cardozodan faydalana bılmemız ıcın topu karsı sahaya yıkmamız lazım ebuda buyuk maclarda bu performans ıcın cok zor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Óscar René Cardozo
Daraltma
X
-
uzun incelemeler sonunda buldumİlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk bakışta Marin'i görmedim bile

Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
O bir şey değil ben telefondan ilk gördüğümde saçlarını uzaktan kuru kafa gibi algıladımİlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenereye sakladınız adamı ben goremıyorum

Yorum
-
hahahahahaİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO bir şey değil ben telefondan ilk gördüğümde saçlarını uzaktan kuru kafa gibi algıladım

Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Cardozo hep agirdi alinirken biliniyordu ama klas vuruslara sahip futbol zekasi yuksekti olmasi gereken takimin kendini toparlayip oyunu rakip alana yikarak cardozoyu topla bulusturmasidir ondan hizli kosanini bulmak kolayda geleninde futbol zekasi agir kaliyor): cardozo bu kalitesiyle birde hizli olsaydi simdi madrid,te falan olurdu
Yorum
-
eski takimi benfica grubunu lider bitirir tahminim o yönde. o ofansif olaganüstü cabuk paslasmalar her kilidi rahatca er yada gec cözer ama cözer en azindan ic saha maclarinda banko 9 puani var bence atletico dahi maglup bence orda. gs astanayida yenemeyebilir bakin görün. bu benfica astanayi 1 saatte anca cözdüyse gs nin cözecegi muamma. iyi takim astana, sadece 2-0 magluplar ofansif canavarlarin sahasinda.
neyse cardozoyu neden sattiklarini anlamis olduk sonunda. adamlarin kafalarinda dinamik dikine cok seri futbol var. büyük maclarda türkiyede dahi golü yok üstelik, yani at artik arkadasim.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum