. Bunda şüphesiz kendisinin bir suçu olduğunu düşünmüyor olacağım fakat ne yazık ki takımı yönetmek ile yetkili kişinin kendi otoritesi dışında bir otoriteye bilhassa yabancılar üzerinde bir üne pek sıcak gözle baktığı da söylenemez.

Aynı şey Bosingwa içinde geçerli.

Yorum

• yine gercekten cinden gelen teklifi red ettiyse baslarim artik efsaneligine

basimiza belamisin kardesim, oyun yapimiza uygun degilsin da
      git, sende kurtar, bizde kurtaralim
      olmuyor anlamiyormusun
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bye bye.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Gideceksin ama yerine eminim daha iyisi bulunamayacak. Tam bir son vuruş ustasıydın... Yedek olmanda ayrı komedi ya. Yolun açık olsun KRAL
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• "Gitme... Gideceksin biliyorum ama sen yine de gitme."

Yorum

• Davutoglu'nun yerine basbakan Cardozo reyizz olsun)

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Davutoglu'nun yerine basbakan Cardozo reyizz olsun)
                devlet bonservisini karsilarsa neden olmasin

Ünal Karaman

Yorum

• Adamı göz göre göre sistemsizliğe kurban ettik. Çok yazık oldu. El fatiha.
                  . .
                  . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                  . .

Yorum

• Bu takıma son 2-3 sezondur bir çok adam geliyor gidiyor da yine de Kral kadar içimizi burkmuyor.Takımda öyle bir disiplinsizlik gayriciddilik başıboşluk var ki gidenlerin gerçekten faydasız ve kötü olup olmadıkları konusunda kararsız kalıyorsunuz hele ki gittikleri takımda üstün performans gösterip takımı sırtlayan adamları görünce dahada çelişkiler içinde kalıyorsunuz.Ama Kral her zaman faydalı olmayı düşündü her zaman pozitifti.Takım düzgün olmasa sorunlar içinde boğuşsa bile o tartışmasız Trabzonspor a ve Türk ligine gelmiş geçmiş en iyi futbolcular arasında yerini aldı.

Daha önce yazdım söyledim ben yine de gitmesinden yana değilim.Ondan kazanılacak para olmasın ne olacak.Zaten önümüzdeki yıl feda sezonu gibi bir şey olacak ve Kral bence takımın abidi ve yardımcı hoca/futbolcu olarak takımda kalmalı jubilesini burada yapmalı.Onun varlığı ,oynamasa da gol atmasa da taraftar ve camia üzerinde pozitif etki yapıyor bu bile yeter.Zaten camiaya en çok lazım olan şey pozitif bir hava ve bu bence Kral üzerinden oldukça fazla sağlanıyor.
                    ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Fanatikte; "Cardozo FIFA'ya başvurdu" diyor. Eğer doğruysa buradaki "ya çok delikanlı, karakterli adam, helal olsun" diyenlere bir tarafımla güleceğim.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fanatikte; "Cardozo FIFA'ya başvurdu" diyor. Eğer doğruysa buradaki "ya çok delikanlı, karakterli adam, helal olsun" diyenlere bir tarafımla güleceğim.
                        Sadece Cardozo icin degil sozlesmesinde yazan parayi istemek her futbolcunun en dogal hakki.
                        Kim Kime parasini bagisliyor bu devirde?
                        Yanlis olan birsey varsa bu futbolcunun parasini istemesi degil paralarin odenmemesi olur.

Yorum

• şu beşir kalası yerine oyuna girse 1 2 tane sallardı

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fanatikte; "Cardozo FIFA'ya başvurdu" diyor. Eğer doğruysa buradaki "ya çok delikanlı, karakterli adam, helal olsun" diyenlere bir tarafımla güleceğim.
                            yapmaz öyle bisey

cardozo sapina kadar adamdir

Ünal Karaman

Yorum

• Satılacağı için sakatlanmaması için oynatmıyorlar başka izah yok...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sorunun forvetlerde olmadigini hep dile getirmisimdir. Bakiniz Janko bu sene 20 gol atmis. Hic kimse isvicre ligi falan ayagina yatmasin. Bizden daha iyi top oynuyorlar. Takimin kanatlari ve ortasahasi cok kotu kac senedir bu yuzden hangi forveti koyarsak koyalim, Brezilyali Ronaldo olmadikca hepsi ayni kaderi yasiyacak.

Ne Yatabare, Ne Janko, Ne NDoye Ne Henrique kotu golculerdi.. Cardozo zaten hic degil

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim