Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cardozo kazmaysa bunu dile getiren ne?
    Futbol ulemasımı!
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Gitme Kral!
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim gibiler kulübün geleceği için Cardozo satılsın diyorlar, senin gibiler yılda 3m euro ödedikleri oyuncunun ismiyle fenerli arkadaşlarına hava atmak istedikleri için satılmasın diyorsunuz.

Yani bu durumda, kulüpten uzak kalması gereken kişiler kulübün kasasını ve geleceğini düşünenler değil yıldız fetişliği yapan sizlersiniz. Sizin yüzünüzden borç 400 milyonu aştı. Bizler 2 günlük düşünmediğimiz için Cardozo elde patlamadan satılsın diyoruz ama sizler kısa bir süreci yorumluyorsunuz, tıpkı İho dönemi gibi. Biz o dönemde de yazdık transfer değil çılgınlık ediyoruz diye, sonuç ortada...
        Senmi kulübün geleceğini düşünüyosun şimdi ??? İleri görüşlüyüm diyosun yani öylemi Bu gereksiz yazını yaşına bağlıyorum normaldir sağdan soldan duyduklarını düşünüyomuş gibi yorumlaman...Borç 400 milyon olmuş cardozoyu devre arası verelimde borç batağından kurtulalım öylemi ? Bu muhasebe bilgini umarım okul hayatındada uygulamazsın. Cardozo elbet gidecek ama şuan için musanın mustafanın erkanın sefanın oynadığı takımda önce cardozo demek boş muhabbetten öteye geçmez bazı oyuncular vardırki takımı sahiplenir karakteriyle birşeyler oturtur takımda işte cardozoda boside onurda öyledir bunlar takımda kalmalı ve abilik yapmalı yol göstermelidir. Ezberlemişsiniz bi "borç 400 milyon eyvahh" demeyi atıp tutuyosunuz kulübü o kadar düşünüyosan takımına destek ol kombine al lisanslı ürün al elinde geleni yap boş boş biz demiştik diyipte komik duruma düşme.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Git Kral...
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eski forvetlerimizi izledim an önce ve Aklıma geldi de ciddi ciddi bir şey sormak istiyorum.

Cardozo yaklaşık 2 senedir bizde ve 50'nin üstünde maça çıktı. Siz "Bu da kaçar mı?" Dediğiniz kaç pozisyon kaçırdığını gördünüz? Ya da gördünüz mü?

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Kaçırdığı net gol pozisyonu 5'i geçmez belki ama bu soruya şöyle bir soru ile karşılık vereyim;
            Kalite açısından kesinlikle tartışılmaz ama bazı çalışkan oyuncular vardır örneğin Umut Bulut( özellikle bizdeki dönemi), bir nebze Muhammet Demir gol pozisyonuna girmek için öyle çalışır ki çok fazla gol pozisyonuna girer. Sen Cardozo'nun gol pozisyonuna girmek için çaba sarf ettiği kaç pozisyon hatırlıyorsun?

Cardozo çok kaliteli bir golcü ama gerek yaşadığı sakatlıklar gerek fiziki durumu eski Cardozo kesinlikle değil para kazanabiliyorsak kesinlikle gönderilmeli.
            2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR

https://twitter.com/EmrahSKOC

Yorum

• Lanet olsun her oyuncudan para kazanma isteği!

Yorum

• düşme ihtimalimiz var, (vay anasını) oynaması lazım.
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• anlamıyorum sanki elimizde 4-5 tane forvet var...

Muhammet Demir sakatlanırsa ne ediceğiz....

Umutları Muhammet Beşir'e bağlayıp Onuda futboldanmı soğutacağız....

Beyler küme hattına doğru hızla ilerliyoruz hatırlatırım....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bence git bro ne de olsa bize Ergin Keleşler yakışır
                    En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 09.02.2016, 02:36.

Yorum

• Arkadaşlar,birbirinize attığınız hakaret mesajlarını siliyorum ve de ceza vermiyorum.Lütfen bu ikili diyaloğu özelden devam ettirin.Rica ediyorum...
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Adam ceza sahası içinde gezegende en iyilerden birisi ama biz kullanamıyoruz işte adamı. Sorunu başka yerlerde niye arıyorsunuz?

Yorum

• Bazı arkadaşların yazısına hayret ediyorum sanki cardozo değilde fatih atik başlığında yazıyorlar. Sakatlanıyor falan ama elimizdeki sınırlı forvetlrden biri ve daha ligin bitimine çok var o riske girilmemeli zaten sezon sonu bedeli neyse ona gönderilecek belli ama bize yakışan bir veda ile çünkü kendisi bu kulübe gelen en karakterli yabancı futbolculardan biriydi.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• takımda iki adam tut, gerisini yolla deslerdi bir onur'u bir de cardoso yu tutardım
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Kurtulduk mu?
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim