Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Satın satın,Sonra koçun kabaklarıyla oynarız sezon sonuna kadar
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Cardozoyu en cok sevenlerdenim, Trabzonspora boyle forvet gelmedi daha once. Ama ekonomik durumumuz goz alina alindiginda, Cardozonunda yasinin 32 olmasi nedeni ile 6m Euro cok cok iyi bir rakam. Mantikli olan satilmasi olur

Yorum

• Gidiyor mu gönlümün efendisi ?

Yorum

• Bosingwa forvet oynasın gol kralı olur burayada yazıyorum, kariyerine forvet başlamıs adam zaten teknik profesyonellik dribbling hız her şey var

Cardozo bize en çok katkısını para kazandırarak yapar , Çinden sonra buyursun gelsin Trabzona her zaman acık yolu

Yorum

• Cardozolu, Muhammet Demirli çift forvet hattını görmeden giderse bu adam, Zurawskisiz Szymkowiak olayındaki travmanın aynısını yaşarım yemin ediyorum.

Ağlarım yani, o derece.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ne yazık ki satmaktan başka yol gorunmuyor, gitse de kalsa da uzulmem

Yorum

• Yolun açık olsun reis, ileride yine bekliyoruz antrenör, scout vb. olarak...
                Mustafa Yumlu.

Yorum

• Abi yapmayın. Bu adam gitmesin...
                  Son yıllarda kimseyi sevmedim bu kadar. En kötü zamanda sesini çıkarmadı. "Paramı istiyorum!" diyerek ortalığı ayağa kaldırmadı.
                  O gol attığı zaman kendim atmış kadar seviniyordum.
                  Gitme Kral! Daha atacağın çok gol var!
                  Gitme lan!
                  Hamiş

Yorum

• Keşke ekonomik olarak Cardozo gibi "adam" lara tolerans gösterebilecek bir takım olsaydık

Para her kapıyı açıyor yapacak bir şey yok

Yorum

• inşallah ileride bir şekilde bu takımda görev alırsın Kral.
                      Senin kalitende ve markanda olupta bu kadar mütevazi ve şehri benimseyen yabancı zor gelir.
                      En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 22:53.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Edit : Kesin olmadan acıtasyon yapmayım
                        En son emrhan61 tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 22:56.
                        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İnşallah anlaşma olmaz da gitmezsin Cardo, takımda 1-2 tane ADAM vardı zaten teke düşecek ona yanarım.
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şu zor zamanda neden satılmak istenir anlayamadım..

Yorum

• Tatile gelir bisey olmaz.son son iyi para kazanmali ve kazandirmali.

Yorum

• Ondan gelecek para ile Sefa Özer Erkan Yusuf gibi ruhsuzların taksitlerini öderiz di mi
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim