Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devlet kuruluşlarında da böyledir....

Spor klüplerindede böyledir.....

hiç iş yapmayana yan gelip yatana kimse ses çıkarmaz....

lakin Cardozo gibi ahlaklı ve görevini elinden geldiğince yapmaya çalışan insanlar nedense sevilmezler....

Yattara gibi olucaksın koskoca sezon boyu 2 çalım 1 kolbastı ile sezon bitireceksin 8 sene böyle ekmek yiyeceksin....
    Ahlakına, profesyonelliğine diyecek laf yok. Ancak sahadaki duruşu, takım oyununa katkısı çok düşük seviyelerde. Fiziki durumu da Türkiye süper liginde futbol oynamaya müsait değil, aldığı maaş da cabası. Elimizde patlamadan satılmasında fayda var.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Ersan Gülüm'e, 7 milyon € veren Cin'liler Cardozo'ya en az 15 vermeli !
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok dostum
        Niye sevmeyelim?
        Seviyoruz ancak bize uygun bir oyuncu olmadığını da görüyoruz. Bunun için bilim adamı olmaya gerek yok.
        İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahlakına, profesyonelliğine diyecek laf yok. Ancak sahadaki duruşu, takım oyununa katkısı çok düşük seviyelerde. Fiziki durumu da Türkiye süper liginde futbol oynamaya müsait değil, aldığı maaş da cabası. Elimizde patlamadan satılmasında fayda var.
        Şahsen size söylemedim bunu Dostlar....

Yanlış anlamayın sakın

Genel bir sıkıntım var bu konuda....

Adam bir köşede oturur yılarca ayağına top değdirmez maaşını alır..Onlar göze batmaz genellikle.
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• muhalif gurupta yer alan biri olarak aynı eleştirileri tekrar yazmayacağım..
          lakin bir hususu açıklamak isterim...

-göreve gelir gelmez ilk icraatını mali disiplin olarak belirleyen ve 50. yıla (2017-2018) vurgu yapan değerli yönetimimiz :

1- ücret skalasında ilk 3te olan ve "futbol anlamında" katkısı çok çok az olan Cardozoyu neden "kulüp çıkarı" doğrultusunda Çin-Katara satmadı?
          2-duruşunu hepimizin takdir ettiği 33 lük abimizin, yönetim tarafından önümüzdeki 1,5 sezonun "durgunluk dönemi" olarak nitelendirildiği ve bu süre sonunda 36 larına merdiven dayayacağı düşünüldüğünde fırsatı varken satılmaması en basit tabiri ile "taraftar korkusu" değil midir?

3-bu sorum özel olarak her konuda hemfikir olmasak da duruşunu beğendiğim Faik Bey'e : kendisi Yattara örneğini verdi, bu konuda yazdıklarının yarısına katılıyorum ki bir iki gün önce "ben kıyamete kadar Trabzonspor taraftarında bir huyun değişmeyeceğine inanıyorum:
          hasbelkader avrupada veya farklı bir coğrafyada
          isim yapmış 30 luklar ile 3,5 estetik hareket yapan ecnebi topçuya olan sempatisi kendi evladına ise (gol atıyor ise ayrı= Fatih tekke) zulmü." demiştim
          lakin Yattara takımımızda son 1-2 yıl hariç ismi geçen adamların aldığı ücretlere göre karın tokluğuna oynadı
          Yattara için fiyat-performans eğrisi yaptınız da niye sevgili abimiz (Cardozo) için bunu böyle görmüyorsunuz?
          sevgiler
          Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            muhalif gurupta yer alan biri olarak aynı eleştirileri tekrar yazmayacağım..
            lakin bir hususu açıklamak isterim...

-göreve gelir gelmez ilk icraatını mali disiplin olarak belirleyen ve 50. yıla (2017-2018) vurgu yapan değerli yönetimimiz :

1- ücret skalasında ilk 3te olan ve "futbol anlamında" katkısı çok çok az olan Cardozoyu neden "kulüp çıkarı" doğrultusunda Çin-Katara satmadı?
            2-duruşunu hepimizin takdir ettiği 33 lük abimizin, yönetim tarafından önümüzdeki 1,5 sezonun "durgunluk dönemi" olarak nitelendirildiği ve bu süre sonunda 36 larına merdiven dayayacağı düşünüldüğünde fırsatı varken satılmaması en basit tabiri ile "taraftar korkusu" değil midir?

3-bu sorum özel olarak her konuda hemfikir olmasak da duruşunu beğendiğim Faik Bey'e : kendisi Yattara örneğini verdi, bu konuda yazdıklarının yarısına katılıyorum ki bir iki gün önce "ben kıyamete kadar Trabzonspor taraftarında bir huyun değişmeyeceğine inanıyorum:
            hasbelkader avrupada veya farklı bir coğrafyada
            isim yapmış 30 luklar ile 3,5 estetik hareket yapan ecnebi topçuya olan sempatisi kendi evladına ise (gol atıyor ise ayrı= Fatih tekke) zulmü." demiştim
            lakin Yattara takımımızda son 1-2 yıl hariç ismi geçen adamların aldığı ücretlere göre karın tokluğuna oynadı
            Yattara için fiyat-performans eğrisi yaptınız da niye sevgili abimiz (Cardozo) için bunu böyle görmüyorsunuz?
            sevgiler
            Sevgili Dostum....

Öncelikle yönetim Cardozo'yu satmak istedi. 5 milyon euroluk teklifte geldi ancak kendisi kesinlikle gitmek istemediğini beyan ettiği için satamadı.....

Cardozo geçen yıl 29 lig maçında asistleri hariç 17 gol attı...... 128 dakikada 1 gol yani...

Bu sene sakatlıklar nedeniyle 14 maçta toplam 774 dakika oynayabildi ve 7 gol attı..... 110 dakkikada 1 gol.....

geçen yıl bir çalışmam vardı Cardozo ile kaç lira kazandık diye maliyetini kurtarıyordu.

bu seneki direkt gol atıp para kazandıran maçlarına bakacak olursak ;

Akhisar maçında beraberlik golünü attı...... 650.000 tl..... kazandık

Kayseri maçında galibiyet golünü attı.... 1.300.000 tl....kazandık

antep maçında beraberlik golünü attı 650.000 tl kazandık

Eskişehir maçında ilk golümüzü attı 1.300.000 tl kazandık....

Antalya maçında ilk golümüzü attı 1.300.000 tl kazandık....

Adam yarım gazla sakatlıkla boğuşarak 5.200.000 tl lik gol atmış bize....

Daha ne yapsın adam....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili Dostum....

Öncelikle yönetim Cardozo'yu satmak istedi. 5 milyon euroluk teklifte geldi ancak kendisi kesinlikle gitmek istemediğini beyan ettiği için satamadı.....

Cardozo geçen yıl 29 lig maçında asistleri hariç 17 gol attı...... 128 dakikada 1 gol yani...

Bu sene sakatlıklar nedeniyle 14 maçta toplam 774 dakika oynayabildi ve 7 gol attı..... 110 dakkikada 1 gol.....

geçen yıl bir çalışmam vardı Cardozo ile kaç lira kazandık diye maliyetini kurtarıyordu.

bu seneki direkt gol atıp para kazandıran maçlarına bakacak olursak ;

Akhisar maçında beraberlik golünü attı...... 650.000 tl..... kazandık

Kayseri maçında galibiyet golünü attı.... 1.300.000 tl....kazandık

antep maçında beraberlik golünü attı 650.000 tl kazandık

Eskişehir maçında ilk golümüzü attı 1.300.000 tl kazandık....

Antalya maçında ilk golümüzü attı 1.300.000 tl kazandık....

Adam yarım gazla sakatlıkla boğuşarak 5.200.000 tl lik gol atmış bize....

Daha ne yapsın adam....
              saygıdeğer abim; böyle bir önerme ne derece doğrudur? attığı goller sayesinde bu paraları aldı isek, atamadığı goller (bunlara penaltılar da dahil) daha çok kaybettik..
              bunu çokca kez zikrettik..Trabzonsporun forveti kör Ahmet olsa zaten 15 gol atıyor..Sorun burası değil kendisinden daha az gol atan Henrique yi daha az eleştirdim, mesele bizim takıma saha içinde ne kattığıdır? ben futbol anlamında bizim takıma el freni olduğunu düşünüyorum
              Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                saygıdeğer abim; böyle bir önerme ne derece doğrudur? attığı goller sayesinde bu paraları aldı isek, atamadığı goller (bunlara penaltılar da dahil) daha çok kaybettik..
                bunu çokca kez zikrettik..Trabzonsporun forveti kör Ahmet olsa zaten 15 gol atıyor..Sorun burası değil kendisinden daha az gol atan Henrique yi daha az eleştirdim, mesele bizim takıma saha içinde ne kattığıdır? ben futbol anlamında bizim takıma el freni olduğunu düşünüyorum
                Senin takımının el freni Özer, Erkan gibi topu taşımayı, pas atmayı bilmeyen oyunculardır. Yasuf gibi orta yapamayan oyunculardır. Şu anda ligde oyuncuların topu ayağında tutma süresi en fazla olan takımız. Pas atmayan bir takımda Cardozo'dan bundan daha fazlasını bekleyemezsin. İstanbul takımlarında olsa en az çift hanelileri çoktan geçmişti gol sayısı.

Biz futbolcuyu göndermeyi çözüm zannediyoruz. Çözüm o futbolcudan verim alabilecek şekilde futbol oynamaktır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Sezon sonu gider..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Elestirirsin ama fos demek tam bir rezillik.
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Erkan Ozer Yusuf falan hem cok yetenekli hem cok hizlida Cardozoya laf yapın.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ersan Gülüm'e, 7 milyon € veren Cin'liler Cardozo'ya en az 15 vermeli !
                        Ersan Gülümün Avustralya vatandaşlığı var çin liginde yabancı olarak sayılmıyor. O yüzden fiyatı artıyor.

Yorum

• Cardozoyada Çinden teklif var..

Yorum

• Cardozo adamdir, iyi bir forvet ama benim istedigim Trabzonspor Cardozo tipi oyuncuyla olmamasi lazim diye dusunuyorum.

kimse yanlis anlamasin, Cardozo bize gelmis gecmis en iyi forvetlerden biri, hatta bu adam oynamadiginda yada oyundan ciktiginda Trabzonsporun hali ortada.

ama teklif varsa satilmasi lazim, o paralarla seneye hazirlikli girmemiz lazim.
                            Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Cardozonun stili şu an ki takıma uymuyor ama zaten Messi'de uymazdı Müller de uymayacaktı

Adamın stili; ayağına ,kafasına uygun sertlikte gelen topları ya direk ya 1-2 hamle ile daha müsait hale getirip gol atmak. İstediğini verdiğimiz anlarda bunu neredeyse eksiksiz yaptı. Kaçırdığı penaltı ve pozisyonlar üzerinden ''kazmalığının'' ispat edilmeye çalışmasını gülünç buluyorum. Gol kaçırmayan,penaltıyı öteki mahalleye vurmayan golcü icad olundu da biz mi kaçırdık?

Yaşından ziyade fiziksel güçsüzlüğü ile ilgili eleştiriler her zaman daha mantıklı geldi bana. [MENTION=15309]teoman[/MENTION] Karadeniz arkadaşımızın bir makalesinde detaylandırdığı ''Cardozo nasıl hızlanır'' sorunsalı gibi nasıl güçlenir diye gündem oluştursak belki kulüpten üzerine eğilen olurdu. Alan Shearer v.b. oyuncular hep fiziklerini diri tutarak çok yüksek gol vuruşları olmasa dahi ileri yaşlarına rağmen formalarını hiç kaptırmamışlardı. Oscar'ın bu saatten sonra yetenek geliştirme gibi büyük değil fiziğini biraz daha güçlendirme gibi küçük problemi var. Şehiri ve takımı içselleştirmesi de çok önemli bir aşamayı geçtiğini gösteriyor.

Bana kalsa takımda gelecek senelerde tutar faydalanabildiğim kadar oynatırım. Ücretinden biraz indirim yapsa bu eleştirilerde kesilecektir. Çamura düşse de değer kaybetmeyen altın gibidir böyle oyuncular, bizle olduğu için şanslı sayıyorum kulübümüzü.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• [MENTION=44739]Courage[/MENTION] Elinize sağlık. 10 numara yorum.
                                +
                                Bize uyan forvet dünyaya henüz gelmemiş olandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim