Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cardozodan faydalana bılmemız ıcın topu karsı sahaya yıkmamız lazım ebuda buyuk maclarda bu performans ıcın cok zor
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Ben de bu fotoyu sevdim.
      Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: IMG_20150915_143344.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 101.8 KB 
Kimlik: 11203915

Yorum

• nereye sakladınız adamı ben goremıyorum
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk bakışta Marin'i görmedim bile
          uzun incelemeler sonunda buldum

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nereye sakladınız adamı ben goremıyorum
            O bir şey değil ben telefondan ilk gördüğümde saçlarını uzaktan kuru kafa gibi algıladım

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O bir şey değil ben telefondan ilk gördüğümde saçlarını uzaktan kuru kafa gibi algıladım
              hahahahaha

Yorum

• Oscar Rene Cardozo Marin

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• iyi golcü cardozo, hep jokerimiz olsun Ilk 11 de oynarsa bu kadar etkili olamaz herhalde, N'Doye oyunda aktif oluyor, Cardozo bitiriyor, keske çift forvet oynasak da herkezi parçalasak

Yorum

• güzel gol attı daha güzel de bir pas çıkarttı verim almasını bilirsek her oyuncu faydalı olur futbolcunun özelliklerini bilmezsen verdiğin paralarla kalırsın aklıma hep janko örneği geliyor
                    ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Ona pas demek ayıptır ya. Biz ona çim tuvalde topa ayaklarıyla ve aklıyla büyüleyici bir renk ve can verdi diyelim.

Yorum

• büyük Golcü Cardozo

Yorum

• Cardozo hep agirdi alinirken biliniyordu ama klas vuruslara sahip futbol zekasi yuksekti olmasi gereken takimin kendini toparlayip oyunu rakip alana yikarak cardozoyu topla bulusturmasidir ondan hizli kosanini bulmak kolayda geleninde futbol zekasi agir kaliyor): cardozo bu kalitesiyle birde hizli olsaydi simdi madrid,te falan olurdu

Yorum

• eski takimi benfica grubunu lider bitirir tahminim o yönde. o ofansif olaganüstü cabuk paslasmalar her kilidi rahatca er yada gec cözer ama cözer en azindan ic saha maclarinda banko 9 puani var bence atletico dahi maglup bence orda. gs astanayida yenemeyebilir bakin görün. bu benfica astanayi 1 saatte anca cözdüyse gs nin cözecegi muamma. iyi takim astana, sadece 2-0 magluplar ofansif canavarlarin sahasinda.

neyse cardozoyu neden sattiklarini anlamis olduk sonunda. adamlarin kafalarinda dinamik dikine cok seri futbol var. büyük maclarda türkiyede dahi golü yok üstelik, yani at artik arkadasim.
                            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• ğs'ye 2 tane atar mısın acaba

Yorum

• @3767

foto güzelmis cidden ancak arka sayfasinda 6 adet sifirlarin önünde bir sayi daha var :-) 10`u 15`i gecmiyordur o sayi umarim.
                                En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 16.09.2015, 22:07. Sebep: düzeltme
                                burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim