Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Óscar René Cardozo

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılıyorum 2.5 Milyon Avroyu hakedecek performansı yok.

Ama takımda 5 lirayı bile haketmeyen de çok.
    Evet aldığı parayı hak etmeyen çok. Ne zaman az maliyetli oyuncu transferine başlarsak o zaman kurtulacağız. Başkana güvenim tam.
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben de diyorum ki; ha Cardozo ha Henrique ha Muhammet. Bunların hangisini alırsan al bizim takımda hemen hemen aynı katkıyı veriyorlar. Ne gerek var sahada yürüyen adama 2,5 milyon € maaş vermeye.
      Hocam Henrique demeyelim de
      Muhammed Cardozo farklı tipte futbolcular.İkidi de yararlı olur birlikte oynarlarsa. Maaş konusunda kimsenin bir sey diyecek hali yok zaten. 1,5 milyondan fazla maaş verilmez. Ücretinde indirime giderse kalır yoksa gider zaten.Ama bu oyuncuya safi zarar gibi davranmak haksızlık oluyor.
      8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hocam Henrique demeyelim de
        Muhammed Cardozo farklı tipte futbolcular.İkidi de yararlı olur birlikte oynarlarsa. Maaş konusunda kimsenin bir sey diyecek hali yok zaten. 1,5 milyondan fazla maaş verilmez. Ücretinde indirime giderse kalır yoksa gider zaten.Ama bu oyuncuya safi zarar gibi davranmak haksızlık oluyor.
        Herkesin görüşüne saygılıyım ama bana sorarsan Cardozo şu haliyle anca yedek olur, son yarım saat falan oynar. Yedek oyuncuya da 2,5 milyonu geç 1,5 milyon € maaş bile fazla bence. (bizim takım için) Ama profesyonelliğine, efendiliğine diyecek söz yok.

Yorum

• Bir sakat daha verdik. Maçta demiştim gitti arka adale diye.
          Geçmiş olsun.

Yorum

• Bir sey biliyoruz da yaziyoruz. Al iste patladi gitti, sezon sonu son senesine girmis 33 yasinda adami bonservisiyle satabilecek miyiz bakalim.

Maasini paşa paşa odeyecegiz. Sezon sonuna kadar is gormez artik. Gitti paralar !!!
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sakatlığı 3 hafta sürecek dediler ama açıklama yapıldıysa bilmiyorum
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir sey biliyoruz da yaziyoruz. Al iste patladi gitti, sezon sonu son senesine girmis 33 yasinda adami bonservisiyle satabilecek miyiz bakalim.

Maasini paşa paşa odeyecegiz. Sezon sonuna kadar is gormez artik. Gitti paralar !!!
                Olsun oynamasa bile adı yeter.

Yorum

• İsmail bunu beğendi
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Geçmiş olsun

Bakalım onun yaptığını Muhammet Beşir yapabilicek mi? Şaka gibi

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Geçmiş olsun

Bakalım onun yaptığını Muhammet Beşir yapabilicek mi? Şaka gibi
                      Ne yapıyor ki?

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne yapıyor ki?
                        Son dakikalarda attığı gollerle kazandırdığı paranın çetelesini tutalım mı?

Yorum

Ooooo yalnız bu güzel cevaptı İsmail'e

Yorum

• Niye güldüğünüzü anlamak zor.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Niye güldüğünüzü anlamak zor.
                              5.Haftadan beri ağlıyoruz Sibel kardeşim artık ters tepmeye başladı,Hedefte kalmayınca afedersin saldık kendimizi diyelim.

Yorum

Kaçırdığı komik penaltılarla kaybettiğimiz puanların çetelesini tutalım mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim